SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Büyük operasyon bekleniyor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38523)

BüNkeS 13.12.2014 15:43

Cevap: Büyük operasyon bekleniyor

Bu takımın üstünde ölü toprağı serpilmiş.. Acilen herkesin kulağının çekilmesi şart.Zaten transfer döneminde bu takıma Batuhan denen adam ın transfer edilmesinden zihniyet ortaya çıkmıştı..33 yaşındaki Cicinho gibi herkes mücadele edecek..Kimse koşmuyor kimse topa bir adım bile atmıyor.. Arkasından gelenler topu kapıyor..Yenilebilirsin ama bu kadar ezilmemelisin..Şimdi 10 puan var elimizde ilk yarının sonuna kadar bu ruhsuzlukla 11 puanla kapatırız..Bu ligde artık düşme puanı 37 lerde ..2.yarı senin26 puan alman lazım..Kimden alacan kimle alacan..Gelen adamlar (ki alınırsa) Alem i cihan olsa takıma adapte olması, toparlanması derken 4-5 hafta geçer..İnşallah olmaz ama bu sene sonunda istemediğimiz görüntülerle karşılaşma şanşımız ÇOK YÜKSEK..Görüne köy kılavuz istemez..bu zihniyetle biz Malatyaspor,Erzurumspor,Sakaryaspor gibi bir alt ligi bile arayabiliriz..

keko 58 13.12.2014 16:53

[QUOTE][B]Büyük operasyon bekleniyor[/B][/QUOTE]

[B]hmmmmmm,
ben yaklasik 1,5 sene bu operasyonu bekliyorum ama göriyoruz ki yine olmadi hatta OLMAYACAK!!! Eger Yöneticiler deystirmese kusura bakmayin ama bunlarla HIC BISEY BEKLEME!!!

[/B]

B.DUMANLI 13.12.2014 19:19

Aslinda büyük operasyon önce yönetim icerisinde baslatilsa daha saglikli olacak hersey aslinda.

Bu takim icerisinde süperlig kalitesinde olmayan kisiler gönderilmeden bu takim düzlüge erisemez.Ibrahim ve Batuhan kesin kes gönderilmeli.Heleki yedek kulübesinde büblo gibi duran kisilerle yollar hemen ayrilmali.Kadir´e tesekkür edilip gönderilmeli.Yönetimin sezon basinda yapamadigi isleri bu ara sezonda yapmasi gerekli Sivasspor ve Sivas elden gidiyor resmen.,,

mksivas 13.12.2014 19:23

[B]**********************[/B]

[B]Editörün notu [/B]: Büyük harfle yazılan yorumlar silinmektedir. Lütfen küçük harfler kullanınız

karamik 13.12.2014 20:15

13 hafta oldu hala Carlos bu takımın başındaysa hiç operasyon felan masalları anlatmayın haftaya gene yenilecez sonraki hafta gene yenilecez bunu Carlos ve futbolcularda dahil herkes biliyor.Yazık ediyorsun yönetim hala Carlostan medet umarak

Külhan 13.12.2014 20:32

Maci seyr etmemis sinizki herkes hatalari hep oyuncularda ariyor öyle bir hatalar varki ofsayttan yenen gol acaba ne derce kale önünde ceza sahasinda oyuncunun bogazini sikarak iterek atilan gol nederece mehdinin ceza sahasinda düsürülmesi yüzde yüz penalti olmasi nederece bunlari konusan yok hep bireysel hata gecen haftadan belli idi bu kuralsizligin nereye varacagi bundan sonrada devam edecekse sayin carlosa tavsiyemiz oyunun bitmeden önceki enson yapilan hata da oyundan cekilmek bu biraz agir olur ama dikkat cekmek icin baska secenegimiz yok varsa bir bilen anlatsin

antik58 13.12.2014 20:38

Bunların operasyonu yedekleri ilk 11 e, 11dekileride yedeğe çekmek olur transfer mi o yalan oldu bile. Ligden düşünce de taraftar sahip çıkmadı olur tüyü dikerler. ..

cılgınsivas58 13.12.2014 22:33

ilk basta yanına yardımcı hoca diye domıngo lopezı al hoca

cılgınsivas58 13.12.2014 22:34

kulubumuzun baskanı nerde hıc açıklama yapmıyor bunların kulagını çekmıyor
demekkı mecnun başkan da artık umudunu kaybetmış

eyupk 13.12.2014 22:34

herşeye rağmen inadına SİVASSPOR, ligde kalıcağız.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:28.