![]() |
Cevap: Eneramo yuvası Sivasspor'a dönüyor
Eneremo mücadele anlamında sağlam iyi ama golculugu pek iyi değil kaçırdığı pozisyonlara saç baş yoldugumuz günleri unutmayalım
|
Yurt dışından gelen chrisantus gibi ne olduğu belli olmayan adam yerine bilinen her zaman iyidir.
|
Bizim bu eski oyuncularımızı almamız neyi gösteriyor biliyor musunuz. Carlos'un transfer listesinin falan olmadığını. Yönetim de dünyada futbolcu kalmamış gibi tanıdığı oyuncuları alıyor mecbur. Yok Carlos sen bu işi yapamacaksın. Yol yakınken bırak da transferden anlayan biri ile girelim devre arasına.
|
Ara transfer döneminde uzun soluklu bir transfer olarak geleceğini sanmıyorum. Sezon sonuna kadar banko oynatırlar yine alacagını alır gider. Zaten yönetimin uzun süreli imza attıracağını kesinlikle sanmıyorum. Gelenlerin hepsi eneramoda dahil sezon sonuna kadar olacaktır.
|
Bence eneramo doğrudan asıl yuvası olan Nijerya'ya dönsün. Hatta mümkünse Sivas'a bi daha hiç uğramasın
|
[b]şimdi ,herkesin fikrine saygı duyuyorum,yalnız eleştiri olacaksada gerçeklere dayalı olmalı kişisel kin ve nefrete dayalı eleştiri olmamalı ,eneramoyu kötüleyen arkadaşlar ne için kötülüyor,attığı gollerle sivassporu ligde bıraktığı içinmi?avrupa kapısına kadar sivassporu taşıdığı içinmi?gittiği güne kadar heryıl 15 gol ortalamasını yakaladığı içinmi?sivassporun görünür bilinir,10 yılında mehmet yıldız ,ivan cevetkovla ,birlikte en golcü forvetlerinden biri olduğu içinmi?efendim sivası satmış gitmiş,boşverin bunlarıya ,elin nijeryalısı sivasa neiçin gelir ?elbetteki para için bjk kerizmiki okadar para verip eneramoyu alsın,oynatmadılarsa onların sorunu,karabükle sivası bir tutanın aklına şaşarım,ibb de semih varken yabancı forvetleri varken eneramo ordada şans bulamaz ,bence heri2 tarafda akıllı iş yapmıştır,yönetimin ve r.carlosun getirdiği forvetleri gördük,batuhan,cruntus,utaka,cihan,rengifo,oldoni vs vs,hangisi eneramonun yaptığını yapabilmiş?bi geçen sezon utaka parladı busene gören varmı?gönül isterki yönetim ve r.carlos adamgibi forvet alsın yok işte,r.carlos istiyor yönetime tuzlu geliyor,yönetimin aldığıda r.carlosa yaramıyor ,oldoni gibiler geleceğine eneramo gelsin,hiçde gol atmasın,rakip defansdan enaz 2 3 kişiyi başına diker meşgul eder,ayağında top tutar ,böyle bir forvetimiz varmı?ençok stoper mevkiinde sorunumuz var keşke karim saiddide gelse ,50 tane ümit eder,250 bin € versen takla atar 31 yaşında enaz 1.5 yıl rahatlıkla oynar ,sonrada hem yönetimde hem takımda köklü birevizyon yapılır,şuanda bize takıma puan kazandıracak adam lazım eneramoda bunlardan biridir,aydının gelmesinide olumlu görüyorum,eneramo enaz 3 maçı kazandırır,aydında öyle ,nerden baksan bu 2 oyuncu sivasspora 5 maç kazandırır,5 maçıda diğer transferler yardımıyla kazandıkmı alsana 10 galibiyet 30 puan neyin kafasını yaşıyorsunuz anlamıyorumki,bülent uygunu beğenmezsiniz,rıza çalımbayı begenmezsiniz,r.carlosu begenmezsiniz ,borjanı begenmezsiniz şampiyonlar liginde oynuyor ,nihatı begenmezsiniz trabzon almak için nabız yokluyor biraz gerçekçi olmak lazım [/b]
|
[QUOTE=kkemal58;928059]Bence eneramo doğrudan asıl yuvası olan Nijerya'ya dönsün. Hatta mümkünse Sivas'a bi daha hiç uğramasın[/QUOTE]
[B]Öyle Deme Nijerya'nın Yolu Sivas'tan Geçer [/B]:D |
enaramo tam fıyasko .denıze duşen yilana sarılırmışş bıızım kı o mısal
|
[QUOTE=karamik;927981]Abdullah Yiğit'e kalsa küresel ısınmanın da Kutuplarda ki Fok balıklarının soyunun tükenmesi de Sivasspor taraftarı yüzünden ağzını bir açıyor taraftar kapatıyor taraftar ya bide demiyor ki ya Carlos bu takımın hali ne koşan yok ne yaptın sen koca yaz boyunca yada yönetime kardeş bu carlosa ne tahammül ediyorsunuz yada neden topçu almıyorsunuz demiyor. İki şey zoruma gidiyor
1-Batuhan'ın geçimini profesyonel futboldan kazanması 2-Abdullah Yiğit'in bu bilgiyle futbol yorumculuğunda bulunması[/QUOTE] eleştirilecek kimse kalmadı abdullah yigit mi kaldı neden atıfı burhanı kadiri utakayı toramanı santusu eleştirmiyoruzda yazarı eleştiriyoruz anlamış degilim.illada birilerini eleştirmek zorunda ndegiliz zaman destek zamanı zaman birlik zamanı a-zaman takıma sahip çıkma zamanı eleştiri zamanı degil.yönetim hatalı evet bütçesine göre transfer yapıyor gazeteciler hatalı takıma sahip çıkıyor ya biz taraftarlar çokmu iyiyiz takım kaç kişiye oynuyor stada kaç kişi geliyor bunu sorgulamak lazım.iyi akşamlar. |
[FONT="Arial Black"]ligde normal konumda olsaydık çokkızardım bu transfere ama şuan futbolcuların takıma sehre uyumu için bekleyeek zaman yok ayrıca son vuruşlrı kötü olsada müücadele ve hırsı ile takıma faydalı olabilir yinede alternatif bir forvet sart [/FONT]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:05. |