![]() |
Cevap: Sivasspor - Gaziantep BB
[QUOTE=sebasteia;928755]umarım gaziantep belediye şöyle 8-10 tane sallayıp gider.[/QUOTE]
Eskiden bazı yorumlarını takip ediyordum, gayet mantıklı güzel şeyler yazıyordun. Şu Carlos krizi ile birlikte ise yazdıkların tamamen mantıksızlaşmaya başladı. Bir insan kendi takımına niye 8-10 tane gol "sallanmasını" ister ki? Tamam anlıyorum, Carlos'a ve yönetime kızgın olabilirsin ama şu an tek yapmamız gereken takımımıza destek olup şu krizden kurtulmayı beklemek. Bu maçı kazanmamız veya kaybetmemiz gruptaki durum açısından hiçbirşey ifade etmeyecek, sadece gerçekten uzun bir aradan sonra galibiyet alarak takımdaki morali biraz olsun iyileştirmek adına önem taşıyor. Umarım 8-10 tane atamasak bile bir şekilde galibiyetle ayrılırız ve yeniden kazanma alışkanlığı ediniriz. |
4 taneden az gol atarsak saymıyorum ben bu maçı.
|
yeni hocamızla çıkacağımız bu maçta alacağımız bir galibiyetin takıma olumlu etkisi çok daha büyük olacaktır diye düşünüyorum. özellikle yeni bir havayla birlikte özgüven sorununun ortadan kaldırılabileceği önemli bir fırsat. inşallah bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirebiliriz.
|
bunları yeneriz heralde
|
carlos var diye oynamayan ruhsuz topçular bu maçda şow yapacaklar
|
[B]Sivasspor'un ilk 11'i[/B]
Korcan, Kadir, Musa Sinan, Cicinho, Burhan, Fatih, Hakan, Ahmet, Adem, Aatif, Batuhan. |
Cevap: Sivasspor 3-0 Gaziantep BB
sergen garlosu unutturacak ellağamki :)
|
Cevap: Sivasspor 4-0 Gaziantep BB
[B]40 dakikada 4 gol müthiş birşey.[/B]
|
[QUOTE=Soyözen;929282]Eskiden bazı yorumlarını takip ediyordum, gayet mantıklı güzel şeyler yazıyordun. Şu Carlos krizi ile birlikte ise yazdıkların tamamen mantıksızlaşmaya başladı.
Bir insan kendi takımına niye 8-10 tane gol "sallanmasını" ister ki? Tamam anlıyorum, Carlos'a ve yönetime kızgın olabilirsin ama şu an tek yapmamız gereken takımımıza destek olup şu krizden kurtulmayı beklemek. Bu maçı kazanmamız veya kaybetmemiz gruptaki durum açısından hiçbirşey ifade etmeyecek, sadece gerçekten uzun bir aradan sonra galibiyet alarak takımdaki morali biraz olsun iyileştirmek adına önem taşıyor. Umarım 8-10 tane atamasak bile bir şekilde galibiyetle ayrılırız ve yeniden kazanma alışkanlığı ediniriz.[/QUOTE] carlosun gitmesi gerektiğini haftalar öncesinden tespit ettiği için mi mantıksız oldu sebastian . adamın yorumu gayet net yok efendim hakemdi taraftardı derken kimse bahane üretemesin diye net skor istemiş bunu bende istiyordum çünkü kralın çıplak olduğu ortaya çıksın diye Allaha çok şükür kurtulduk bir laf vardır zararın neresinden dönersek kardır diye |
Cevap: Sivasspor 4-0 Gaziantep BB
[QUOTE=Salim58;929718][B]40 dakikada 4 gol müthiş birşey.[/B][/QUOTE]
14 haftalık ölü toprağını üstümüzden atıyoruz inşallah ligdede şu iki maçı bi 4 puanla bitirsek çok güzel olur sergen başkan destek olalım |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:22. |