![]() |
Cevap: Yeni Hoca Belli Oldu
Sergen´in transferi gerceklesirmi veya bu sadece balon bir habermi orasini bilemem.
Bu transferin gerceklestigini varsayalim, ovakit aklima kötü senaryolar gelmiyorda degil. Bizim takima Besiktas´dan giden kimler var onlara bir bir bakalim.Yani bir zamanlar Besiktas´ta oynamis olacak ve Sergen´í iyi taniyacak. Bunlar sirasiyla Korcan,I.Toraman ve Batuhan.Korcan´ín inanmadik ferformansindan sonra ,Ertugrul alinmadimi?. I.Toraman ve Batuhan´in sergiledikleri futbol Carlos´un sirf gitmesi icinmi yapilmisti acaba?.Bu bu üclü ve bir kac takim arkadaslari tarafindan tezgahlanan bir oyunmuydu. Gecen yil iyi olan takim bu yil korkunc düsüse gecmisti.Navratil´in ve Aydin´in olmayisi bir takimi bu hale getirebilirmi. Sebep ne olursa olsun bu futbolcularin sahada deli dana gibi kosmalari ve gol yollarinda sahada olmayislari baska neye baglanabilinirki,birde ortada Sergen Yalcin adi geciyorsa... |
bugünün en güzel haberi bu olsa gerek. türk futbolcuları motive edebilecek, hakemlerle boğuşabilecek, istanbul basınına sesini duyurabilecek, mhk ve federasyonun görmezden gelemeyeceği bir isim.
ayrıca hem sergen hem yönetim takımı ligde tutmak için bu yola girmiştir. kimsenin uzun vadeli düşündüğünü sanmıyorum. özetle çok güzel olur inşallah. çok sevinçliyim.... carlos diye diye bir çaylak yüzünden ligden düşeceğiz, bazıları hala ağlıyor, carlos sivas'tan değerli mi be? |
Ben Carlos'un çok iyi bir hoca olacağını düşünüyorum. Bizim şimdiki durumumuz gerekli transferlerin yapılmamasındandır. Tabi oyuncu ve Carlos 'un da hataso yok değil. Sergen ise ilk haftalarda bize faydalı olabilir ama çok riskli bir hoca adayı. En ufak bir krizde bırakır gider. Carlos gibi hata benim de demez. Önemli olan takıma istikrar getirebilmesi. Bizim şu riskli durumdan matematiksel olarak kurtarmadığı sürece işimiz çok zor Sergenle...
|
Kücük bir hatirlatmayi kendimde bir borc bildigim icin tüm Yigidolarla paylasmak istedim.
Sergen Yalcin neden G.Antep´den ayrildi kac kisi biliyor bunu bizden?. Sergen´in ayrilma sebebi Antep yönetiminin transferlerde ucuz oyuncu almasindan,birde yönetimin maaslari zamaninda ödiyememesindendir.Maasini alamayan oyuncuyu oyuna nasil motive edersinki. |
Sergen antepten istediği oyuncular alınmıyor diye gitti bizdende bu yüzden gider çok sürmez zaten 2. Dönemin 4. Haftası gider sergende
|
[QUOTE=izecson_ea;928949]Sergen antepten istediği oyuncular alınmıyor diye gitti bizdende bu yüzden gider çok sürmez zaten 2. Dönemin 4. Haftası gider sergende[/QUOTE]
Erkekse gitsin!Bir daha da Türkiye'de hocalık yapamaz,ona kimse güvenmez. |
[QUOTE=izecson_ea;928949]Sergen antepten istediği oyuncular alınmıyor diye gitti bizdende bu yüzden gider çok sürmez zaten 2. Dönemin 4. Haftası gider sergende[/QUOTE]
[QUOTE=Ferhat06;928952]Erkekse gitsin!Bir daha da Türkiye'de hocalık yapamaz,ona kimse güvenmez.[/QUOTE] [B]Gerçekte de öyle olacak gibi... 2. yarıda yapılacak transferlere bağlı olarak, Sergen Sivas'ta kalır... Aksi halde ertesi gün kendisini İstanbul'da görürsünüz...[/B] |
[QUOTE=Ferhat06;928952]Erkekse gitsin!Bir daha da Türkiye'de hocalık yapamaz,ona kimse güvenmez.[/QUOTE]
Eyvah Eyvah:D Durun be kardesim daha adam Sivas´daki atlari oksamadan tehdide basladiniz:D. |
vay arkadaş, sergen'in yerine dertlenen ne kadar çok adam var. maksat sivasspor'un başarılı olması değil de sergen'in başarısızlığı ve bundan zevk almak gibi gözüküyor, garip!!!
merak etmeyin, bu takımı sergen adam eder. kadromuz çok çok olmasa da, ortalamanın üstünde iyi... |
Bence Yilmaz Vural gelsin sergen ne alaka
Sergen sivasa gelirse at yarisi piyasasi hizlanir |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:36. |