SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Kasımpaşa 0-0 Sivasspor MAÇ SONUCU (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38583)

xir 25.12.2014 12:00

Cevap: Kasımpaşa - Sivasspor

Sivasspor akordeon sistemini sahayakoydu antep bşb maçında,ileri çıkınca geriye gelemiyordu veya geç kalınıp rakip ileri uç elemanları costa ve ümitle baş başa kalabiliyorlardı.atıf hatta zaman zaman batuhanı orta sahada ve burhanı ademi daha çok geride görebildik,ileride ve defansta ani çoğalma en dikkat çekici yönü oldu yalçın hocayla ilk maçımızda.kasımpaşa maçında bi kademe daha defans ağırlıklı bir oyun sergileyeceğimizi düşünüyorum.bu maçta kesinlikle puan alacağız,skor olarak içimden geçen 1-0 maç bizim.

B.DUMANLI 25.12.2014 12:55

G.Antep belediyesi genc oyuncularla bize karsi cikti oynadi ama Tuzla´da 3.lig takimiydi.Moralmen cökmüs bir takimi mahalle takimi bile yener.

G.Antep´e karsi birakin bu yili gecen yildan daha fazla motive olmus bir Sivasspor sahada gördüm.Atilan dört gol tabiki önemli takimi motive etti,kendilerine olan güveni sagladi ama oyuncular üzerindeki Sergen rolü cok acik bir sekilde görülüyordu.Sadece Sergen degil diger yardimci antrenörlerde cok basarili ve hepsi sevecen insanlar.Bu pozitif iletisim oyuncularada yansimis durumda.

Takim iyi yolda bu yüksek motive ile Kasimpasa´yi yener.Kasimpasa su anda SIKINTILI.

Onlarin bu kötü gidisi bizim cikisimiz olabilir.

kaplanlı 25.12.2014 14:17

mutlak 3 puan için çıkacağız.sabırla gol yemeden maçı son çeyreğe taşırsak 3 puan bizimdir.inşallah kazanacağız.

servo58 25.12.2014 17:16

Sergen hoca bu maçta takımı kontrollü ve defans ağırlıklı sahaya sürecektir. Tahminim kasımpaşa aynı bizim önceki maçlarda oynadığımız sistemle yani açık hücum futbolunu tercih edecektir. Zaten defans yapabilecek bir takım değil. Yetenekli futbolcuları çok ancak ilk golü yediklerinde çok zor toparlanıyorlar. Bakınsana Balıkesir bile 5 gol attı. Biz kontra ataklarla bu takıma gol atarız kimse endişelenmesin. Benim korkum ilk dakikalarda gol yememiz( kaleci , ümit ve kadir golü hediye etmezlerse tabi ). İyi kapanırsak ani ataklarda çok boş alan yakalarız. Ben umutluyum ve umutlu olmaya da devam edeceğim. Bir tane takımımız var o da SİVASSPOR.

bulutbey27 25.12.2014 21:19

her sonuca açık sürpriz bir maç olur

A.Turan Korkmaz 25.12.2014 21:35

Gönlüm galibiyet, mantığım beraberlik diyor. Kasımpaşa'yı önde yakalayıp kontratakla ceza kesecek bir-iki hızlı oyuncumuz olsa ibre bize daha kolay dönerdi. Set oyununda hala zayıfız ve üç günde mucize beklemek ne derece doğru olur. Belki her oyuncumuz vasatın üstünde oynarsa ve az hatayla puan alabiliriz.

onur0634 26.12.2014 00:01

Erken havaya girmenin bi anlamı olduğunu düşünmüyorum...Kasımpaşa maçında alınacak malubiyet güzel havanın tekrar kirleneceğinin işaretidir o yüzden temkinli olun bence...Fazla motivasyon herzaman takımlara zarar vermiştir...

onur0634 26.12.2014 00:07

Balıkesir kadar cesaretli oynar ve mücadele edersek kasımpaşa kırılgan bi takım puan ve ya puanlar alabiliriz...Bazı arkadaşlar defans yaparak puan alabileceğimizi yazmış...Böyle bir mantaliteyle başlarsak maça sonuç hüsran olur...Bu takımın en son yapacağı becerebileceği şeydir defans yapmak...

34MUAMMER58 26.12.2014 00:27

[b]geçensezonki maçta çok kötü oynamadık,hakem şerefsizi çok yanlı yönetti,maalesef gol yiyince fark oldu,kamil abitoğlu sevdiğimiz güvendiğimiz hakem,gördüğünü çalır ,hakemden yana sıkıntımız olmıyacaktır,rakip balıkesir yenlgisinin etkisinde,sivasspor kupada farklı galibiyetin moraliyle bu maça asılacaktır,enkötü berabere kalacağız ,batuhan ve atıf iyioynarsa galipte geliriz [/b]

Ferhat06 26.12.2014 09:30

Kasımpaşa bu sezona iyi başlamadı.Balıkesirle oynadıkları maçı izledim defansları kevgir gibi.Tabii bunda Donk'un olmaması da etkendi ama genel olarak formsuzlar.Sergeni bize hoca olmadan tv den izlemedim hani yorumculuk falan yaptığı zaman.Şimdi youtube dan dinledim adam çok zeki ve futbolu çok iyi biliyor.Güzel bir taktik ve kadroyla bu maçdan mutlaka puan çıkarmalıyız.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:04.