![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Takımın başında hocasının olması da güzelmiş.:D Bugün Kadir'in içine Bruno Alves kaçmıştı sanki bir futbolcumuzu sakatlamadı şükür ama az daha Ümiti sakatlıyordu.
|
Yöneticiler size sesleniyorum. paraya kıyın bu takıma 1 tane forvet alın.
|
[b]sağbek oynaması gereken cicinyo sağ açıkgibi oynadı,sol ayağı olmayan sağbek apo solbek oynadı,artık iyice emin oldumki ,bu ligin ve takımın yedek forveti bile olmayacak batuhan forvet oynadı,bugüne kadar ne doğrudürüst şutunu,ne doğru dürüst asistini ,ne doğru dürüst ortasını görmediğimiz kadir durantopların hepsini boşa harcadı,kendi evinde hiç yenilmemiş,geçen haftanın balıkesirden 5 yemiş rezil takımı kasımpaşa, sonderece baskılı ve istekli oynadı,özellikle ilk ve ikinci yarıların ilk bölümlerinde tempoyu artırdılar ,sivasspor bu baskıya bu dakikalarda kaRşılık verdi,ademin şutuyla ,atıfın müsait pozisyondaki şutu haricinde pozisyonumuz yok ,rakibinde korcanın çıkarttığı ve cicinyonun çıkarttığı top haricinde öyle ahım şahım pozisyonu yok,ancak şunu demeliyimki çok becerikli futbolcu yapısına sahipler,babel çıkıyor yerine vidunez giriyor,halil çıkıyor yerine adem büyük giriyor ,bu bile 2 takım arasındaki futbolcu kalitesini gösteriyor,neticede çok zor deplasmandaN gol yemeden ve yenilmeden 1 puanla döndük,gönül isterdiki 3 puanla dönelim ,ama olmuyor,hangi takımla oynasak eniyi futbollarını bize karşı oynuyorlar,hakem bana göre 1 değil 2 penaltıyı es geçti,kartları doğruydu diğer hakemlere göre iyi yönetti,şunuda demeden edemiyeceğim,r.carlos olsaydı belki 3 5 atak fazla yapardık ancak çok gol yerdik,çünkü atağa çıkacak soldan gidecek ortasaha yok,dikine gidecek önlibero yok,boş kale olsa bile golatacak forvet yok,onun sistemi ,bukazma kadroya uygun değildi,sergen kendi felsefesini hemen takıma monte etmiş,az gol atıp hiç gol yemiyeceğiz ,maçın yıldızı bence cicinyo ,adem,costa ve ümitte çok zorlansalarda bu maçta öyle çok hata yapmadılar,bu 1 puanı küçük görmüyorum,ancak gelecek hafta mutlaka kazanmamız gerekiyor [/b]
|
Da Costa Karabük macinda oynayamayacak. Bugün 4. sari kartini gördü.
|
Kasımpaşa gibi bir deplasmandan 1 puan almak iyidir bence.Ancak bazı bölgelerde daha iyi oyunculara ihtiyacımız olduğu çok açık.Hocada maç sonunda 3-4 oyuncu takviye yapılacağını söyledi.Umuyorumki o 3-4 oyuncudan biri Kadir'in alternatifidir.
|
Daha derli toplu kapanarak oynadik cok pozisyon vermediğimiz nadir maçlardan biriydi.kral bizi ipten aldi son anda gol yememek uzun zaman dan sonra çok sevindiriciydi
|
Cici nin kafası bize hayat verdi bugün.. komadaki hastamız bugun kötüye gitmedi aksine bize göz kırptı, devre arasï iyi ilaçlarla deĝisen hekimimiz bizi ayaga kaldiracak inş;)
|
Duran toplari saniyorum Cicinho rahatsiz diye kadir kullandi.yoksa çok saçmaydi
|
[QUOTE=Ferhat06;930201]Takımın başında hocasının olması da güzelmiş.:D Bugün Kadir'in içine Bruno Alves kaçmıştı sanki bir futbolcumuzu sakatlamadı şükür ama az daha Ümiti sakatlıyordu.[/QUOTE]
hakem kadire kart verir dedim ama vermedi kamil çünkü hareket direk rakibeydi pardon ümiteydi:D:D:D |
Geçen hafta Balıkesir maçında Kasımpaşa'da acayip eksiklet vardı, Babel Adem Büyük Castro falan hiç kimse yoktu. Bu durum sizi yanıltmasın. Kasımpaşa'dan alınan bir puan bence inanılmaz kıymetli.
Karabük maçından 3 puan alıp, arada Antep Belediyeyi tekrar yenersek bence Sergen yapabileceği her şeyi yapmış olur. Devre arası da iyi takviye yaparsak sorun olmaz galiba. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:07. |