![]() |
Cevap: Eneramo Sivasspor'da
Bunu görmeyeydim iyiydi:confused:
|
[QUOTE=fatihcan58;931694]Böyle bir transfer tartışılır ama. Geçen sene yarım sezonda karabükspor da iyi işler çıkardı. Bizim pozisyona girmekte bir sıkıntımız yok bize son vuruşları iyi bir golcu lazımdı.[/QUOTE]
[B]Cok dogru bir tespit. Son vuruslari iyi olan Golcü lazim bize, buda Eneramo degil bence![/B] |
bu dönem yaptığımız transferlerin olumlu yanlarıda olmakla beraber olumsuz yanlarıda var..(engin ,eneramo, ibrahim ,aydın )tanıdığımız oyuncular olması özellikle ücret olarak maç başı anlaşılması çok iyi olmakla beraber bu oyuncuların 6 ay oynamamış olması çok büyük bir handikap...eğer tutarsa çok sağlam bir takım oluruz Allah esirgesin ama tutmazsa işte o zaman sıkıntılı olur çok başımız ağrır.şunuda söylemek lazım alınan oyuncuların hepsi kumaş olarak çok kaliteli ve belli bir çıtanın üzerindeki oyuncular inşallah kariyerlerinin en iyi performanslarını sergilerler ve umarım takım için hayırlısı olur
|
bugün aldığım en kötü haber, eyvah eyvah...
|
Fazla maaş ve ufacık parlamada kulüpleri satabilecek oyuncular arasında sayılabilir. Bu yine Sivasspor bana mahkum gibi bir maç oynayıp bir maç oynamazsa Utakadan farklı kalır yanı yok. Bu adam takım oyunu değil daha cok kendini düşünüyor. Gerçekleri konuşalım. Sivasspordayken sezon boyu maçları izleyenler ne demek istediğimi anlayabilir.
|
[B]Kimse eneramonun gidip gelmesine takılmasın bence faydali olacaktir.Diğer transferlerde isabetl hayırlı olsun memleketimize.[/B]
|
Yaaa niye agliyonuzki allah allah baska kimi bulacaz hem sivasi taniyo biliyo simdikiler cokmu iyi utaka ortada yok 3 mac oynassa 4 hafta sakat christanus oda biseye yaramiyodu
Enramoyu istemeyenler icin iyi haberim var sezon sonuna kadar kiralamisiz Kayank:Dogu_Bey |
[QUOTE=eroltas58;931667]Ya şu fanatık denen gazete fazla itibar etmeyin[/QUOTE]
[B]Insallah BU HABER YALAN CIKACAK!!!!! Adam ne Is var bizde???? Bizim Maclari Takipeden bir Arkadasim var oda Haberleri Takipediyo ve ne yapti biliyormusunus???? RESMEN BIZE GÜLDÜ!!!! Dediki yaaa Adam size DALGAGECIYO!!!! Nezaman Oynamasa hatta Külüb bulamasa Geri Geliyo ve SIVASSPOR ellerine uzatiyo ve diyorki... GEL KUCUM GEL :mad::mad::mad::mad: BU IS TEK SIVASSPOR DA OLUR!!! BASKA TAKIM DA ÖYLE SEYLERI HAYATIMA GÖRMEDIM NE YAZIKKI [/B] |
kafayı yedi bunlar yahu ne işiniz var eneramo ile salakmısınız siz. yine aynı döküntü toplama gayreti. yaktınız bizi yönetim. lig döküntüleri hep bizde eğer düşersek hiç biriniz sivasa uğramayın arkadaş
|
[QUOTE=hiko58;931742]kafayı yedi bunlar yahu ne işiniz var eneramo ile salakmısınız siz. yine aynı döküntü toplama gayreti. yaktınız bizi yönetim. lig döküntüleri hep bizde eğer düşersek hiç biriniz sivasa uğramayın arkadaş[/QUOTE]
Enaromo´yu getir Ahmet Aras´i kes öylemi.Bu nasil bir mantik bu nasil bir anlayis.Adam resmen ben Sivas´da yapamiyorum sosyal yasantisi yok diye gitmedimi.Neden böyle birine kapini aciyorsun.Bizden gittikten sonra 3 kulüp degistirmis neymis Sivasspor´u taniyormus,evet tesisleri taniyor olabilir bu dogru:D.Birde yönetimdekileri... Eneramo geldiginde diyecekki sen hala buradamisin Faruk diyecek,Faruk Tasseten´de diyecekki Allah baskandan razi olsun, Eneramo ben onun sayesinde hala Sivasspordayim kocum diyecek.:D Birak alti ayi ben Eneramo´yu bir günlügüne kiralamam.Git 4 Eylül´ün forvetini al Eneramo´dan bin kat iyidir. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:28. |