![]() |
Cevap: Sponsor firma ismi
[QUOTE=HALIL;932109]ya arkadaslar kendinize gelin nasil dogru karar olabilir ismimizi para için degistirmeyelim ruhumuzu satmayalim ! : ( hepsi kume dustu o takimlarin aralarinda en uzuldugum elazig BORU diye isim mi olur[/QUOTE]
Boş konuşuyon bilmem farkındamısın bu Sivas için mîlattır ana fark edemiyorsunuz |
"""Bir zamanlar Siirt Jet-Pa Spor, Yimpaş Yozgatspor, Vestel Manisaspor, Sanica Boru Elazığspor, Medical Park Antalyaspor bunlardan ilk aklımıza gelenler. """
Siirtspor => Amatöre gitti Yozgat => Sanirsam 2.Lige gitti Manisa => Bank Asyaya gitti Elazig ve Antalya => onlar da Küme düstü. Bu demek oluyorki Isim hakkini verip para almakla hicbirsey olmuyor. Reklam yapmak isteyen Formaya yapsin. |
delinin biri bir laf söylüyor, diğer deliler de onun peşinden gidiyor :D
şu yazılanlar şaka gibi! birisi isim sponsoru almakla ligden düşmek arasındaki korelasyonu bilimsel olarak izah edebilir mi? |
[QUOTE=Dua;932119]"""Bir zamanlar Siirt Jet-Pa Spor, Yimpaş Yozgatspor, Vestel Manisaspor, Sanica Boru Elazığspor, Medical Park Antalyaspor bunlardan ilk aklımıza gelenler. """
Siirtspor => Amatöre gitti Yozgat => Sanirsam 2.Lige gitti Manisa => Bank Asyaya gitti Elazig ve Antalya => onlar da Küme düstü. Bu demek oluyorki Isim hakkini verip para almakla hicbirsey olmuyor. Reklam yapmak isteyen Formaya yapsin.[/QUOTE] senin saydığın takımların sponsor aldılar diye düşmedi iyi yönetilmedikleri için düştü.Sponsor aldığın zaman kulübü satmıyorsun dikkat et... sadece reklam alıyorsun bu aldığın parayı doğru zamanda doğru işlere yatırmayla alakalı bir durum.Külüp başkanımız elimizdeki ekonomik durumu borçlanmadan sivasın geleceğini düşünerek hareket ediyoruz diye her fırsatta söylüyor hatta haykırmadığı kaldı.Forma satışı yok stad geliri yok Marka haricinde dişe dokunur bir sponsor yok.Adamdan helva yapmasını istiyoruz öyle yağma yok ne kadar ekmek o kadar köfte.Ben sen ve senin gibi düşünenleri anlamıyorum,anlamakta istemiyorum.Burdan hatrı sayılır bir para alınırsa mecnun başkının bu takımı şampiyonluğa oynatacağını düşünüyorum.Kısıtlı imkanla böyle isek imkan biraz artarsa ne olacağı aşikar.Onun için bir kere daha düşün derim kuru edebiyatla istemezük demekle olmuyor bu işler. |
Bence ciddi bir katkı sağlanacaksa ve Medicana'nın dediği gibi ilk 5 için bir takım oluşturulacaksa neden olmasın.
Stat içinde bir anlaşma yapılabilir. Bu para getirici olaylar Carlos varken daha kolay yapılabilirdi Carlos ismi üzerinden ama yönetim değerlendiremedi. |
Uefa kriterleri ile ilgili zaten bir düzenleme yapılacak. Ben çok gerekli bulmuyorum. Sivasspor şuanda zaten bir futbol kulübü görünüyor. Spor kulübü değiliz. Burada bazen konu açıldıkça değinmeye çalıştım. Spor kulübü olmamız lazım altyapılara önem vermemiz lazım diye. Geçen günlerde yapılan bir açıklamada son 3 sezonunu kulübünde geçirmiş altyapısından yetişmiş iki takım yazmışlardı birisi Gençlerbirliği diğer Bursaspor. Demek ki yapacak çok şey var. Spor kulübü olduğumuzda zaten federasyon çeşitli destekler verecek. Medicana salon sporlarına sponsor olabilir. Hep hayalimdir ki bir basketbol ya da voleybol takımı olsun Sivasspor'un. Bunun için kaç kere buradan yazdım ki voleybolda 4 Eylül Belediyespor'u alıp adını Sivasspor yapalım. Zaten TVF gerekli desteği veriyor. İşte bu anlamada Medicana Sivasspor ismini voleybol takımına verebiliriz. Birde Basketbol şubesi açıp ona da ya bu kuruluşu ya da başka bir kuruluşu sponsor olarak alabiliriz. Ama Futbol takımımıza isim pek uygun olmaz gibi geliyor bana.
|
[QUOTE=sebasteia;932121]delinin biri bir laf söylüyor, diğer deliler de onun peşinden gidiyor :D
şu yazılanlar şaka gibi! birisi isim sponsoru almakla ligden düşmek arasındaki korelasyonu bilimsel olarak izah edebilir mi?[/QUOTE] Tesadüfde olabilir ama, bugüne kadar ismini degisteren bütün Futbol Klüpleri küme düstü. Son olarakda Suat Altin Insaat Kayserispor düsecek gibi. Sanki bu isim hakkindan sonra ortada baska seyler dönüyor gibi ama, ama enteresan degilmi hepsinin kötüye gitmis olmasi. Bizim tek Sevdamiz Sivas ve Sivasspordur, her zaman onun iyiligini isteriz. |
Bugüne kadar liglerden yüzlerce takım düştü. Hepsinde mi sponsor vardı. Bazen de sponsorlu takımlar düştü. Mali olarak iyi yönetilmedikleri için düştü çoğu. Erzurum Van Kocaeli Sakarya Altay Göztepe Vs. Bunlar da mı sponsor yüzünden düştü. Ligden düşmeyi sponsora bağlamak kadar saçma bişey olamaz. Sponsor varsa maddi anlamda biraz daha iyi oluruz. Sponsor desteğini çekerse şimdiki halimiz gibi oluruz. Değişen bişey olmaz. Adamlar gelmiş Sivasa yatırım yapmış Sivasspora destek olmak istiyorlar ama karşı çıkanlar var. Çevremizdeki iller gelişirken bu akılla biz daha çoook yerimizde sayarız
|
[QUOTE=GokhanTurna;932123]Bence ciddi bir katkı sağlanacaksa ve Medicana'nın dediği gibi ilk 5 için bir takım oluşturulacaksa neden olmasın.
Stat içinde bir anlaşma yapılabilir. Bu para getirici olaylar Carlos varken daha kolay yapılabilirdi Carlos ismi üzerinden ama yönetim değerlendiremedi.[/QUOTE] bu sezon kötü gitmemize rağmen ilk beşe girebilecek kalitede bir kadromuz var zaten,ayrıca medica nanın henüz birşey dediği yok,üstelik ilk beşe girmek çok büyük başarı sayılmaz.rıza çalımbay döneminden beri ilk dörde girecek performansı gösteriyoruz ama bariz hakem hatalarından dolayı her yıl en az 10-15 puan kaybediyoruz.her şeyden daha önemlisi sivasspor ismini medicanasivasspor yapacak kadar hafif ve şahsiyetsiz bir kulüp değildir. |
Burda kimse Sponsora karsi degilki.
Sivasspor ismi degismesin diyoruz. Elma ile Armutu karistirmayalim. Formanin önüne arkasina, stadin ismine nereye istiyorlarsa Sponsor olsunlar reklamini versinler. Sivasspor daima Sivasspor kalmali. Yoksa gün gelir OKEY Sivasspor, Pampers Sivasspor, Yeni RAKI Sivasspor vs. olmasin diyoruz. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:14. |