![]() |
Cevap: Sivasspor Soner'i bitiriyor
gelirse çok iyi olur. çünkü takımın yaş ortalaması baya yükseldi
|
[B]Lasse Schöne İle görüşülüyor şuan da.[/B]
|
[url]http://www.youtube.com/watch?v=aC7NDxIKtC8&feature=youtu.be[/url] LASSE SCHÖNE
|
[QUOTE=58MySouL;932408][B]Lasse Schöne İle görüşülüyor şuan da.[/B][/QUOTE]
Bu adam gelmez hem gelse de sağ açık oynuyor bizim ihtiyaçımız yok orada Burhan var İbrahim Akın var ilginç haber |
parayı ver bak nasıl geliyor.gelirse burhanıda iboyuda keser bu o mevkiden.
|
[B]Transfer olurda biterse ben dediydim derim size bomba patlayacak yakında.az sabır.[/B]
|
Sen bombayı patlatta ne olursa olsun harika bir transfer Kamil Grosickiyi andırıyor.
|
[QUOTE=58MySouL;932411]parayı ver bak nasıl geliyor.gelirse burhanıda iboyuda keser bu o mevkiden.[/QUOTE]
Gardaşlıh parayı verek vermesinede 7 Milyon Euro da verilmezki.. Yani 21 Trilyon... Stadyum yapmıyoruz ki Bir tane Forvet alacağız hepi topu... :D |
[B]Gardaşlar kaç para onu bilemem ama benim duydugum bu vatandaş.İbrahim akını ilk ben söylemiştim kimse inanmamıstı.Hayırlı olsun.Bizim SİVAS ve SİVASSPOR dan başka bişeyimiz yok.[/B]
|
[QUOTE=58MySouL;932416][B]Gardaşlar kaç para onu bilemem ama benim duydugum bu vatandaş.İbrahim akını ilk ben söylemiştim kimse inanmamıstı.Hayırlı olsun.Bizim SİVAS ve SİVASSPOR dan başka bişeyimiz yok.[/B][/QUOTE]
Gardaşım sana inanmıyorum demedim. Ama Kışın turfanda yemek gibi bir şey. Çok pahalı bu adam. Ajax'ın forvetinden bahsediyoruz. Kolay kolay o parayı veremeyiz biz buna... Bu parayla sende biliyorsun ki bizim yönetim 2 yıllık transfer yapar... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:29. |