SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Diakite'den vazgeçtik (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38678)

derin58 22.01.2015 18:08

Cevap: Diakite'den vazgeçtik

[QUOTE=YigidooSivas58;933214]Aynen transferler herzaman Takimin performansina gore yapilir.[/QUOTE]

Pek anladigini zannetmiyorum.. Biraz haddini bilde konus.. Transfer olsun, hakli cikayim diye ts ye yenilelim ne luzumsuz bir dusunce tarzidir ya?

Ts.. Bize en cirkef iftiralarda bulunup, camur atan, fb nin koy takimi diyen takim.. Kimin kucaginda oturdugu belli olmayan, kucak kucak dolasan takim... Neyin pesindesin sen?

Cok sabirli insanimdir.. Ama beni de cileden cikarabiliyorsan, millette sucu arama. Aynaya bak ve gercek sivasliyim diyebiliyorsan. O zaman dusuncelerine ve o minicik parmaklarina biraz sahip cik..

B.DUMANLI 22.01.2015 18:08

Allah Sergen hocaya sabir versin,ara transferde öylesine oyuncular alindiki kim nasil basari gösterecek ,takima nasil etki edecek hepsi büyük bir soru isareti.

G.Antep´de devamli 70 dakikadan sonra oyuna alinan I.Akin bize ne derece faydasi dokunacak cok merak ediyorum.Uzun bir zamandir ilk onbire giremeyen bir Eneramo ve kadro disi birakilan bir Aydin Karabulut bunlarla ya düzlüge cikacagiz yada lige havlu atacagiz.

Öbür taraftan herkes orta saha oyuncusu beklerken bu transferden vazgecilmesi yapilan ve yapilmasi gerekli en büyük hatalardan bir tanesi.Artik son virajda oldugumuzu herkesin bilmesi gerekli.

58YIGIDO58 22.01.2015 18:15

[QUOTE=derin58;933224]Pek anladigini zannetmiyorum.. Biraz haddini bilde konus.. Transfer olsun, hakli cikayim diye ts ye yenilelim ne luzumsuz bir dusunce tarzidir ya?

Ts.. Bize en cirkef iftiralarda bulunup, camur atan, fb nin koy takimi diyen takim.. Kimin kucaginda oturdugu belli olmayan, kucak kucak dolasan takim... Neyin pesindesin sen?

Cok sabirli insanimdir.. Ama beni de cileden cikarabiliyorsan, millette sucu arama. Aynaya bak ve gercek sivasliyim diyebiliyorsan. O zaman dusuncelerine ve o minicik parmaklarina biraz sahip cik..[/QUOTE]

:D bence olayi fazla abartiyorsun ve fazla uzatiyorsun hemserim.
Sana bundan 1 saat once dedim fazla uzatmayalim diye ama sen hala ayni laflari tekrar ediyorsun :D

Bin pisman etmeyin ya bir laf cikti agzimizdan diye :D

unizon58 22.01.2015 18:24

Yine kaldik pekmezciye. Eger sonuca gore transfer yapilacaksa bosuna beklemesinler cunku takim 2 tane deplasmana gidiyo . Allah sonumuzu hayir eylesin

B.DUMANLI 22.01.2015 18:46

Taraftar transfer beklerken taraftari gene ters köse yaptin baskan.Bugün Medicana ile anlasma yapiyorsun ve orta saha transferinde geri adim atiyorsun bu olmadi...

Sergen hoca elindeki malzeme ile bu ligde nasil kalabilirimin hesaplarini yapa dursun,orta saha ve forvet eksikligi bu takimda gene gözardi edildi.Sivasspor son viraja girdi artik.

Ne bu saatden sonra yapilacak transferin takima faydasi olur cünki, artik bu saatden sonra takima yararli oyuncu bulmak cok zor.Elimizdekiler ya bizi bu ligde tutacak ,yada istenilmeyen yöne dogru sürüklenecegiz...

batur0658 22.01.2015 18:52

[QUOTE=B.DUMANLI;933225]Allah Sergen hocaya sabir versin,ara transferde öylesine oyuncular alindiki kim nasil basari gösterecek ,takima nasil etki edecek hepsi büyük bir soru isareti.

G.Antep´de devamli 70 dakikadan sonra oyuna alinan I.Akin bize ne derece faydasi dokunacak cok merak ediyorum.Uzun bir zamandir ilk onbire giremeyen bir Eneramo ve kadro disi birakilan bir Aydin Karabulut bunlarla ya düzlüge cikacagiz yada lige havlu atacagiz.

Öbür taraftan herkes orta saha oyuncusu beklerken bu transferden vazgecilmesi yapilan ve yapilmasi gerekli en büyük hatalardan bir tanesi.Artik son virajda oldugumuzu herkesin bilmesi gerekli.[/QUOTE]

noktasından virgülüne kadar katılıyorum abi ağzına sağlık

atabey58 22.01.2015 19:08

tabi vazgeçeceksiniz çünkü beleş değildiki alasınız beleş olsa alırdınız neyimize yetmiyor batuhan,,utaka gibi beleş 3.lig futbotcuları değil mi

legolass 22.01.2015 19:15

riza calimbay roberto carlos ve siradaki kurban sergen yalcin. hangi hoca gelirse gelsin bu adamlar transfer yapmaz beles varsa belki.

58YIGIDO58 22.01.2015 19:18

Zaten diakite gibi bir oyuncuyu rüyada alirdik ancak.
para cok tatli geliyor Yönetim e paraya kiyip zor transfer yapariz.
Beles oyuncu bulursak hemen aliriz.

artik elimizdekilerle ligde kalmaya calisacagiz.

hayirlisi olsun.

34yigido34 22.01.2015 19:25

Bu yönetim ön libero ve forvet almassa yaziklar olsun

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:43.