SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Kadir ile bu iş olmaz (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38684)

dibba58 24.01.2015 21:51

Cevap: Kadir ile bu iş olmaz

Ne Adamle, Ne Kadirle ,Ne de Mehdiyle bu iş olmaz.Ne şut atarlar,ne topu ileri taşılar adam eksiltmezler yaptıkları olumlu bir iş yok.takımın en zayıf yönü göbeği.
Al yana ver öbür yana 90 dakika bunu yapan Adem KOÇAK'ın takıma ofansif katkısı koca bir sıfır.Mutlaka iyi bir orta saha oyuncusu almalıyız.

MOS-BY-58 25.01.2015 08:03

[QUOTE=Has Sivas`li;933499][B]Bu baslikla konu acan arkadasa bir cift sözüm olacak elbette.
Maci AT GÖZLÜKLERi ile seyretmis oldugunuz belli. Bütün sezondur yatan BURHAN dururken, aldigi toplari ezen ATIIF varken, formunun dibine vurmus ZiYA birsey beceremezken, sadece yanpas yapmakla mesgul olan ADEM`i görmeyip, ihaleyi KADiR KAPTANA yikmak cok basit ve ucuz olur.[/B][/QUOTE]

Bence tesbitlerin gayet dogru. Evet Kadir yetersiz olabilir ama mesela Ziya'nin berbat ötesi oyunu dururken Kadir'e laf söylemek hic de vicdani degil. Burhan yine öyle.

Diger taraftan cok yüceltilip oynamayanlar/oynayamanlar/oynatilmayanlar varken yine oynayan adama kizmak da ikincil bir mesele. Ibrahim Toraman'i kastediyorum özellikle. Aldiginda neden üzüldügümüz anlasilmistir umarim. Kisiliginin yaramazligi bir tarafa, futbolundan da beklentim yoktu ki malesef hakli cikti benim gibi düsünenler.

Aslolan SIVASSPOR dedigimizde anlamayanlara ithaf olunur.

Umaraim su lig de kalir da su kasvetli sezonu bir an önce bitiririz.

anadolu5858 25.01.2015 10:50

tabiki tek suçlu kadirdir demiyoruz burhanda ziyada çok kötüler belki bir iki kişi daha katabiliriz ama diğerleri daha az göze batıyor. kadir ceza alanımızda sürekli pas hatası yapıyor dönen top direkt kaleciye geliyor defanstan çıkarmaya çalıştığı toplar felakete sebep oluyor kademeye girme diye birşey yok, pas yapamıyor vs. burhanı kadirin 2 katı eleştirmemiz gerekir çünkü arkasında cicinyo gibi bir yıldız var cicinyo olmasa burhanı düşünün artık.. atıf a gelince bencilleştiği doğrudur ama ben çok fazla olduğunu düşünmüyorum 90 dk boyunca 3-4 defa kaleye vuruyor 3-4 defa top kaybediyor öyle bir oyuncu için çok normaldir atıf bana göre ligin en kaliteli 3 oyuncusundan biridir sivassporda sorumlu tutulacak biri varsa bu atıf değildir. hele hele böyle bir zamanda atıfsız bir sivassporu düşünmek de istemiyorum artı geçen yılın gol kralı üzerinde bir baskı hissetmesi normal değil mi? ligin ilk yarısı bitmiş adı yok sanı yok atıfta biraz sorun olması normal asıl sorunlu bölgeler düzelirse atıfın farkı ortaya çıkacaktır.

savaş2 25.01.2015 14:31

***Kadirin bir sucu yok ,kadir takımımızın en çalışkan,En çok kosan,mücadele eden en çok formasını terleten, hırslı değerli bir oyuncumuzdur.KADİR tüm bunları yaparken tabiiki macların 2 yarısında oyunda düşer. burada kenar yönetim devreye girmesi gerekir.mevkilerde çok eksiklerimiz vardır.TAKIMIMIZA öncelikle tecrubeli bir kaleci ,topu yönlendirecek bir orta sağ oyuncu,bide ayağı düzgün kaleteli bir golcu transferi şart takıma. -

rezi 25.01.2015 16:43

Trabzon maçında en çok koşan oyuncumuz Kadir ve ilginç yanı 5 tane trabzonludan daha az koşmuş.Adem ise trabzonun kalecisinden bile az koşmuş.Orta sahası koşmayan bir takımdan ne bekliyoruz.Kaçak güreşen,defansın içine girip top bekleyen orta saha olmamalı.Orta saha oyuncularımız Adem ve Kadir çok iyi yedek olmalılar.Artık vizyonlarını tamamladılar.

cılgınsivas58 25.01.2015 22:08

bize göre ihtiyaç var ama yönetim 'görmediği' için diyecek birşey yok

furky.b 25.01.2015 23:15

Bugun Galatasaray - Caykur Rizespor macini izledim..
Bizim eski oyuncumuz Kivanc Karakasi cok begendim, bu adami geri almak lazim..

yiğido58sinan 25.01.2015 23:46

takım tam atağa çıkıyor öyle bir top kaptırıyorsun ki gol pozisyonu oluyor. Rakip topu alıyor orta sahayı rüzgar gibi geçiyor kadir ortada yok, olsa da bişey yapamıyor. Alan daraltma yok, ileri top taşıma yok, şut zaten yok, ara pas yok.. Ee kaleciye geri pas versin diye mi oynatıyoz biz bu adamları.

B.DUMANLI 25.01.2015 23:53

[QUOTE=furky.b;933667]Bugun Galatasaray - Caykur Rizespor macini izledim..
Bizim eski oyuncumuz Kivanc Karakasi cok begendim, bu adami geri almak lazim..[/QUOTE]

Kivanc Rize´nin herseyi suanda onu asla birakmazlar.Öyle bir futbolcu nasil birakilir aklim mantigim almiyor.Bizde o kalitede futbolcu yok.

Bugün Rize yenildide 4 as futbolcusuda Afrika kupasinda oldugunu kimse aklindan cikarmasin.Yani demem oki Rize´yi kimse kücümsemeye hele hele küme düser diye kimse aklinin ucundan gecirmesin.

Galatasray bugün Rize´yi Wesley Sneijder sayesinde yendi.Adam resmen top canbazi verdigi paslar milimetrik ve her cektigi sut bir tehlike.

hiko58 26.01.2015 00:07

bazı yanlışlar sivasta hep yapıldı anlaşılır gibi değil rıza kıvancı gönderdi rizeye gittiğinde oraya aldı. yada bunun gibi şeyler grosicki gibi adamları balili gibi gibi fedakar oyuncuların kıymetini bildikmi.kadiri beğenmiyorsunuzda başka adammı var oynayacak.kimi aldılar. kadır yinede elinden geleni yapıyor. crissantuz mudur nedir onu göndermeye çalışıp eneramoyu alan zihniyet var yönetimde. sanırım alternatifsiz yönetim oldumu böyle oluyor. hem bir halttan anlamıyorsunuz hemde takımı oyuncak edip oynuyorsunuz.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:44.