SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivasspor 2-0 Akhisar BLD (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38745)

A.Turan Korkmaz 04.02.2015 21:58

Cevap: Sivasspor - Akhisar BLD

Akhisarspor'un muhtemel kadrosu:
Kalede Oğuz, geride Kadir Keleş,Orhan Taşdelen,Douglao,Koray Arslan, önlerinde Custodio, Zokora ( Merter ), ofansif orta sahalar Güray Vural,Bilal Kısa,Pekin Köşnek,Sertan Vardar, en uçta da Gekas oynuyor.
Bruno Mezenga ve Mehmet Akyüz de yedek kulübesinde skor değiştirebilecek ofansif oyuncularıdır.
Bizim muhtemel kadromuzsa Korcan (Ertuğrul), Ziya, Ümit, Costa (İbrahim Öztürk), Cicinho, Kadir,Adem, Burhan,Atıf, İbrahim Akın, Eneramo(Batuhan) şeklinde olacaktır.
Olayı sadece 'Bilal-Gekas bağlantısını kesersek iş tamamdır'la bitmiyor maalesef. Daha fazlası gerek.
Sergen hoca'nın son demeçlerine bakarsanız 'futbola biraz kafa yormaktan' sözediyor. Bununla oyuncularının strateji ve taktik bilgilerini geliştirmelerini kastediyor.
[url]http://ynwa8.blogspot.com.tr/2013/03/helenio-herrera-catenaccio-taktik-mixed-zone-total-futbol.html[/url] linkinde de örnekleri olduğu üzere ligdeki konumuna,neyi hedeflediğine, hangi rakiple oynadığına vs. göre oyun taktiği değişmelidir. Hatta aynı oyun içinde skora vs. göre de oyun taktiği pekala değişmelidir. Örnek: GS'nin son Bursa maçında Sabri'nin çıkması ile başlayan türbülans.
Gene hocanın demeçlerinden İbrahim Öztürk ve İbrahim Toraman'dan en çok bu konuda destek istediğini çıkarabiliyorum. Hani biz 'tecrübeye' yatırım yaptık ya ara transferde , artık bu önümüzdeki maçla beraber 'oyun bilgisinin' skora ne derece olumlu etkileri olacağını göreceğiz.
TS maçında Sergen hocayı biraz erken havaya girmiş gördüm ve eleştirdim. G.Antepspor maçı ise pek belirleyici bir müsabaka değildi bence. Akhisar maçı ve sonraki Konya maçları taktik savaşlarında ne durumda olduğumuzu gösterecek. Ve bu konuda yeterince iyiysek GS maçı için de olumlu şeyler söyleyebileceğiz.

cılgınsivas58 04.02.2015 22:38

rast gele yiğidolar haydi bakam hayırlısı

Rallim58 04.02.2015 23:14

[B][B]Gekıs[/B][/B]'ı durdur, Akhisar'ı vur... Bu haftaki sloganımız olmalı :)

Gekas + Bilal Kısa = [B]Gekıs[/B]

58Sivaslilar 04.02.2015 23:33

Artik anlasiliyor traftarada güven gelmis bu bizi dahada mutlu ediyor takim akhisari yenince önümüzde artik kimse duramaz takimdaki güven iyice pekisecek yigido öz benligine geri döndü iste bu özlenen sivasspor:confused:

sivaslıadem 05.02.2015 01:21

arkadaşların hepsi 3 puan cepte gibi yorum yapmışlar
Oynanan oyun bana da güven veriyor

Ancak hiç bir maç oynanmadan kazanılmıyor
Önce rakip kim olursa olsun ciddiye almalıyız
Rakibi iyi bir oyunla vurmalıyız, 3 puanı aldıktan sonra da hep beraber burada sevincimizi paylaşalım

Biz ne kadar maçı rahat kazanacagimizi düşünsek de takım bizim gibi düşünüp rehavete girmemelidir

Anadoluvoyages 05.02.2015 06:48

Akhisar'ın hesap kesim tarihi gelmiştir.

shang 05.02.2015 07:43

mutlak kazanmamız gereken çok önemli bir maç ve kazanacağımızı düşünüyorum iyi bir ivme yakaladık.Fikstürün ilerleyen maçlarında çok zor maçlar var bu nedenle direkt rakibimiz olan akhisarı mutlak yenmek zorundayız.

eurovision 05.02.2015 13:34

Sivasspor'dan galibiyet bekliyorum :)

çorluluyiğido 05.02.2015 13:38

kalede ertuğrul oynamalı uzaktan şutlarda korcan etkisiz bilal gekası tutalım bu maç farklı bizimdir:D

karamik 05.02.2015 14:35

[U]Akhisar Takımı :[/U]
*Gekas tek forvet ve uzun toplara iyi koşular yapıp gol buluyor bizim Costa ve Ümit ikilisi bu adama gol attırır diye düşünüyorum.
*Pekin için çok vah ettik ama onda da iş yok hep kısa paslar ve yan paslar yapıyor öz güveni pek yok 40 metre bir top atacak kadar bile kendinden emin değil
*Tek silahı var Bilal onunda uzak şutlarına karşı ertugrul daha iyi kaleci eğer korcan yan toplarda daha iyi eğer korcan ile başlarsak illa alır içeri
*Tipik Carlos takımı 60 dk sonra akhisar bitiyor bizde o dakikaya kadar bunları yorarsak berabere bile devam etse mutlaka galibiyet golunu buluruz.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:33.