SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38787)

furky.b 15.02.2015 14:07

Cevap: Maçı Değerlendirelim

Kritik bir macta 3 puan cok süper oldu ve rahat nefes aldik artik. Bu mactan sonra ustumuzdeki stresi atip daha iyi ve kolay oynuyacagimizi dusunuyorum. :D

B.DUMANLI 15.02.2015 14:10

Iki takim arasindaki kalite farki her haliyle sahada belli oluyordu.Sivasspor´da I.Akin,Burhan ve Batuhan iyi degillerdi.Mehdi oynadikca acilan bir oyuncu galiba.Bugünde güzel bir gole imza atti.
Sivasspor ataga ciktigi zaman takim olarak cikiyor buda rakibi boguyor.Aslinda bugün dahada farkli kazanabilirdik fakat bir kac oyuncunun kupada oynamis olmasi takimi etkiledi.Ayni sorun Konya icinde gecerkiydi onlarda kupada oynamislardi,diri olani maci kazandi.

Bu galibiyetle puan durumuna bakmak artik bana zevk vermeye basladi.Üst üste 3 mac ve toplam 9 puan bir anda nerelere geldik.Haftaya Galatasaray macinida kazaniriz umarim ve böylelikle düsme hattindan uzaklasmis oluruz.

Aldigimiz bu 3 puanlarla hem düsme hattindan uzaklasmis olduk,hemde kulübümüz galibiyet pirimleriyle tanismis oldu.

Sivasspor eskisine oranla dahada az top kaybederken,topa daha fazla sahip olabiliyor.Galibiyetden sonra oyunu sogutma yönüne gidiyor ve topu oyuna sokmak icin tüm profosyonel yollara basvuruyor.Fakat Mehdi´ye bu bir sari kartda getirdi oda baska bir mesele.

Murad_Kelleci58 15.02.2015 14:12

Sergen Eski hocası Kurt Lucescu'nun realist oyun kurgusu ile başarılı olmaya devam ediyor..

Umarım Sergen'in hevesini kıracak gelişmeler olmadan, hem Sivassporumuz ve hemde Sergen kazanmaya devam eder..

Tebrikler, teşekkürler..

Sıradaki gelsin artık..

aozdemir 15.02.2015 14:13

bir şey dikkatinizi çekti mi bilmiyorum: artık biz herkesi yeniyoruz :)

taraf 15.02.2015 14:13

iyi bir galibiyet oldu 1.2 maç daha aldıkmı düşme tehlikemiz kalmayacak ve daha rahat oynayacagız oyuncularımızın hepsini tebrik ediyorum

DoomsDay58 15.02.2015 14:15

Bir puan için oynadık üç puan aldık şanslıydık ve akıllıydık inşallah kazanmaya ilerleyen haftalarda da devam ederiz iyi savunma yaptığımız sürece gol atıyoruz bu da maçları lehimize çeviriyor formumuz böyle artarak devam ettiği sürece sıkıntı yok.

legolass 15.02.2015 14:17

sivassporun maçlarını ne zaman izlesem kaybediyorduk.son 3 maçı izlemedim kazandık :D maçın skoruna bakmamak için film izliyorum haber okuyorum ama elde değil bir sekmede sahadanın canlı sonuçlarını açık tutup 10 dk'da bir bakıyorum :D haftaya gs maçında izlesemmi izlemesemmi bilemiyom :D bir çeşit totem oldu buda benim için :)

ROMANTİK KATİL 15.02.2015 14:17

Cok süper oynamadık ama iyi mücadele ettik. İbrahim öztürk ve da costa iyi ikili olmusa benziyor. Sözün özü sezon sonuna kadar bu futbolumuzu ve mücadelemizi devam ettirip laik oldugumuz yerlere geliriz. Bütün teknik heyete ve futbolcularımıza bizlere bu güzellikleri yasattıkları için tesekkür ederiz.

stain 15.02.2015 14:20

nirdeen nireye ....

evinde ona buna (rize antep) tokatlanan sivastan deplasmanda 3 puanı söke söke alan kıran kırana mücadele eden sivasspora

teşekkürler sivasspor sonraki hedef gs şimdiden başarılar...

oNuR 15.02.2015 14:29

İlk yarı pek pozisyon bulamasakta ikinci yarıya iyi başladık ve golde geldi zaten.Benim açımdan maçta öne çıkanlar özellikle Adem ve Korcan'dı.Bugün Konya'da olan herkese teşekkürler

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:58.