![]() |
Cevap: Kayserispor - Sivasspor
bu maçta fatih, abdurrahman, aydın, musa sinan ve eneramo ile ilk 11 başlayacağımızı düşünüyorum. o yüzden galibiyet alırız muhtemelen.
|
Kaç haftadan sonra patlamayı kayseriye yapmamız lazım ben yeneceğimizi düşünüyorum
|
Yedek agirlikli cikmaliyiz bu Maca.
Burhan, ziya, Batuhan ve Utaka yedek oynamali. Aydin Eneramo ve Musa ibrahim akin mutlaka oynamali. Kayserinin kadrosu suan bizden 1 gomlek üstun durumda. Zor ama ben bu maci Kayseri alir diye dusunuyorum. |
Tarih: 18 Mart çarşamba
Stad: Kadir Has Saat: 19:30 Yayın: A Haber Maçın Hakemi: ? |
Arkadaşlar biletlerimizi aldık guney B blok 5 TL fiyatlar uygun.. Maçta gorüşürüz.. Yenelim yada gollu beraberlikte bize yeter..
|
hep sivas kazanır dedim yenildik bu kez gayseri kazanır dedim bakalım inşallah yeneriz:rolleyes: ama kayserinin kadrosu çok iyi süperligi hakediyorlar
|
şu 11 ile çıkabiliriz
ertuğrul abdurrahman-da costa-ibrahim ö.-fatih . kadir-emre yakut aydın-hakan-musa eneramo |
Eneramo'yu bu maçda göreceğiz inşallah hazırdır çok ihtiyaç var sağlam bir Eneramoya.
|
mu kadro süper olur :
Ertugrul Cicinho Costa(sakatligi gectiyse) Ibrahim Ö. Fatih Musa Kadir Mehdi Aydin I.akin Eneramo Alternatifler: Aatif, burhan, utaka , adem , |
Bu maçtada Adem Koçak ı oynatsın 1 gol pasıda Kayseriye verir.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:21. |