![]() |
Cevap: Balon transferle bu kadar!
Değirmene su taşımakla bu çark dönmezdi zaten.En krıtık haftalara handikaplı ve dezavantajlı giriyoruz.Bizler takıma kaliteli oyunclar alınmıyor devşirme oyuncuları toplayıp transfer yapıyoruz diye taraftarın gözünü boyuyor yönetim diye yaza yaza parmaklarımız nasıl bağladı tabiri caizse...
|
Mecnun Otyakmaz eğer birazcık mahcubiyet duygun varsa çıkıp o şeref tribününde oturmazsın...
|
Başkan takımı küme düşürüp kariyer planları yapmayı planlıyor...
|
Beleşci yönetim kına yaksın sivassporun adı sayesınde prim yapanlar utansın
|
Takim bu haldeyken ahmet arasi göndermek ne ye hizmet gönderenlere soruyorum siz sivassporun dostumu düsmanimisiniz
|
[QUOTE=DOGU_BEY;940454][B]
gören de zannedecek ki eneramoyu biz sakatladık veya sergen hocayı cepten arayıp son 13 dakika sahaya sür dedik :D 100 kiloluk oyuncu demişssin peki sen 100 kiloyu 3 günde mi verdirip sahaya sürecektin..futboldan biraz anlasaydın böyle bilip bilmeden atmazdın...senin dediğini yapsak ve bursa maçında ilk 11 başlasa ve yine sakatlansaydı ne oalcaktı? o zaman sakatlanmasın kilo versin 2 ay bekleyelim öyle mi? [/B][/QUOTE] Birazcık düşünme kapasiten olduğunu saniyordum çapsız çıktın bro :))) öncelikle yazdığım mesajın seni ilgilendiren kısmı son kısmı yani " kına " diğerlerine verdiğin cevaplar boş, manasız, güldürücü ama dusundurmeyici :s Eneramoyu oyuna alabilecek ne kapasiten ne seviyen ne de futbol bilgin var yazdığım ileti de bunun üstüne . Eneramo yu oyuna kim aldıysa o da yanlış yaptı . Senden tek bir farkı var o futbolu biliyor hatası var . Senin ayirt etme gucun yok dolayısıyla suçun da yok :))) 100 kiloluk adam elbette 3 günde sahaya çıkmamalı ve sakat adam iyileşmeden sahaya sürülmez..Bu adam elimizdeki tek forvetti . Ligin son 5 6 maçı çok önemli olacaktı bırak bu adam 1 ay daha dinlensin kilo versin antreman yapsın .ne alemi var kupada hiç etmenin ... Ayrıca bu adam Başakşehir de maç yapmadan geldi aradan sonra 2 . Maçta sahadaydi maç kazandirdi yani maç eksiği bi şekilde giderilmiş anladın mı ? 100 kilo 3 günde verilmez ama 3 gün daha dinlenen sakat 100 kilo adam 3 gün sonra daha verimli oynar oynayacaksa ... neyse hadi yoluna ... |
utaka geç açılıyor ama yine öyle olur inşallah.
|
Bence Da Costayı forvete koysak bu forvetlerden iyi iş yapar. Ayağına geleni kaleye vursa yeter. Da Costa auta vurduğunda bile vurmadan önceki verdiği heyecan yeter
|
Sivassporumuzun superlig kaderi artis olmak isteyen utaka ile dogustan artis batuya kaldi..bu da geçer :rolleyes:
|
Hergün yeni bir kötü sürprizle uyanmaya alışacağız bu gidişle..
Takım iyi giderken, kendilerinden başka otorite tanımayan Mecnun Otyakmaz ve harika ekibi her geçen gün heyecanını ve itibarını daha önce yaptığı yanlış yönetimsel ve transfer hamleleriyle yitirmekte.. Hem takımla birlikte ve hemde kendi ekibiyle kan kaybetmeye ve Sivas kamuoyu önünde de güvenilirliğini yitirmeye devam etmekte.. Güveninilirlik derken şahsına değil, yönetim tarzına ve transfer politikalarında izledikleri yöntemlere... Geçin ara transferi, koca yaz transfer sezonunu heba ettiler.. Aldıkları adamlar ya defolu, ya son kullanım tarihleri geçmiş, yada memleketi beğenmeyip anasını babasını bahane edip çekip gittiler.. Artık yönetim yıllardır uyguladığı ligin tecrübeli, amiyane deyimle "papaz" tipteki oyuncuları alıp, yeniden parlatarak hem kendisinin kazandığı ve hemde futbolcuya iade-i itibarını verdiği transfer politikasının artık işe yaramadığını görmeli.. Hani tüm taraftarın beklediği ama bir türlü olmayan Altyapıya yönenilmeli kimbilir.. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:05. |