SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Milli Formayı Bırakıyor... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38926)

balmandol 31.03.2015 18:46

Cevap: Milli Formayı Bırakıyor...

Yazık... Bu eleştirdğiniz isim yıllarca Milli Takımda oynamış,yüreğini ortaya koymuş ve kaptanlık yapmış bir isim. Ben böyle yazınca herkes şimdi beni Fenerbahçe'li sanacak..!!! Asla değilim...Sivassporlu'yum çok şükür. Ama bir Türk futbolcusunu YABANCI HAYRANLIĞI yüzünden birbiriyle kıyaslamam arkadaş. BİR TÜRK DÜNYAYA BEDELDİR.Bu taraftarlık ve Milli Takım ruhu değil..RUHSUZLUKTUR...!!!!

pover58 31.03.2015 20:54

dilegimiz futbolu hatta spor u bıraksın o melo ve burak bunlar çirkeflikte rakipte sınırda tanımıyor birkaç kişi daha var sırası geldikçe degerlendirilir.

34MUAMMER58 31.03.2015 21:02

[QUOTE=58svs58;941162]ben senin her yorumunu beğenerek okuyorum. Ama bu yorumun biraz orantısız olmuş. emre ile atıf insanlık adına kıyaslanamaz. kıyaslanırsa elin yabancısı bizim milli takım kaptanından 50 değil 500 tane eder. Futbolda emre ve volkanı istemiyorum, istemiyoruz.[/QUOTE]

[B]GÜZEL kardeşim suç benim, yanlış anlattım sanırım,ben futbol kapasitesi olarak kıyaslayıp söyledim,insanlık anlamında kıyaslamam bile ,benim için insanların milliyeti,dini çok önemli değildir,önemli olan insan olmaktıradam olmaktır, x bir türk sahtekarsa ,3 kağıtçıysa,çirkefse,sapıksa ,herzeman haksız ve haksızın yanındaYsa ,etrafındaki tüm canlılara zarar veriyorsa,benim için dünyaya bedel filan değildir,bu tip kişileri savunanlarda ruhsuzun ve adinin önde gidenidir ,buda birilerine kapak olsun :mad:[/b]

savaş2 31.03.2015 21:05

*** bir sporcu için yetenek yanı sıra AHLAK da önemlidir. bence arda da MİLLİ formayı bırakması gerekir.

gogohan 01.04.2015 14:59

illede edeb illede edeb

poolat58 01.04.2015 15:14

Lisansini yirtacaksin boylesi karaktersiz adamlarin herkes kurtaracak. Melo emre burak egemen boylesi adamlar temizlenince futbol da cirkeflikten uzaklaşır.

cılgınsivas58 01.04.2015 23:36

türk futbolundan melo (köpek) emre ve volkan gibi çirkefler temizlenmedıkçe türk futbolu bir yere varamaz

Rallim58 02.04.2015 13:13

[B]Burada herkes hemen hemen aynı isimleri sayıyorsa, bu isim sahipleri kendilerine çekidüzen vermelidir...[/B]

ogz58 02.04.2015 16:17

[QUOTE=58svs58;941161]her yerde ıslıklansada sivasta alkışlanır demedi demeyin.[/QUOTE]

Hiç sanmıyorum :)

sefilix 03.04.2015 00:23

sergen hocaya 3 maç ceza verenler bu adama ceza vermeye dahi cesaret edemediler. yine bir parça adamlık kalmış ki bu kadar olaydan sonra bırakmaya karar verdi.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:41.