![]() |
Cevap: Zara Belediyespor 3. Ligde
[QUOTE=Rallim58;942033][B]Henüz daha kendime gelemedim desem yeridir...
[/B] [B]Soğuktan adeta donduk... Açık tribün arkasına bir branda dahi çektirerek, sert esen rüzgarın önüne geçemeyenlere söyleyecek söz bulamıyorum. Bir insan ancak bu kadar beceriksiz olur... İl dışından gelen tüm misafirler, resmen dondu, elleri ve yüzleri soğuktan yandı... [/B][/QUOTE] Bu bir fedakarlik örnegidir.Sen kalk Sivas´dan,Zara´ya git,soguguda ye,Zara´li burnunun ucundaki maca ilgi göstermesin.Kaldiki bu mac bir ilcenin takimini 3.lige tasiyor olmasina ragmen.... Insanin aklina acaba Zara´dan Sivasspor´u desteklemeye gelenler varmidir sorusuda gelmiyor degil yani... |
tebrikler zara......
|
İkinci golü tvden görünce uşaklar gibi sevindim. Nasıl sevinmem... Yıllarını vermiş ya statü gereği ellerinden çalınmış, yada acemilikden uçup gitmiş şampiyonluklarla hüzünlerle geçmiş seneler... Ama çok şükür Kayseri takımının da sayesinde 3. Ligi kucaklamış olduk.
Tebrikler Zara Belediyespora... Artık Profesyonel bir yapıya sahip olmakla birlikte Sivasımızı alttan gelen iki takım temsil edecek olması da bizler açısından gurur verici... Bundan sonra Zara stadında biraz tadilat birazda zeminde iyileştirme gerekecek. Transferler gelecek. Sivassporumuz açısından da iyi bir potansiyel olacak. Belki Kaan gibi yetişen çocuklarımız buralara kiralık gidecek ve yakinen izlenip gelişimleri gözlemlenecek. Camiamıza tekrar hayırlı olsun... |
[url=http://hizliresim.com/N5zqBa][img]http://i.hizliresim.com/N5zqBa.jpg[/img][/url]
[B]Şampiyonluk maç formasını, müsabakanın bitimi ile birlikte hatıra olarak tarafıma veren, Sivas futbolunun beyefendisi, evladım kadar sevdiğim, Kadı Hikmet ağabimizin oğlu, Cüneyt Kasap'a da teşekkür ediyorum...[/B] |
[COLOR="Sienna"][FONT="Arial Black"]Gırmızı[/FONT][/COLOR] [B]Gara[/B] Nihayet Şampiyon Oldun Sen Zara.
Zara Belediyespor'u tebrik eder 3. Ligde başarılar dilerim. |
kırmızı karam şampiyon zaram hoş geldin 3cü lige yigidolar çoğalıyor liglerde darsı diğer takımlarımızın başına inş güzel takviyelerle bu hızla hedef 2 lig olur allahın izniyle 4 eylül belediyesporda bu hafta büyük iş başardı allah yollarını açık etsin inş mutlu sona ulaşırlar bugün sivas için büyük gündü teşekkürler çocuklar alınlarınızdan öpüyorum tek tekkk yolunuz açık olsun
|
yeminle şimdi gördüm haberi ve sevincimden ağlayacaktım gözlerim doldu arkadaşlar yerimde duramıyorum şu anda :)
|
[B]ZARA sporun 3.lige çıkması başta türkiyedeki diğer ilçeler olmak üzere ,sivasın diğer ilçelerinide harekete geçirecektir,türkiyede ,zaranın 50 katı gelişmiş büyük ilçeler var ,belediyelerinin bütçesi trilyonlarla ifade ediliyor,ancak amatörde mücadele ediyorlar,zaralılar bunun kıymetini bilmeli,birzamanlar kangalsporda 3.ligin eşiğinden dönmüştü,sivas ligini namağlup bitirip finalde turhala elendirildi sanırım,zaranın 3.lige çıkması ,başta susehri,divriği,gürün ,yıldızeli,kangal olmak üzere diğer ilçelerin belediyelerini ,işadamlarını ve devlet erkanını harekete geçirmesini umud ediyorum,zaranın stadı iyi bir tadilat gerektiriyor,sayın bakan söz verdi bakalım ,şenliklerde düşünülmeli,enaz 5000 kişiden aşağı olmamak koşuluyla 2.ligi bile kaldıracak kalitede güzel bir stadyum yapılmalıdır,zaranın ekmeğini yiyip suyunu içen ,ancak ,kapısının önündeki maÇA gitmeyenlerde artık birzahmet ilçelerinin takımına sahip çıksınlar,idda ediyorum ,gurbetteki ve merkezdekiler maça gitmeseydi,enfazla 200 kişi bilemedim 300 kişi olurdu,daha önceki şampiyonluğa oynadığı seyirci rakamı ortada,zara sivasın en fazla köyüne sahip ilçesi ,boş işlerle uğraŞMAYI bırakıp ilçelerine sahip çıkmalarını bekliyorum ,tekrar 3.lige hoş geldiniz hayırlı olsun diyorum [/b]
|
Tebrikler zaraspora, emeği geçen herkese teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim.
|
4 yıllık özlem sona erdi sonunda !
Sivas'a kutlu olsun ... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:02. |