![]() |
Cevap: Sivasspor - Balıkesirspor
1-0 olsun 3 puan bizim olsun yeterki ligden düsmeyelim
|
zor maç olacak elbet balıkesir direnecek biz akıllı oynayıp 3 puanımızı alalım kim ne yaparsa yapsın.bu ligde herkes herkesi yenebiliyor .çok isteyen iyi konsentre olan kazanır bence 3 1 biz alırız diyorum.
|
[B]Spor Toto liginde oynamayı düşünmeyen bazı Balıkesirsporlu futbolcular, kendilerini göstermek adına performanslarını en ütt seviyede tutmaya çalışacaklardır.
Bu tür karşılaşmalar her zaman sürprizlere açık karşılaşmalardır.... Rakibini ciddiye almayanlar, neticede ciddi darbelere maruz kalırlar...[/B] |
1 Korcan Çelikay
3 İbrahim Öztürk 12 Cicinho 22 Manuel da Costa 80 Ümit Kurt 21 Burhan Eşer 66 Adem Koçak 91 Mehdi Taouil 92 Aatif Chahechouhe 7 John Utaka 35 Batuhan Karadeniz Manuel Da Costanın sakatlığının geçmesi ile Defansın göbeğinde yerini aldı. ayrıca Ziyanın sakatlığı sebebi ile İbrahim Öztürk defansın soluna, performansında sıkıntı yaşayan KAdirin yerine daha ofansif Mehdi yer aldı.... Başarılar Yiğidommm |
[B]Kadro güzelmiş Halis Özkahya güzel bir maç yönetirse bu kadro ile Balıkesiri rahat yeneceğimizi düşünüyorum.
3-0 olsun bizim olsun... Başarılar Sivassporumm[/B] |
kadro süper ibrahim öztürk gerçekten çok değişik bir oyuncu forvette bile oynar çok tecrübeli öte yandan kadirin yerine mehdi çok iyi olmuş bu maçta anlaşılan daha ofansif görüntü çizeceğiz batu utaka ve aatıfdan gol bekliyorum
|
Cevap: Sivasspor 0-0 Balıkesirspor
Utaka ve Burhana Sergen hoca bi zahmet nasil sut cekilir ögretsin antrenmanda.
|
Cevap: Sivasspor 1-1 Balıkesirspor
Olmadı, son darbeyi vuramıyoruz. Cepten yedik belki de. Yenilmek de vardı.
Artık Mersin maçı çok önemli. Rahatlamamız lazım son haftalardan önce. Kayseri maçında da iyi sinyal vermemiştik. Benzer bir tablo oldu. Yorgunluğu bahane saymıyorum. Bu arada Kadir'e kızanlar gördüler Kadir'in eksikliğini? 4 Eylül'de yenildi. Bugün Sivas takımlarına yaramadı. Maç sonunda Cicinho'nun durumu nasıldı merak ediyorum? Takımdan önce mi ayrıldı acaba stadyumdan? |
Takım yorgundu doğru, Ya KORCAN ? adam karambol pozisyonlarında topa çıkarken adeta gözlerini yumuyor, refleks sıfır, Ertuğrul Korcan'dan 2 gömlek üstün ne akla hizmet Korcan'da ısrar edilir bilmiyorum..
|
[B].
[CENTER]Aatıf'ın bencillliği devam ettiği müddetçe daha çoooook puanlar kaybederiz... 74. dakikada, Cicinho'ya "horozlanması" ise olayın tuzu biberidir... Yensek de yenilsek de, maratona gelerek alkış tutan Cicinho bu kez maçın bitimi ile birlikte kimseyle tokalaşmadan, herkesten önce soyunma odasının yolunu tutmuştur... Aatıf, çok ciddi şekilde uyarılmalıdır..[/CENTER].[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:50. |