![]() |
Cevap: Gelecek Sezon Hesap Ve Analizi
en önemlisini unutmussun beleş transfer yapılmamalı..
|
Valla arkadaşlar geçen sene böyle detaylı analizler yaptık, fikirlerimizi paylaştık. Şu gitsin, bu kalsın, şu bölgemiz zayıf, şu konuya el atılmalı dedik. Çok kaliteli fikirler de çıktı, neler oldu neler...
Lakin... Ben bu sene bu muhabbete hiç girmeme kararı alıyorum. Oturup detaylıca düşünüyoruz, ne olsa nasıl olsa daha iyi olur diyoruz, sonra Rengifo geliyor, Oldoni geliyor. Birine git çay demle diyorum, çaydanlık nerede diyor. Diğerini gönderiyorum, çaydanlığı buluyorlar, çay nerede diye soruyorlar... Bu sene dışarıdan bir izleyici gibi bakıcam olana bitene... Sergen Hoca kalacak mı? Orta saha revizyona girecek mi? Yedek kulübesinde adını görünce "inşallah girmek zorunda kalmaz" dediğimiz futbolcularla dolu olacak mı? Aatıf ve Cicinho'nun ayağına bakmaktan kurtulabilecez mi? "İçerde şunu yensek, dışarıda da şu iki maçtan bir puan alsak düşmeyiz" hesapları yapmadan 30'lu haftalara girecek bir takım oluşturabilecez mi? Hep birlikte göreceğiz... |
sivassporun şuan ki konumu ve gelecek sezonu çok önemli çocuk yetiştiriciliği yapacak durumda değiliz bize 24-28 yaş aralığı takımında istikrarlı performans göstermiş oyuncular gerek . genç oyunculara karşı olduğum anlamına gelmez ama bizim şuan bize 3-4 yıllık iskelet kadroyu oluşturacak oyunculara ihtiyacımız var .
|
grosicki eneramo navratil rasmusen pedriel rajnoch gibi nokta transferleri sergen de yaparsa bu takım ilk 5 i zorlar.1 yıl çok iyi 1 yıl çok kötüyüz sırada iyi bir yıl bizi bekliyor inşallah
|
mutlaka iyi bir:
[B]kaleci kaleci kaleci kaleci kaleci kaleci kaleci kaleci kaleci kaleci kaleci kaleci kaleci kaleci kaleci kaleci kaleci kaleci kaleci kaleci kaleci kaleci kaleci kaleci[/B] alınmalı |
[QUOTE=aozdemir;944715]mutlaka iyi bir:
[B]kaleci kaleci kaleci kaleci kaleci kaleci kaleci kaleci kaleci kaleci kaleci kaleci kaleci kaleci kaleci kaleci kaleci kaleci kaleci kaleci kaleci kaleci kaleci kaleci[/B] alınmalı[/QUOTE] nihat şahini kaçırmamalıydık.artı kardeş takım elazığdan 18 yaşındaki mali milli takımda oynayan kanat hamidiu traoreyi almalıyız.sakatlıktan tam oynayamadı 7 maç 3 gol 1 asist.kumaşı çok iyi değerlendirilmeli.trabzon da istiyormuş ama elazığ bize verir |
Altınordu'da Halil İbrahim diye bir genç futbolcu var süper.Mutlaka takımımıza kazandırılmalı.Yaşı da çok genç.Buradan yöneticilere ve Hoca'ya duyuruyorum.
|
Takıma mutlaka yeni ve kaliteli oyuncular alınmalı.Bu seneyi böyle geçirdik ama seneye aynı korkulu rüyayı görmek istemyoruz. Bu dönem bize ders olmalı direkten döndüğümüz sezondan dersler almış olan yönetim vakit kaybetmeden transfer için düğmeye basmalı.
|
Statta ki taraftarımızın yaş ortalaması oldukça yüksek.Gençlerin statlara gelmesi için çalışmalar yapılmalı.Çekirdek çitleyerek tepki,baskı vs. vs. yapmadan film gibi izleyen izleyicilerle Futbolculara ruh ve güç katmak mümkün olmuyor.Artık taraftar olarak bizlerinde kabuk değiştirmemiz gerekir.Alnımızda kırmızı beyaz bandajlar boynumuzda sivasımızın kırmızı beyaz atkıları varken hayran hayran fb-bjk ve gs futbolcuıarın ısınmalarını videoya alan fotoğraf çeken selfi manyaklıgı yapan sözde Sivaslıyım diyenlerden kurtulmalı gerçek YİĞİDOLAR la stadımızı doldurmamız gerekir.
Bizlerde taraftar olarak tek yumruk gibi olmlıyız.maçlara gelmeye yakınlarımızı özendirmeli hatta zorlamalıyız. |
[B][I][U]stain rumuzlu yiğido kardeşim[/U], Sivasspor'un başarısı için harcadığın o güzel emekler için bir taraftar olarak teşekkür ederim, ama biz ne yazarsak yazalım ne çizersek çizelim yönetim bildiğini okuyor, ama bir yerde onlara da kabahat bulmuyorum, çünkü maddi gücümüz belli, evvela iğneyi kendimize batıralım, çuvaldızı yönetime.
Yönetim neredeyse bedava kombineler satıyor yeteri kadar talep yok, 15 bin kişilik stadyum hiç bir zaman dolmadı dolmaz da, nedenine gelince, Sivas'ta doğmuş büyümüş Sivas'ın ve Sivaslı'nın ekmeğini yiyenler kendi sehrinin takımını bırakıp, rakip takımın renklerini dükkanına asıyorsa, Sivaslı diye geçinenler, kendi şehrinin takımını bırakıp, FB, GS, BJK takımlarını tutarken, Sivasspor, yenilmiş, küme düşmüş hiç umurunda olmazken, Sivasspor'u seyretmek ve desteklemek yerine kavehaneyi tercih eden gençler varken, istediğimiz transferi yapamıyor diye yönetimi nasıl tenkit edebiliriz. Ayağımızı yorganımıza göre uzatmayıp borç içinde yüzseydik daha mı iyiydi, birde böyle düşünelim dedim, tabii ki kendi fikrim.[/I][/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:20. |