![]() |
Cevap: Karabükspor - Sivasspor
Serkan cinar ha hani su 2-3 yıl öncesine kadar karabük deplasmanında hic yoktan rakibe 2 tane saçma sapan penaltı çalan adam alakasız penaltılarla maglubiyetimize sebep olan adam
|
muhtemel 11
ertuğrul fatih-ibrahim-da costa(ümit)-cicinho ----------mehdi-kadir------------ musa-atıf-burhan batu |
Karabükspordan 91 doğumlu Erkan Kaş 2017 ye kadar sözleşmesi var,92 doğumlu Onur Cenik 2016 ya kadar sözleşmesi var;ikisi de bizim ortasahaya ilaç olur.Bilhassa Erkan çok sağlam bi solak.Atıf giderse yerini doldurur.
|
[QUOTE=34MUAMMER58;945708][B]Sivasspor hernekadar busezon küme düşme tehlikesi yaşasada ,allttaki ve düşen takımlarla arasında ciddi kalite farkı var,mesele karabükün yada x takımın dün gs yi böyle perişan ettiğini gören ,duyan varmı?r.carlos döneminde istanbuldaki lig maçında hakem elimizden almıştı kural değişmedi,elbetteki kritik maçlar kazanmasaydık şuan küme düşen biz olabilirdik,busezon ligin 2.devresinde şansımızın yanında olması,rakiplerimizinde atak yapamaması yüzünden ligde kaldık,onedenle kimseyi küçümsemiyorum,kalan 2 maç sivasspor için prestij ve para kazanma maçı,sıralama içinde önemli ,2 maç kazanıp 41 puanla ligi 8.10.bitirsek2 trilyonu alsak fenamı olur?hem 2 trilyonu beğenmeyen arkadaşlar var ,bilmeyen arkadaşlara hatırlatıyım,ben sivassporu 40 yoldan beri tanır ,tutar ve severim,sivasspor 3.ligde şampiyonluğa oynarken ,istanbulda gece düzenledi,geceye 20 bin kişi bekleniyordu 1500 kişi ya geldi yagelmedi,yapılan masraf 12 milyar ,toplananan para 9 milyar ,o günlerde takımdaki oyuncular zeytin ekmekle deplesmanlara gidiyordu,hurda arabaya sagdan soldan mazot bulup gidiliyordu,takım formasının 2. si yoktu,bakıyorum o günler unutulmuş sanki 2 trilyon 2 tl gibi muamele görüyor,sivası yaksan 2 trilyonu toplıyamayız ,onedenle futbolcular 2 maçıda kazanmaya oynıcaklar hiçdeğilse 1 yabancı oyuncunun 1 yıllık parası çıkar karabüklü oyuncularda kendilerini pazarlamak için iyi onıyacaklar ancak sivas kazanır[/b][/QUOTE]
Muaammer bey biraz ağır olmuş '' sivası yaksan 2 trilyon toplayamaz'' bir sivaslı ancak bu kadar küçümser memleketinin insanını...sizin gibilere diyecek söz bulamıyuorum... sözde sivası savunuyorsunuz... |
[QUOTE=Ferhat06;945975]Karabükspordan 91 doğumlu Erkan Kaş 2017 ye kadar sözleşmesi var,92 doğumlu Onur Cenik 2016 ya kadar sözleşmesi var;ikisi de bizim ortasahaya ilaç olur.Bilhassa Erkan çok sağlam bi solak.Atıf giderse yerini doldurur.[/QUOTE]
ikisi de iyi oyuncu alınmasını isterim ama erkan kim atıf kim?adam toplamda 2 golü geçememiş bir de atıfın yerini doldurur diyorsun.atıfın yerini fenerdeki diego dolduramaz ama satılması daha iyi olur.çok ucuz paralara yeni grosickiler atıflar bulabilriz.erciyesten oğulcan karabükten ahmet ilhan bu takıma ilaç olur.kaleye de fenerdeki mert günok sözleşmesi bitiyor uzatmazsa alalım bedavaya |
[QUOTE=smalatyali;945976]Muaammer bey biraz ağır olmuş '' sivası yaksan 2 trilyon toplayamaz'' bir sivaslı ancak bu kadar küçümser memleketinin insanını...sizin gibilere diyecek söz bulamıyuorum... sözde sivası savunuyorsunuz...[/QUOTE]
[B]muammer hocam az bile söylemiş iş lafa geldigi zaman senden büyük sivassporlu yoktur gece düzenlenir sms kampanyası düzenlenir kulübe katkı saglamak için eglence geceler düzenlenir kimseden tık yok sonra sonra bu insanlar kalkıp sivaslılıkdan sivasspordan dem vuracak hava atacak ulan böyle sivaslı olacagına olmasın daha iyi[/B] |
[QUOTE=4eylül;945662]Sivasspor yedeklerlede çıksada maçı alır as kadro trabzon maçına dinlenmiş olarak çıkar hamsileri avrupaya göndermeyeceğiz inşallah[/QUOTE]
[B]trabzon avrupaya gidemeyince senin gibilere artık avrupaya giden takım madalya takar artık kendi işimizi bıraktık başka takımlarla ilgilenir olduk[/B] |
[QUOTE=ready;945978][B]muammer hocam az bile söylemiş iş lafa geldigi zaman senden büyük sivassporlu yoktur gece düzenlenir sms kampanyası düzenlenir kulübe katkı saglamak için eglence geceler düzenlenir kimseden tık yok sonra sonra bu insanlar kalkıp sivaslılıkdan sivasspordan dem vuracak hava atacak ulan böyle sivaslı olacagına olmasın daha iyi[/B][/QUOTE]
birincisi siz benim sivaslılığımı ve sivassporluluğumu sorguluyamazsınız. Sizler sanal platformlarda sivaslılara hakaret edemezsiniz. ben sizin gibilerin kanından şüphe ederim.Allah bilir burda yazanların çogu sivasta yaşamıyordur. |
[QUOTE=smalatyali;945980]birincisi siz benim sivaslılığımı ve sivassporluluğumu sorguluyamazsınız. Sizler sanal platformlarda sivaslılara hakaret edemezsiniz. ben sizin gibilerin kanından şüphe ederim.Allah bilir burda yazanların çogu sivasta yaşamıyordur.[/QUOTE]
ne yani sivasta yaşayan sivasta yaşamayana göre daha mı çok sivassporlu oluyor?? |
[QUOTE=çorluluyiğido;945981]ne yani sivasta yaşayan sivasta yaşamayana göre daha mı çok sivassporlu oluyor??[/QUOTE]
hayır çorluluyiğido yanlış anlaşılmaya sebep verdiysem özür dilerim. ben diğer arkadaşların fikrinde olanlar için söyledim. sizleri incittiysem özür dilerim. insanlar sivaslılara hakaret etmek için fırsat kolluyorlar. Sözde sivaslılarda bu arkadaşları destekliyor.. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:58. |