![]() |
Cevap: 7 Futbolcu İle Yollar Ayrıldı
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=45770&token=21794][img]http://resimzade.com/Show.html?i=45770&token=21794[/img][/url]
TS maçından sonra Kadir, Ertuğrul,Atıf,Cicinho,Da Costa,Burhan ve Adem tribünleri selamlamışlardı. Bu benim gibi o an tribünde olanlar için küçük bir vedalaşmaydı. Gidenler, verdikleri hizmetlerden dolayı bizce hep hayırla anılacaklar. Başka takım forması altında da olsa yolları yeniden buraya düşer se de o gün gene alkışlanacaklar. Yolları açık olsun. |
Bence Kadir yerine ADEM KOÇAK gitseydi.Kadiri ne kadar eleştirsenizde her zaman yüregi ile oynayıp mücadele etmiştir ve her maçta da en çok mesafe kateden oyuncumuzdur.Yolu açık olsun .Her zaman kalbimizde yer edecektir.
|
Son derece isabetli karar olmuş Bu futbolcuların yerine gelecek futbolcular İnşallah takıma bir hava getirir.Şut atan,baskı yapan,dikine oynayabilen orta saha oyuncularına ihtiyacımız var.
|
kel ölür sırma saçlı olur kör ölür badem gözlü olur diye boşuna dememiş atalarımız. Xabi Alonso yaptınız Kadiri bu sezonda konusacak kafayı takacak bir şey buldunuz şimdiden.. Ah keşke Kadir olsaydıları duyarız
|
La bu Kadir size ne etti? Adam elinden geldiğince oynadı.Takımın en çok koşan oyuncusu oldu.Adamın içinden 30'undan sonra Pirlo çıkmayacaktı tabiki ama ben Sivasspor taraftarının ve yönetiminin vefasızlık yaptığını düşünüyorum aynısı Hayrettin için de yapıldı burda adamı yerin dibine soktunuz yerine bir tane sol bek aldılar Eren diye sonra Berk diye ikisi de Hayrettin'den beterdi.Mehmet Yıldız için de neler dendi adam gittiği takımlarda bence başarılı oldu keşke yedek kulübesinde son 3-4 yıl Mehmet gibi bir adam olsaydı.
|
[B]KADiR KAPTAN önümüzdeki sezon hedefleri düsünülerek yetersiz görülüp bu yol ayrimi yapilmis ise yerindedir. AMA bu durumda Adem Kocak ile sözlesme yenilenmesininde izahi yoktur!!!:mad::mad:[/B]
|
Ortak eleştirilere ben de katılıyorum :
Adem varken Kadir gönderilmemeliydi ! Not : Ben her 2 oyuncuyu da yetersiz buluyorum aslında. Her ikisi de gönderilmeli. |
Kadir yıllarca orta sahada iyi işler çıkardı,emekleri için müteşekkir olmalıyız ama herşeyin bir sonu var.Ademle aynı kefeye komak ve o da gitmeliydi deyenler hiç araba kullanmamış gibi konuşuyorlar.Adem arabayı çok iyi kullanan bir 'top şüförü' neden derseniz topu pardon arabayı çamurdan çıkarıyor düz yola oyunun kontrolünü sağladıktan sonra ileriye servis yapıyor.Her takımda bu işi yapan 1 veya 2 kişi mutlaka vardır.Adem gitsin diyenler; şoförsüz araba icad edilene kadar bekleyeceksiniz.
|
kadir ve abdurahman sivasspor için özel kişilerdir. en çokta ertuğrul gidiyorya ona sevindim. iyi kaleciyse fenerde kendini gösterir demektir. kötü kaleciyse bizden uzak dursun.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:11. |