![]() |
Cevap: Eneramo kampa katıldı
Eneramoyu çok seviyorum hatta attığı golleri hatırlayınca bence Sivasspor tarihinin en iyi yabancı golcüsü Baliliyle birlikte Balili gerçi Türktü :D ama koskoca Sivasspor şu sıkıntılı dönemde altyapıdan bir tane 18 19 yaşında forvet çıkaramıyorsa, tek maçta oynatamıyorsa kulübü kapatsın gitsinler... Sakatlanmış, 3 senedir adam gibi üstüste 3 maç oynamamış, üstüne üstlük aynı bölgeden 1 yıl içinde 2 kez ameliyat olmuş bir Yabancı forvetle yeniden anlaşıp, taraftara yeni transfer deniliyorsa kusura bakmayın ama Yönetim Taraftarla Taştaş geçiyor demektir. İnşallah Eneramo bjk ye gitmeden önce bıraktığımız gibidir Kara Boğa olarak döner ..
|
[QUOTE=hoğuz;950989]Eneramoyu çok seviyorum hatta attığı golleri hatırlayınca bence Sivasspor tarihinin en iyi yabancı golcüsü Baliliyle birlikte Balili gerçi Türktü :D ama koskoca Sivasspor şu sıkıntılı dönemde altyapıdan bir tane 18 19 yaşında forvet çıkaramıyorsa, tek maçta oynatamıyorsa kulübü kapatsın gitsinler... Sakatlanmış, 3 senedir adam gibi üstüste 3 maç oynamamış, üstüne üstlük aynı bölgeden 1 yıl içinde 2 kez ameliyat olmuş bir Yabancı forvetle yeniden anlaşıp, taraftara yeni transfer deniliyorsa kusura bakmayın ama Yönetim Taraftarla Taştaş geçiyor demektir. İnşallah Eneramo bjk ye gitmeden önce bıraktığımız gibidir Kara Boğa olarak döner ..[/QUOTE]
Forvet bir tek bizim değil ki bütün ülkenin yarası, şu an genç olarak bir enes çıktı alt yapıdan başka varsa da ben hatırlayamıyorum, elazığ genç buldu getirdi, deniz, onu da trabzon harcadı. Ülkede forvet olmadığı için burak milli takımda kafasına göre takılıyor işte. |
Valla Gençlerbirliği nden 3 forvet çıktı .. Başakşehir de sağ açık sol açık alt yapıdan 4 oyuncu var 18 de ve adamlar 20 maç yapmışlar .. mesela gençlerde Berat sivas in 5 yıllık forvet açığını kapatır .. ya da irfan can .. ne bileyim oğulcan Çağlayan mesela .. Bu adamlar kendi takımlarının alt yapılarından çıktı .. biz sürekli sol bek çıkarıyoruz .. Sergen in bi zamanlar dediği gibi sol bek futbolda bence de hiç önemli değil .. Ümit sol bek olarak ziya kadar oynuyor ... bize 8 ,9 ve 10 numara lazım ... altyapıdan sol bek harici bişi çıkaramıyoruz burak yılmaz in gözünü seveyim o olmasa milli takımda bazen koşacak adam yok ... Mehmet Topal ve Burak bence milli takımın suan vazgeçilmezleri bu arada ..
|
[QUOTE=hoğuz;950995]Valla Gençlerbirliği nden 3 forvet çıktı .. Başakşehir de sağ açık sol açık alt yapıdan 4 oyuncu var 18 de ve adamlar 20 maç yapmışlar .. mesela gençlerde Berat sivas in 5 yıllık forvet açığını kapatır .. ya da irfan can .. ne bileyim oğulcan Çağlayan mesela .. Bu adamlar kendi takımlarının alt yapılarından çıktı .. biz sürekli sol bek çıkarıyoruz .. Sergen in bi zamanlar dediği gibi sol bek futbolda bence de hiç önemli değil .. Ümit sol bek olarak ziya kadar oynuyor ... bize 8 ,9 ve 10 numara lazım ... altyapıdan sol bek harici bişi çıkaramıyoruz burak yılmaz in gözünü seveyim o olmasa milli takımda bazen koşacak adam yok ... Mehmet Topal ve Burak bence milli takımın suan vazgeçilmezleri bu arada ..[/QUOTE]
Çıkarıyoruzda hep başka takımlara çıkarıyoruz. Pekin köşnek çıktı takımdan gönderdiler akhisarda as oynadı, ahmet aras ve abrulkadir özgen yine öyle süre bulamadan takımdan gönderildi. Oyuncunun değerini doğru değerlendiremiyoruz galiba. Yukarda bahsettiklerim as oynar mı tartışılır ama hepside gelişme göstermeye hazır, hırslı oyunculardı. Örnek gs bir bruma aldık iki yıldır adam etmek için yatırım yapıyor bizde bu şekilde yetiştirme çabası yok ya takıma girer ya gider mantığı ile yaklaşıyoruz oyuncuya. |
Her zaman eneramo alinmazki arkadaş birazda farklı birini alın.bu adam kaç kez gitti kaç kez geldi unuttum ben
|
[QUOTE=karşıyakalı;951001]Her zaman eneramo alinmazki arkadaş birazda farklı birini alın.bu adam kaç kez gitti kaç kez geldi unuttum ben[/QUOTE]
Hocam benim cevremde herkes Sivassporla dalga gecmeye basladim 20 kez eneramoyu aldik diye :D |
[QUOTE=karşıyakalı;951001]Her zaman eneramo alinmazki arkadaş birazda farklı birini alın.bu adam kaç kez gitti kaç kez geldi unuttum ben[/QUOTE]
[B]Dayı,eneramo'yu boyayip boyayip bize birkaç sene daha satarlar..Nede olsa transferden anlamayan yöneticilere sahip olduğumuz sürece ;))[/B] |
Ben Eneramo'nun geri gelmesine sevindim.Ben artık bizim yönetimden umudu kestim nerde boş beleş adam varsa bizle anılıyor tamam paran yok o zaman scouting yapacaksın.Şimdikiler menajer kazığı adamın kasetini yapmışlar iyi maçlarını koymuşlar.Misal kaleci videosu yapmış bir tane bile yediği gol yok adam sanki Neuer.Bir adamı 90 dakika izlemeden kesin karar veremezsin hatta 2-3 maçını seyretmen gerekir.Bizim yönetimde bu vizyon yok.
|
[QUOTE=triper58;951053]Ben Eneramo'nun geri gelmesine sevindim.Ben artık bizim yönetimden umudu kestim nerde boş beleş adam varsa bizle anılıyor tamam paran yok o zaman scouting yapacaksın.Şimdikiler menajer kazığı adamın kasetini yapmışlar iyi maçlarını koymuşlar.Misal kaleci videosu yapmış bir tane bile yediği gol yok adam sanki Neuer.Bir adamı 90 dakika izlemeden kesin karar veremezsin hatta 2-3 maçını seyretmen gerekir.Bizim yönetimde bu vizyon yok.[/QUOTE]
Kaleciden söz açılmışken çok haklısın gardaş... Geldiği takım Kerkyra birde ona buna sorup gelmiş. Sanki büyük takımlardan geliyor :D |
[QUOTE=adres58;951055]Kaleciden söz açılmışken çok haklısın gardaş... Geldiği takım Kerkyra birde ona buna sorup gelmiş. Sanki büyük takımlardan geliyor :D[/QUOTE]
sorduğu karcemaskas da demişki gel gardaş gel ye köfteni arada korcan ı kes bir iki hatalı gol taraftara rahat maç izlettirme |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:26. |