![]() |
Cevap: Kombine fiyatları açıklandı.
[QUOTE=Rallim58;951276][B]Bugün kim ile karşılaşıp konuştuk ise herkesin tek bir sorusu var idi;
-Sezonun ilk müsabakasını maratondaki yerimizden izleyebilecek miyiz? Öyle ya... Sezonluk kombine alacak binlerce taraftar ilk müsabakayı, birkaç densiz yüzünden izleyemez ise sen seyreyle cümbüşü...[/B][/QUOTE] Geçen sezon bu cezayı alsaydık sonraki maçta ekrandan maraton tribününde sadece koltukları görmüş olacaktık.Fakat,bu sezon değişen ceza kuralı ile maraton tribününe bilet satışı olacak.ts maçında maraton tribününde bulunanlar ise maça giremeyecek. |
Lise öğrencisiyim, kombine almak için para biriktirdim ve alacağım. Bu bilinçte olunması gerektiğini düşünüyorum, bu yaşıma rağmen Sivasspor' lu yaptığım çok da kişi vardır.
|
[QUOTE=Burak Çimen;951502]Lise öğrencisiyim, kombine almak için para biriktirdim ve alacağım. Bu bilinçte olunması gerektiğini düşünüyorum, bu yaşıma rağmen Sivasspor' lu yaptığım çok da kişi vardır.[/QUOTE]
[B]Seni tebrik ediyorum kardeşim...sana orjinal forma Alıp hediye etmek istiyorum.maddi durumu olmayıp kombine almak isteyen sivasspor sevdalısı varsa bana özelden yaz...[/B] |
[B][FONT="Century Gothic"]Kombine satışları bugün başladı...
Öncelik satış hakkı, geçen sezon kombinesi olan taraftarların olup bu durum, 02.Ağustos 2015 Pazar günü akşamına kadar sürecektir... 03.08.2015 Pazartesi sabahı itibari ile kombinelerin tamamı isteyen tüm yiğidolara satışa sunulacaktır... Kale arkalarının tamamının satışı diğer alanlardaki kombinelerden daha önce ve hızlı satılacağı tahmin ediliyor. İlerleyen haftalarda muhtemel İT (İstanbul Takımı) müsabakalarının bir karşılaşma fiyatının sezonluk kombineden daha fazla olabileceği konuşuluyor. Bu nedenle yiğidoların kale arkası kombinelere ciddi rağbet göstermesi bekleniyor... V.I.P'te toplam 914 adet kombine 250.00 TL'den, Maraton A.B.C. 3.414 adet kombine 200.00 TL'den Kale arkaları toplam 2.228 adet kombine ise 80.00 TL'den satışa sunuldu...[/FONT][/B] |
[B]Bugün 14.998 adet koltuğa sahip stadyumda 6.556 adet kombinenin tamamı satılamıyorsa, herkes kendisini sorgulaması lazım...
Yarın 25.000 kişilik stadyumda kaç kombine basılacak/satılacak merak konusu...[/B] |
Mevcut kombine sahipleri passo.com sitesinde kombinelerim,rezervasyonlar sekmesinden geçtiğimiz yılki koltuklarını alabilirler.
[url]https://www.passo.com.tr/tr/common/test/season-tickets-reservations.aspx[/url] |
[QUOTE=eXi;951640]Mevcut kombine sahipleri passo.com sitesinde kombinelerim,rezervasyonlar sekmesinden geçtiğimiz yılki koltuklarını alabilirler.
[url]https://www.passo.com.tr/tr/common/test/season-tickets-reservations.aspx[/url][/QUOTE] [B]Teşekkür ederim kardeşim bu bilgi ile kombinemi yeniledim ....[/B] |
19 yaşındayım ama 5-6 yaşımdan beri maçlara gidiyorum. Tabi o yaşlardayken babamla gidiyordum :)
Ama şöyle bi bakıyorumda bizim Sivasımızın insanı eskiye göre bayaa zenginleşmiş. Konyaspor yeni stadda kale arkasını 40 lira yaptı. Bizde 80 lira ve ucuz diyosunuz. Evet aslında ucuz ama diğer takımlara kıyasla ve o şehirlerle Sivası kıyasla pahalı. Size göre ucuz olabilir ama maddi imkansızlıklardan dolayı üniversiteyi bırakan biri için fazla. Maraton 100 lira falan olsa alacaktım ama şimdi mecburen kale arkası alacağım. Bu arada insanımızın durumunun iyi olması beni sevindirdi şehrin kalkınması adına önemli. |
Kombiler mi satışa çıktı yoksa Sivasspor mu belli değil az yüzünüz gülsün bu nasıl bir pozdur arkadaş ya. böyle mi satış yapılır
|
[QUOTE=yorumyapıyombenya;951780]Kombiler mi satışa çıktı yoksa Sivasspor mu belli değil az yüzünüz gülsün bu nasıl bir pozdur arkadaş ya. böyle mi satış yapılır[/QUOTE]
Taktik icabıdır gardaşım.. Bu işin ciddiyetini ve ehemmiyetini bu pozla sağlıyorlar :D |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:26. |