![]() |
Cevap: Dani Abalo
[QUOTE=Nihat5858;951442]Burhanı kesemez gereksiz işe yaramaz[/QUOTE]
Vallahi pes yani :D daha düne kadar bazilari transfer sezonunu kapattik diye isyan ediyordu.. Simdi de oyuncu begenmiyoruz.. Yok yani oyuncuyu bulgaristan ligini takip ettiysen ve oyununu begenmediysen yaptigin elestiriyi anlarimda, ama yok hic seyretmediysen bos, yersiz ve gereksiz yorum yapmis olursun.. Nasil oyuncu bekliyorsunuz bi turlu anlamiyorum.. Hic genc oyunculara yonelmiyoruz, basariya ac, genc, dinamik oyuncu lazim diyorsunuz ama beykana surekli laf atiyorsunuz.. Gercektende kimi ve hangi turden bi oyuncu bekliyorsunuz anlamiyorum.. |
[QUOTE=mustafa_kavak58;951445][IMG]https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/11046878_941117409286821_4123830482991601078_n.jpg?oh=f18224e97163ba0d921a83ce00a5e8ae&oe=5658684E[/IMG]
[B]kaynak:Yigido Genclik (FacebooK)[/B][/QUOTE] Mustafacım bu sana benziyor.. Galiba Dani Abalo diye bizi kandırıyorsun deemi :D :D Bu arada maşallah bugün hafiye gibi araştırıyorsun... ;) |
[QUOTE=adres58;951452]Mustafacım bu sana benziyor.. Galiba Dani Abalo diye bizi kandırıyorsun deemi :D :D
Bu arada maşallah bugün hafiye gibi araştırıyorsun... ;)[/QUOTE] Bugün benimde cok dikkatimi cekti göz degmesin MASALLAH diyelim, ARI gibi calisiyor.Perfonmonsinin zirvesinde adeta.Bir burada,bir Sivasspor Facebook´da,bir taraftan Sivasspor´un mac sonucunu takip ediyor,bir taraftan mini sohbetde ara sira yazi yaziyor eee pes dogrusu:D Bravo Mustafa.Bu kadar enerjiyi nereden buluyorsun? |
[QUOTE=B.DUMANLI;951453]Bugün benimde cok dikkatimi cekti göz degmesin MASALLAH diyelim, ARI gibi calisiyor.Perfonmonsinin zirvesinde adeta.Bir burada,bir Sivasspor Facebook´da,bir taraftan Sivasspor´un mac sonucunu takip ediyor,bir taraftan mini sohbetde ara sira yazi yaziyor eee pes dogrusu:D
Bravo Mustafa.Bu kadar enerjiyi nereden buluyorsun?[/QUOTE] Ben aslinda hergün sivassporu takip ediyom ama hep girip yazamiyodum simdi daha cok aktif olmaya calisacam |
[B]hayırlısı olsun umarım faydalı olur [/B]
|
İnşallah takıma katkısı üst düzeyde olur, şahsımda yönetime söylemiş olduğum transfer özürlü sözü'nü yeriz.. Kazanan SİVASSPOR olur..
Yeterki ben haksız olayım.. |
[B][I]Sivasspor'un yeni transferi Daniel Abalo Paulos, 226 maçta 31 gol, 16 asist, 32 sarı, 1 kırmızı kart görmüş istatistiği böyle.
İNŞALLAH bizde daha çok gol daha fazla asist yapar, hayirlı olsun, yönetimden transferlerin devamını bekliyoruz.[/I][/B] |
Ispanya futboluna alışmış futbolcu turkıyede helede sıvasda yapamaz burhan ı yedekmı bırakcak yanı mümkün degıl
|
[QUOTE=B.DUMANLI;951444]Burhan´dan iyi olamaz diyebilmen icin alinan futbolcuyu canli izlemen gerekmiyormu?
Biz sadece taraftar olarak sustuk maclari bekliyoruz.kimse zaten bu transfer iyi,bu transfer kötü deme lüksüne sahip degil. Sezon acilsin 5-6 hafta sonunda bu oyuncular bizi nereye tasir,ligin kacinci sirasinda oluruz o zaman görecegiz. Su an icin gerek yönetim,gerekse taraftar bazinda hic bir problem yok.Hele maclar bir baslasin bakalim... Ak ile kara 5-6 haftada belli olur...[/QUOTE] Kardes olmaz adamın futbol karakterı bıze uygun degıl ıspanya çunku bu adama şans vercez derken burhanı yedek bırakamaz Sergen bızde ıyı oynayan 3-4 futbolcu var zaten mevkıı geteksız bence orta saha ve defansa takviye sart bol kese transferı bu |
[QUOTE=Nihat5858;951460]Kardes olmaz adamın futbol karakterı bıze uygun degıl ıspanya çunku bu adama şans vercez derken burhanı yedek bırakamaz Sergen bızde ıyı oynayan 3-4 futbolcu var zaten mevkıı geteksız bence orta saha ve defansa takviye sart bol kese transferı bu[/QUOTE]
Kardes daniel alabo ile aranizda bir husumet mi var kisisel bir dusmanligin mi var nedir bu surekli elestirme hevesi adam bir oynasin krsip kesemeyecegine hocamiz karar verir burham bu sene erciyes macindan sonra acildi son 7-8mac oynadi 25-26 hafta yatti |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:47. |