![]() |
Cevap: Transferlerde geç kaldık
Yaklaşık 1 ay once transferde gecmi kalindi sorusuna. İnce eleyip sık dokuyoruz zaten alacağımız oyuncularda kendi takimlarinin kampindalar diyip. Ligde tökezleyince hemen mazeret arayip kolayciliga kaçmak doğrusu komik bi durum. Ayrica senin çıkardığın kadrodaki oyuncular lig başında alınan ve geçen seneden devam eden kadrodaki oyuncular. ..
|
şaşırdık mı? şaşırmadık ki
|
[B]Her transfer sezonu sonunda söylenilen, bizlerin de kulağının aşina olduğu kelime nedir? denilse akla gelen tek sözdür : "Transferde geç kaldık"...[/B]
|
[B]Kamp dediğin avusturyada ,yada hollandada 15 gün koştur ye iç yat ,önünde koskoca 2 hafta süre var ,bu süre zarfında sivasda yada yeşillik bir ilçesinde kamp yapılır,elbetteki bu sürede ,yeni transferlerin uyumu için az eğer bu süre iyi değerlendirilirse ,sivasspor bambaşka kimliğe bürünür,ayrıca sergen hocanın kardeşide yardımcı hocalık için yeterli değil,r.carlosun başına gelen ,sergen hocanında başına gelebilir.[/b]
|
İşe geç gittiğimde akşamları toparlamakta zorlanıyor ve bazı yapmam gereken şeyleri ertesi!!! güne bırakıyorum... Bizim takımda böyle bir işide zamanında yapın kardeşim :D :D
Şehrimize futbolcu gelmiyor (Cicinho-Da Costa-Utaka) Şehrimize antrenör gelmiyor (Roberto Carlos) Alışveriş Merkezi yok (Halden Cicinho sebze alıyor) Sosyalleşmede sıkıntı var (Kahvede Roberto Carlos çay içiyor) Menajerlerin ayak oyunları (Armenteros Karabağa gitti bizden çok vasat bir takım) Anlaşılması zor bir durum... |
Ben bu filmi görmüştüm....
|
[QUOTE=ressam58;954806]Ben bu filmi görmüştüm....[/QUOTE]
[B]Ne hikmetse bu filmi her sezon seyrediyoruz [/B] |
Transfer bolumu olarak atif in alternatifi olarak siteye alternatifi olmadan da mohamed elyounoussi yi onermistim fener moldd macinda bakalim nasil bi oyuncuymus molde nin secilmesine sirf bu yuzden maci izliyecegim bende
|
Birde qarabag agdam da reynaldo var onu soyluyorum yani su an hucum sorunumuzu bu iki oyuncu cozer bence mohamed elyounussi ve reynaldo
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:50. |