![]() |
Cevap: İstifa benim karekterimde yok
Ben kupa alırken de gezdim demiş.Doğru gezdi.Hatta en verimli çağında Siirt e kadar gitti.Ben umutluydum kendisinden ama maalesef artık değilim.3.lig takımına elenip ne var bunda demeyeceksin.Bu vurdumduymazlık kendi futbol kariyerini bitirmişti şimdi Sivassporu bitirmesine izin verilmemeli
|
Sivasspor a futbolcu gelmiyormuş.Elazığ ın santroforu Edinho.Demek ki onlar becermiş.Peki iyi güzel kondüsyonumuz niye zayıf.Havasımı yaramadı size Sivasın.Beceriksiziz tembeliz diyen yok.Kondüsyonumuz zayıf diyor hala günde tek idman yaptırıyor.İdmanda duran top çalışması yaptırmadığı o kadar belli ki penaltıyı bir sonraki kovacağı futbolcuya attırıyor.Yönetim bunları nasıl görmüyor.::Başarısızlığı kadro şişkinliğine bağlayan Mecnur başkan duruma yine acilen el atmalı ,Sergen i ve ne işe yaradığını bilmediğimiz yönetim kurulunu değiştirerek radikal önlemler almalı.
|
İstifa benim karakterimde yok demiş.O zaman umarım kovma bizim karakterimizde vardır
|
[QUOTE=cengo64;957873]Sivasspor a futbolcu gelmiyormuş.Elazığ ın santroforu Edinho.Demek ki onlar becermiş.Peki iyi güzel kondüsyonumuz niye zayıf.Havasımı yaramadı size Sivasın.Beceriksiziz tembeliz diyen yok.Kondüsyonumuz zayıf diyor hala günde tek idman yaptırıyor.İdmanda duran top çalışması yaptırmadığı o kadar belli ki penaltıyı bir sonraki kovacağı futbolcuya attırıyor.Yönetim bunları nasıl görmüyor.::Başarısızlığı kadro şişkinliğine bağlayan Mecnur başkan duruma yine acilen el atmalı ,Sergen i ve ne işe yaradığını bilmediğimiz yönetim kurulunu değiştirerek radikal önlemler almalı.[/QUOTE]
[B]elini cebine atmazsan futbolcu tabi gelmez bizim yönetimin cebinde akrep var [/B] |
***TAKIMIN 20 Macdır galibiyeti yok.sergen hoca halen gorevde-bence artık yönetiminde değişmesi gerekir.
|
Bu haberi gördükçe "senin karakterini...." diye başlayıp uzun uzun giydiriyorum hoca git artık be
|
Sorumluluğun gereğini yapsın Sergen bey. Takım göz göre göre eriyor
|
Mecnun efendı takımı bu hale sen getırsın kuluçkaya yat paranı say ne transfer ne hoca ne dısıplın
|
[B][I]Sergen Yalçın, maç sonu açıklamasında başkanla görüşüp istifa edeceğim dedi.[/I][/B]
|
Batuhan´la el sikisan,Eneramo´nin anlasmasini uzatan ne idigü belirsiz bir kisiyi Yunan liginden sntrafor diye getiren para kasasindan cikacak diye yüregi carpan bir yönetimle ancak buraya kadar.Herkes Sergen´e yükleniyor neden?.
Sivasspor´un suanda Forvet´i yok,bunun yanisira Aatif´i ,Burhan´i ve digerleri evlere senlik.Szon arasinda transfer pahali oluyor diyen baskan Odyakmaz kötü giden bu takima nasil dur diyecek cok merak ediyorum.Gecmisten asla ders almayan baskanimiz Sivasspor´un kan kaybi karsisinda Sergen´i görevden alirsa en büyük hatayi yapar.Sivasspor´un elinde hala bir Kadir varsa gerisini siz düsünün.Bu hususda konusmaya bile gerek yok.Sivasspor zevk vermiyor.Oyuncular bu ligi kaldiracak kapasitede degil.Karabük´den gelenlerle takim kurmaya calisirsan bunlarin sonuclarinada katlanacaksin.Bu sefer SIVASLI RIZA´DA YOKKI BU TAKIMI KÜMEDE TUTSUN. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:44. |