![]() |
Cevap: Maçı değerlendirelim...
Bu takıma hiçbir şey değil, godummu oturtan golcü lazım... Birde egoist olmayan aatıf ( o zaten elde var)
O kadar kaçan pozisyona acıyorum, yanıyorum, üzülüyorum.... Yapacak bir şey yok. bu takım bir şaha kalksa kimse tutamaz ama ne zaman?? |
Sivassporu yenmeyeni artik dövüyorlar.
|
Bence bu takımda Burhan ve ademin yerine kesinlikle başka oyuncular konulmalı Yigit ilk yarı cok düzensiz olmasına rağmen ikinci yarı güzel topları kesti ayrıca ısrarla ve ısrarla sol acık Cicinho olmaliki diyecem sonra düşünüyorum kaç tane gol pozisyonu var 3 u net pozisyon topu kaleye getirmek marifet degil diyorum o zaman bize gol atacak adam lazım sadece ... Bu kadar basit galiba çözüm
|
Kondüsyonumuz iyi.Bu gelecek için umut verici.Mücadelemiz iyi.Belli ki Okan pozitif enerji vermiş takıma.Kaleye bir top geldi.Gol oldu yapacak birşey yok.Maçta tek eleştirilecek taraf ;neden rakip 2. yarı ortasından sonra oyuncu değiştirirken biz seyrettik.Özellikle 70 den sonra fiziksel gücümüzü arrtırmak için bizde değişiklik yapsaydık sonuç bu olurmu idi bilmiyorum.Yiğit i özellikle tebrik etmek gerekiyor.Yürekle oynuyor.Ümit i affetmek gerekiyor.Yekta gelirse takım biraz daha organize olursa daha iyi olacak gibi ama maçlarımız zorlaşıyor.Transfer dönemi önemli.orta saha ve forvet takviyesi yaparsak umutlu olabiliriz.
|
Burhan burhan burhan beni verem etti bu adam bu takımda niye oynuyo hala anlamiyorum,eneramo çok etkisiz kilodan kosamiyo %100 lük gölü kaçiriyor,ziya desen 10 tane orta açiyor 9 u rakipten dönüyo,adem takımda oynuyormu oynamiyormu belli degil,okan buruk son 10 dk kala oyuncu degistiriyo mehti,hakan özmert,dani abalo,erkan kaş gibi futbolcular yedek kaliyo yönetim ise paraya kiyip golcü futbolcu almadi 2 senedir ucuz yırttık bakalım bu sene ne olucak
|
Okan ne yapsın takım ne yapsın en iyi halimiz bu işte forvet yok takımda iyi transferler yapılmadı.
|
arkadaş lar maç muç değerlendirmeye gerek yok görünen köy kılavuz istemez bu maçta genel olarak iyi bir sivasspot vardı.ama bu günde kaleci benim dilim varmıyor ona kaleci demeye bursanın tek pozizyonu gol oldu .arkadaş bu nasıl bi kaleci bursalının vurdugu kafa çok yumuşak bi vuruş onu bile tutamıyorsan sen niye kalecisin arkadaş takımın 80 dakikalık emeğını çöpe attı.kaleciyi,futboldan bi haber burhanı ,geri pastan başka başarısı olmayan ademi,10 dakika oynayıp bir sürü top kaptoıran ibrahim akını 18 dişna atacaksın yok sa bu takımın sonu kötü.şimdi herkes bana yok canım diyecek ama gerçek bu.bu sezon diğer sezonlara benzemiyor inanın buna.devra arası nokta transfer yapılmazsa yapılan ne kadar tutar o ayrı konu ama sonumuz iyi değil.sivas sporun bu duruma düşmesi kesinlikle yenilir yutulur şey değil,hayattan zevk almaz oldum çok yazık bu takıma.ikiinci yarıya kadar puan alacağımızı hiç sanmıyorum allahtan hayırlısı
|
Istatistikler bizim, gol pozisyonlarimiz rakipten epeyce fazla...Eeee geriye eksik ne kaliyor? Gol atacak adam.
Bunu görmek icin dahi olmak grekmiyor herhalde. |
Transfer döneminde taraftar bi tarafını yırtarken bedava golcü arayanlar çıkar gol atar bundan sonraki maçlarda..ne diyeyim herşeyimizi şu takıma odaklayarak mutlu oluyoruz...birileri para kazanıp rahat uyku çekerken kahır taraftara kalıyor...inşallah çilemiz biter yakında
|
Arkadaşlar geçen sezon ligin ilk yarısını 14 puanla kapattık daha 7 maç var ki 21 puan demek gaziantep maçı bizim artık tırmanma maçımız olacaktır inşallah
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:49. |