![]() |
Cevap: Sivas gözünü kararttı
Nakoulma ve Wellington yanina kosanovic alinmali ve bir on libero
Nakoulma Beykan - aatif - wellington Kone - yeni transfer Kosanovic - ozturk - boye - cicinho setkus Bence bu takim bizi ucurur |
Yönetim artık aklını başına almalı, eski takımına fadası olmayan adamın sana faydası olmayacağını 8-9 oyuncuda gördü, hala akıllanmadıysa diyecek sözüm yok. 10 tane oyuncu gönder adamgibi 5 oyuncu al, bunların 1 stoper 1 ortasaha 1 sol açık, 2 de forvet, 4 de A2 den çıkar bu yılıda kurtar.
|
alınırsa tabiki ıyi olur yalnız ücreti biraz fazla buldum
|
Yalan haber dağılabilirsiniz
|
eğer doğruysa çok yerinde 2 transfer olur.nakulmayı anlatmaya gerek yok.ligin en iyi 5 kanat oyuncusundan biri.welliton ise tam bize göre orta boylu uzun omayan üretken bir forvet.bu sezon 4 gol 6 asistle oynamış.ama bu 2 oyuncunun 7 milyona mal oması çok saçma.en fazla 3 milyonluk bonservis ödenir.
|
2 gün sonra yalanlama gelir merak etmeyin :(
|
[QUOTE=Sivasli010;961841]Nakoulma ve Wellington yanina kosanovic alinmali ve bir on libero
Nakoulma Beykan - aatif - wellington Kone - yeni transfer Kosanovic - ozturk - boye - cicinho setkus Bence bu takim bizi ucurur[/QUOTE] çok harika olurda acaba alabilecekmiyiz bu adamları yada aldık diyelim faydalı olacaklarmı .ancak ne yapıp edip en az 4 saglam adam almazsak seneye ptt ye merhaba deriz biline bu oyunla bu adamlarla daha fazlası olmaz takımın yarısı cırt çekiyor diger gayrey eden adamlarında emekleri boşa gidiyor atıfa nhepimiz kızıyoruz bencil diye çalıma çok giriyor diye ancak ben hep dikkat ediyorum atıf topu alınca pas verecek adam bulamıyor hepsi saga sola kaçıyor adam ne yapsın kendisi bişeyler yapmak istiyor oda biyere kadar sonrada yoruluyor geçmiş ola bize toptan pas alıp vermekten korkmuyan kısa pasları rakibe kaptırmıyan adamlar lazım yoksa dilim varmıyor ama hedefte ptt gözüküyor. |
bu gün gs-kastamonuspor maçı vardı...kastamonun forveti fatih var yerden gelen topa mütiş bir kafa vardu ve gol attı...adam gölcü normalde o topa golcü olmayan ayak vurmaya çalışır...düzeltmeye çalışır...bu öyle yapmadı.
işte bize böyle golcü lazım ne yazık ki bizim böyle bir golcümüz yok.... olsaydı berabere biten 8 maç var...en az ikisinde lehimize skora etki ederdi... yani kısacası 3.ligde oynayan bir takımdaki forvetten iyi forvetimiz ve kalecimiz yok... diaybekirin kalecisi onur çok süper kaleci..kastamonun fovetide alınmalı...en azından iyi yedek olur.. |
iyi birde ön libero şart defansın denegesini bozan aslında bizde iyi ön libero yok...kasanoviç tam bize göre
|
keşke bu haberi fanatik degilde yöntimin agzından duya bilsek
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:07. |