SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Galatasaray 3-1 Sivasspor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39640)

Mehmet ATEŞ 11.01.2016 21:18

Cevap: Galatasaray - Sivasspor

inşallah puan alarak ikinci yarıya başlarız

u2sivasspor 11.01.2016 22:15

Hekemler taraf tutmazsa inşallah 3 puan bizim.
Maçta gerimi alacağım kısmetse

u2sivasspor 11.01.2016 22:23

Arkadaşlar konu dışı ama bi konuda yardımcı olurmusunuz ben taksimden veya eminönünden ttareneya nasıl giderim istanbulda daha yeniyim kuaura bakmayın veya o gün gidecek bir arkadaş benide stada kadar götürebilirmi iletişim için lütfen mesaj atarmısınz

34MUAMMER58 11.01.2016 22:48

[QUOTE=u2sivasspor;964128]Arkadaşlar konu dışı ama bi konuda yardımcı olurmusunuz ben taksimden veya eminönünden ttareneya nasıl giderim istanbulda daha yeniyim kuaura bakmayın veya o gün gidecek bir arkadaş benide stada kadar götürebilirmi iletişim için lütfen mesaj atarmısınz[/QUOTE]

Taksimden gideceksen metroya inip seyrantepede ineceksin ,ordan stada giden metroya aktarma yaparsın ,yada yine taksimden metroya binersin 4.leventte inersin 500-T tuzla-topkapı otobüsüne binip stada yakın vadi istanbul durağında inersin ,eminönünden gideceksen,seyrantepe otobüsüne binip 4.leventte inersin yine 500-T Otobüsüne binersin ,stadın yakınında inersin ,en mantıklı ve kestirme yol metroyla taksim metrosuna binip ,seyrantepede aktarma yapmak olacaktır .

Murat ARICI 11.01.2016 22:57

hakeme takılmazsak yeni transferlerle yenebilirzi

sivaslıadem 12.01.2016 01:28

Beraberlik dedim ama karşımızda bu girmeden takım varken ve bunların ekmeğine yağ sürmek için elinde bıçak ile bekleyen hakemler olduktan sonra umamiyorum oğul :mad:

Ss"58"Ss 12.01.2016 12:58

Kolay maç değil ama insallah istanbuldan galibiyetle döneceğiz.

hiko58 12.01.2016 14:01

yeneriz transferleri beğendim. eğer okan buruk bu transferlerin altında ezilmezse futbolcuları oynatabilirse yeneriz. şimdi sıra taraftarda stat taraftarı bekliyor

yiğido58sinan 12.01.2016 20:12

inşallah yeneriz ama transferler maça çıkar mi ciksa bile ilk maçlarında ne yapabilirler tartışılır. Kanayan yaramiz forvet ve kanat transferleri hazırlık maçına çıkmadılar, hasan kabze de bana pek umut vermedi açıkçası. Kamp transferlerden çok altyapimiza yaradı gibi görüyorum. cicinhonun olmayişi da ayrı bir dert. Ama top düz saha yuvarlak tabi inşallah kader bize guler :)

babapiton 12.01.2016 20:19

Puan almamız için 6 etkeni geçmemiz lazım.

1.Hakem,
2.Hakem,
3.Hakem,
4.Hakem,
5.Hakem,
6.Hakem.

Hayırlısı.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:51.