![]() |
Cevap: Sivasspor - Ç.Rizespor
Ben bu maçta yeni hocanın risk alıp saldıracağını sanmıyorum. En azından beraberliğe razı olup bulursa kontradan falan galibiyet gelir. Zira takım hem ruhsuz hemde piskolojisi küme düşme durumunu kabullenmiş.
|
rize maçı ligde yeni bir sayfamız olur inşallah yarın oynanacak kasımpaşa gençlerbirliği maçında rıza hocaya güveniyorum.güvenimizi boşa çıkarmaz inşallah
|
Haydi Sivasspor bu son şansımız 6 puanlık bir maç ne yap ne ed kazan kazan.
:mad::mad::mad: |
Gönlüm kazanırız diyor, aklım pek ihtimal vermiyor. Sahada savaşan bir takım görmek istiyoruz ama maalesef kızlar takımı gibi oynuyoruz.Kümede kalmak isteyen takım böylemi oynar.Bir avuç ruhsuz sahada 90 dakika geziniyor.Artık yeter kardeşim bizi çileden çıkartmayın.Dellendirmeyin.Oynayın.Oynattırmayın.Puan için ne gerekiyorsa yapın.
|
Hosgeldin Mesud hoca biz yigidolarin derdinden ancak sen anlarsin bizde sana güveniyoruz insallah 2009 2010 daki gibi bizi ipten alirsin olmazsa düstükten sonra tekrar cikacak kadroyu kurarsin bu sizin fedakarliginiza bagli ama biz inaniyoruzki daha henüz düsmeden bizi kurtaracaksiniz haydi yolunuz acik bahtiniz yaver gitsin
|
Değerli agabeylerim ve kardeşlerim... Rize maçını Vip B tarafinda izleyecek olan var mı? Allah nasip ederse Şehir dışından maca gelip sesim kısılana kadar bildiğim tezaguratlari haykirmak istiyorum. .. ama bunu tek başına başarmak çok zor... benim Vip B de olup da haykirarak takımına sahip çıkmak isteyen Yiğido varmı. .. ( bilirsiniz tek başına bu sekilde bir şey başarmak imkansız)
|
Kısaca rize yener
|
bu saatten sonra gerçekçi olmazsak kendimizi kandırırız.rakip kazanırsa küme düşme korkusundan 6 7 hafta daha uzaklaşır rakip sahaya bu hedefle çıkacak..umarım çıkış maçımız olur seri galibiyetler başlar aksi taktirde hakkaten yeni stadı ptt liginde açarız..
|
Defansta cicinho çok zayıf kalıyor. Son 20-30 dakika oyuna girebilir. Ön liberoda kone ve etzal ibozmazsak en az 1 puan alırız. Tabi birazda futbol şansı olacak vesselam..
|
bizim adımıza artık ligin dönüm maçı. inşallah kazanıp takım olmayı başarır ve ardarda galibiyetlerle üst sıradaki takımları yakalarız. mesut hocanın gelişiyle ilk onbirimizde de değişiklikler olacaktır.
setkus cicinho-boye-ibrahim-ziya adem-kone burhan-aatıf-beykan texeira kalede acaba korcanı tercih edebilir mi diye düşünüyorum. çünkü bundan önceki 2 hoca da setkusu kullanmıştı.belki farklı bir hava yaratmak adına korcanı tercih edebilir.yine hussain ve tanasenin antreman performanslarına bakıp kadroya dahil edebilir. ama şu bir gerçek ki mesut hoca sahada savaşan bir takım istiyor. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:03. |