SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39742)

eyupkocak 14.02.2016 14:12

Cevap: Maçı Değerlendirelim

Artık bu maçlar stresli geçmesi çok doğal her seden önce kırılma maçıydı kazandık sırada ..bu moralle diğer maçlara konsantre olmak gerek eğer 2 Hafta daha üst ustee maç kazanırsak gerisi gelir inş.

citothehan58 14.02.2016 14:17

Öncelikle bu maci aldigimiz icin cok mutluyum inan en son böyle sevincli olmamistim. Haliyle Sivassporumuzun kötü durmu beni de günden güne eritiyordu..

Yigit kardesimize herseye ragmen iyi görev yaptigini ve herzaman oynamasi gerektigini düsünüyorum.

Vallah Halis iti kirmizi karti verince, Yigit kardesimizde aglayarak cikinca cok duygulandim, yine bizi dogramaya basladi Halis dedim.

Sonra rizenin beraberlik golü de gelince eyvah dedim iyice perisan oldum, ki 80 dklarda. Hasanin golü gelene kadar sevincten agladim..

Ben Mesut Bakkalin geldiginde Sivassporumuz ligde kalacak dedim ve güvencim tam.

Rizenin kaleciside beni hic utandirmadi tipki Sivas Belediyespor macinda ki gibi zaman kazanma derdindeydi peki son dk. neden o kadar acele ettin?
Rize bu davranisla bizi düsürmek istedigini göstermisdir ve bu galibiyetle onlarda düsüse gececektir.

fatihcan58 14.02.2016 14:21

Maçın özeti,

1-)Takım olarak mücadele etmemiz çok güzeldi.

2-) Aatif kimse kızmamalı bugün sahanın en çok mücadele eden oyuncusuydu.

3-) Mehdi kesinlikle bu takımın ön liberosu , mücadelesi top kazanması , topu oyuna sokması bugün sahanın yıldızıydı diyebiliriz.

4-) Yiğit yüreğiyle oynanması gerektiğini gösteren bir futbolcu, kırmızı kart görene kadar çok iyi mücadele etti ikinci yarıya kesinlikle başlamaması gerekliydi. Etzez hussein ile değişmesi gerekliydi.

5-) Boye ; Yüreğiyle mücadelesi müdaheleleri çok iyiydi.

6-) Ziya artık dinlendirilmeli yine kritik top kayıpları takımı zor duruma düşürdü. Bizim göremediğimiz teknik direktörlerin onda ne gördüğünü çok merak ediyorum.

7-) Texeria ; Kesinlikle bu takımın golcüsü. Çok iyi mücadele etti . Attığı gol harikaydı. Çıkması kesinlikle teknik direktör hatası o çıktıktan sonra pozisyonumuz yoktu diye biliriz.

8-) Mesut Bakkal; Boye , oumari ikilisini denemesi stoperde keza, önliberoda Mehdi, yiğit denemesi gayet iyi tuttu. Beykanla başlaması bir hataydı. Değişikler çok kötüydü . Texeria Adem değişikliği beni çok endişelendirdi.

Yine de herşey için teşekkürler sivasspor

kkemal58 14.02.2016 14:22

Oyuncularimizin hepsinin alınlarından öpüyorum, tebrik ediyorum. Kazanamasalardı bile yiğit in gözyaşları benim için yeterliydi. Bu kokuşmuş hakem camiasına bu galibiyet kapak olsun. Atıf a ayrı bir parantez açıp tebrik etmek gerek. Bravo sivasspor...

burhann58 14.02.2016 14:24

Allah ıma sonsuz sükürler olsun kazandık 2. golde yegenimi tavana yapıstıracaktım az kalsın sinir stresin yerini sevinc patlaması aldı :) tribündeki teyzeyede helal olsun ellerinden öpüyorum teyzem

ertan_58 14.02.2016 14:24

oyle yada böyle galip gelmemiz gereken bir macı kazandık cok şükür.mehmet akyuz denen ****** ****** o parmagını bir yerlerine *******

dede58 14.02.2016 14:26

Herşeyi unuturum o karaktersiz Mehmet Akyüz'ün kafa kesme ve ve düştü işaretini asla unutmayacağım

Okka 14.02.2016 14:28

Simdi bu maci unutup SIRADAKİ deme zamani... Gençlerbirligi gibi bi seri yakalamadan bu işin içinden cikamayiz. Bize içeride dışarıda bi seri lazım en az 3 maçlık bir seri. Bu ilk adım önemliydi...

Ferhat06 14.02.2016 14:30

Kendini futbolun ordinaryüsü sanan müstekbir ,kifayetsiz aktör Hikmet için ve golden sonra gırtlağını kesdim düşürdüm işareti yapan Mehmet Akyüz ;Lucescu hazretleri birşey demişti zamanın behrinde :köpekler istedi diye atlar ölmez.

onur0634 14.02.2016 14:31

"Düşme"Düşünce sahili olmayan koca bir deniz olur dünya;Sığınacak bir liman bulamazsın...!!!

WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:43.