![]() |
Cevap: Sivasspor - Antalyaspor
Hala bir umit var. O umidi sonuna kadar zorlamayacak isek bize neden Yigido deniyor. Cikin yigit gibi mucadele edin !
|
Kazansak ne fark eder ki 10 puan fark yemişiz kayseri de kazanırsa alttaki 3 lü tamamen kopmuş olacak. Gerçi ligde kalsak ne olacak ki bu sene olmasa seneye düşeriz
|
Mesut Hocayla kesinlikle bir güven bir farklılık geldi...Konya maçı bir kayıp değil...İçeride Antalya vb takımlar Sivasa rakip olamazlar...Hani demiştim ya idda oynayanlar var ise bu maçada kocaman bir Sivasspor galibiyeti yazabilir...
|
Antalya'ya hıc şansı vermiyorum ılk 1 ıkıncı yarı1 kAyseri Antep'le beraber kalsa yada yenilirse güzel olur
|
Hic unudum yok Antalya alir.
|
atıf efendi küçük dağları ben yarattım havasında oynamaya devam ederse taraftar kahrolmaya devam edecek.
|
[B] Her açıdan zor bir maç bizi bekliyor.
Antalyaspor'a karşı genelde üstünlüğümüz olsa da ben uzun yıllardır Antalyaspor ile oynarken rahat bir maç izlediğimizi hatırlamıyorum. Antalyaspor - Ç.Rizespor maçını izlerken, Antalayspor'un ne kadar tehlikeli takım olduğunu bir kez daha görmüş olduk. İlk maçta bize golü atan Lazereviç, Danilo , Sivassporumuzdan oynamadan giden Serdar Özkan çok hızlı ve iyi kontraya çıkan oyuncular ve kanatları gerçekten çok iyi kullanıyorlar bizimde maalesef Cicinho'nun defansının zayıf olması Ziya'nın ise Ptt 1. Lig seviyesinin üzerine çıkamaması sebebi ile büyük sıkıntı yaşayacağımızı düşünüyorum. Ayrıca devre arası yollarımızı ayırdığımız Yekta Kurtuluş, Ç.Rize maçında enfes bir futbol oynadı, hemen hemen bütün atakları başlatan isimdi ve çok başarılı paslar ile oyunu çok iyi açtı. Biraz sabredip form tutmasını bekleseydik eminim Sivasspor'a çok faydalı işler yapacaktı. Kullanmadığı Twitter hesabında galatasaray yazıyor diye bir linç etmediğimiz kalmıştı, takıma faydalı olsun, Sivasspor'u düşmekten kurtarsın da ne yaparsa yapsın demedik... görün bakın Yekta, Antalyaspor'da çok daha iyi işler yapacaktır...[/B] |
[b]Zamanında Antalyaspor kümedüşmüştü normalde,sivasspor samsunu evinde yenip antalyayı kurtarmıştı,samsunla istemedende olsa düşman olduk,bu Antalya iyiliğimizi bilmediği gibi ,taraftarları ertesi sezonlar sivass kümeye diye bağırdılar,samsunla düşman olduğumuz yanımıza kar kaldı,bu düşmanlığın hangi boyutta olduğunu 2.lige düşünce göreceğiz,nekadar samsunlu tanıyorsam sivasda 20 şiddetinde deprem olsa üzülmem diyor,antalyanın borcunu ödeme vakti şimdi :Dantalyaspora herzeman sivasda üstünlük kurduk ,deplasmanlarda pekde iyi oynayamıyorlar,sivassporunda taraftarı olmayacak ,etoonun oynayacak olmasıda sivassporun işini zorlaştırıyor,sağbekimiz yok,solbekimiz yok,solaçığımız yok,önliberomuz yok,düzgün bir forvetimiz yok,olanada pas atılmıyor,tam skoru alacağımızda bencillik had safhada ,rakipteki oyuncuların hepsi formda ,bizim küfredip yolladığımız yekta kendine gelmiş rize maçında adeta şow yaptı siz beni yoıllarsınızz haaa deyip sivaspordan intikam için oynar,serdar kurtuluşda bjk deki günlerine dönmüş ,danilo varki akıllara zarar,etooda girecek ,lazoroviçde ileri geri iyi çalışan bir oyuncu ,emrahı saymıyom bile ,bu şartlarda antalyayı yenmek çok önemli...
Hep yenceğiz diyorum da bir "hırt" çıkıyor takımın elinden puanı alıp rakibe veriyor ,inşallah bu maçta öyle bir "hırt" çıkmaz da kazanırız...[/b] |
[B]Sivasspor lu aatif bireysel oyundan uzaklaşıp takım oyununu oynarsa her maç daha fazla gol yada gol pozisyonları bulacağımiz kesindir.
[/B] Artık bizim bireysellikten çok takım oyununa ihtiyacımız var. Aatif ve Tanase kanatlarda Etzaz da serbest bölgede oynarsa ofans açısından daha üretken olabileceğimizi dusunuyorum. [B]Antalya maçı artık gerçek manada kader maçımız kaybedersek herşey biter kazanırsak ileriye daha umutla bakarız.[/B] |
Bu macta seyircisiz olması veya kufurbaz olmaması bizim adımıza iyi bir şans bence Konya seyircisini seyredenler gördü 90 dakika susmak yok oturmak yok bizde ise 90 dakikada hakem hatası ve gol hariç ayağa kalkmak yasak cekirdekcilerin önünü kapatıyoruz çünkü... üstüne birde kufur etme konusunda uzman taraftar koromuzda var sıkıntı yok.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:07. |