![]() |
Cevap: Ben Umutsuz Değilim
Mecnun leylaya asik olunca halk su leylayi bir görelim demis ve hep birlikte leylaya gitmisler bakmislarki hicde güzele benzemiyor mecnuna bunami asik oldun diye sitem etmisler fakat mecnun onlara sizdemis öyle görüyorsunuz ama birde benim gözümle bakin o zaman bana hakvereceksiniz demis
bizde sivasspora tipki bu misalde asik olduk düssede bizim kalsada bizim biz hep iyigünlerde degil kötü günlerdede onun acisini cekmeye devam edecegiz cünki baska sivas ve sivasspor yok suan hep destek olmaliyiz elestirlerimizi sonraya birakalim aatif gibi takimda bir oyuncumuz daha olsa idi suan cokdaha baska olurduk bizde bir sözvardir yigidi öldür ama hakkini kemdetme diye dolaysile aatife fazla yüklenmiyelim |
[B]Bizler , mutsuz ve huzursusuz hocam ! Bugun alacağımız bir galibiyet birçok şeyin başlangıcı olabilirdi.Şuursu futbolcularımız bencillikten öteye gitmeyen oyun anlayışı bizleri deriden üzüyor..Bu saatten sonra taraftar ile tartışan futbolcu olmamalı !!!!!! Niçin asabileliyorsun atıf efendi ? Senden bekleneni Veremiyorsun birde çirkeflik yapıp hareket çekme .. Umarım haftaya Mersin i yeneriz yoksa insanın böyle futbolun içine tüküresi geliyor... [/B]
|
Mesut hoca nin geldiğinden beri elbette takım da düzelme var , direnç var fakat bugün david texeirea nin ikinci yarı çıkarılmasına anlam veremedim.Maçı madem kazanmak istiyorsun 60 da ikinci forvet olarak beykan tanase den birini çıkar da alsana be hocam. İbrahim akın yaşayan saha ölusu ve topu ayağına dolaştıran kabze bize bisey veremedi mwlesef.OYsa texeira ölü topa bile kafa vurarak bizi heyecanladiriyordu , top calip pas atiyodu umarım onun da şevki kırılamamıştır.Umutlarimiz tükendi artık inşallah her şey değişir :(
|
[B][I]Evet mesut hocam, çıkmayan candan ümit kesilmez derler, ama hastanın durumu da ortada, yapılan tedaviye cevap vermiyor, iyiye gidecek ayağa kalkacak diye beklenirken, hasta her geçen gün kötüye gidiyorsa, tedavi eden doktorun bile tedavi etme şevki kırılır, hatta hasta sahipleri, çaresizlikten hastayı tedavi etmeye çalışan doktora tepki gösterirler, bu gün taraftarın sahanın en iyisi olan Aatıf'a tepki gösterdikleri gibi.
Şimdi hastayı tedavi edecek doktorda bulamayacağız.[/I][/B] |
[B]İbrahim Akın yerine sahada her şeyini veren Atıf hedefse hiç adil değilsiniz ve futbola kafanız basmıyor demektir kusura bakmayın.
[/B] Bir Atıf ile olmuyor bugün Gençlerbirliği karşısında taş gibi bir rakip varken maçı söktü aldı. [B]ATIF'ın yanında çok değil 2 tane topçu olsun ama yok yok.[/B] |
Unce Aatifi motive et, o ..... seyirci aatifin morelini bozdu,
aatifsiz daha cok kotu oynariz, |
Bugün ki futbola üç puan yakışırdı ama olmadı kısmet fark açılmadığı surece bende umutluyum
|
Antalya zaten beraberliğe gelmiş neden texeirayı oyundan alıyon hoca.
ikinci yarı 2 li forvete geç texeira kabze ikilisiyle gol ara. tanase kesildiyse niye i.akını oyuna alıyon atıfı sağ kanata çek hussain zaten forvet arkasıda oynayabiliyor tek forvetle devam edeceksen gerekirse o bölgede oynatırdın ama ibrahim akını alma hocaaaaa |
Umutsuz olsak ne olacak Sivasspor'u beğenmiyoruz zaten bırakın duşsun aatifida istemiyoruz o da gitsin i akın Sivasspor'u kurtaracak inandınız mı??? Beykan kurtaracak inandınız mi kızıyorum bugün yenemedik çok iyi oynadık olmadı olmuyor bir yanlış var ama kesinlikle oynanan futbol değil ve sunu coook rahat söyleyeyim aatif sayesinde burdayiz diyen arkadaşlar biz ruhsuz yektalar hiç oynamayan Orhan'lar hergun gece alemlerinde Batuhan'lar kapı baca tekmeleyen Ümitler gördük topa bile kosaamayan enaramolar daha kimler kimler bunlara stadda bir tane tepki göstermedik sahsi olarak bugün yüreğiyle oynayan aatifa cicinhoya boye ye Yiğite mehdiye ve bugün oynamasada Burhan'a, İbrahim Öztürk'e ve takıma yeni gelen texsiraya laf söylüyorsak !!! Şimdiye kadar yukarıda saydığım bir dünya ruhsuzu niye görmediniz iyi günde onlar gözünüze batmıyordu değil mi şimdi isler kotu gitti SORUMLULUK ALAN BİR ADAM BULDUNUZ ONA BAGİRİN CAGİRİN KUFUR EDİN İYİ GÜN DOSTLARİMİZ ORTADA HANİ SONUNA KADAR SİVASSPORDU HERŞEY AATİF BATİRDİ DİYORSAN OYNAYİP OYNAMADİGİNDA NE OLDUĞUNU DA BİLİYORSUN DEMEKTİR...
|
[QUOTE=ankastre;969360]ib. akınmı performası iyiydi. la bi git.
sivası elbirliği ptt ye gönderiyonuz lan. antalya oynasaydı seni bakkal yerine büfeye dönderirlerdi mesut efendi. bi market olamadın gitti[/QUOTE] Adamın soyismini espiri konusu yapmayın beyler sanki ligin başından beri bu adam vardı adamın ne suçu var malzeme bu yapacak birsey yok ha bu arada alıntı yapacakken yanlislikla yazını begendim |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:34. |