![]() |
Cevap: Henüz hiçbir şey bitmedi
[QUOTE=A.Turan Korkmaz;974160]
- Antep, Eskişehir, Kayseri ve Sivas'tan üçü düşecek [/QUOTE] ücü degil, ikisi |
Aynen Mersin düştü.
|
Bos bos konusup milletin gazını almaya devam Bakkal efendi :mad:
Bunu baya iyi yapiyorsun vesselam !!! |
[QUOTE=
- Antep, Eskişehir, Kayseri ve Sivas'tan üçü düşecek [/QUOTE] [b]MATEMATİKSEL olarak Rizespor halaa işin içinde kimse kaale almıyorda,mesela eskişehirin 3 maçı alıp 36 yapmıyacağını nereden biliyoruz,kayserinin 3 maçta 0 puan almıyacağını,sivassporun 4 maçıda kazanmıyacağını kim biliyor,rizespor antepe yenilirse ,yada berabere kalırsa 33-34 puanda kalabilir,hami yollanmamak için rizeye yatmayabilir,son hafta Avrupa hedefli başakşehir ezer geçebilir,rizenin kurtuluşu antep galibiyetinden geçer,yukardaki takımlara rizeyide eklemek lazım,matematiği,aritmatiği,istatistiği çoğaltmak mümkün,şöylede düşünülebilir,25 puanlı sivas düşmeyecekte ,33 puanlı rizemi düşecek?29 puanlı Eskişehir düşmeyecekte 33 puanlı rizemi düşecek?futbol bu hiç belli olmaz,bi bakmışızki ,hiç umulmadık takımlar düşer,matematiksel olarak Eskişehir ve sivasspor şansı enaz olan 2 takım olabilir,güç ve kapasite olarak düşündüğümüzde,eğer takımlar araSINDA yatma kalkma ,YATAŞ işleri olmazsa ,antep,rize,eskişehir den 2 tanesi gidebilir,idda ediyorum,sivasspor evindeki 2 maçı kazansın,kayseriye 2 li averajı kaptırmasın,son hafta şampiyonluğu kaybetmiş yada kazanmış bir fb yi de yener ligde kalır,10 puan yeterli olacaktır. [/b] |
pek zannetmiyorum ama içimden geçen şu ki bir süpriz olup eskişehir ve SİVAS kurtaracak anteple gayseri düşecek..ama ligde kalma yolunda şuan en avantajlı takım eskişehir..
|
[QUOTE=çorluluyiğido;974169]pek zannetmiyorum ama içimden geçen şu ki bir süpriz olup eskişehir ve SİVAS kurtaracak anteple gayseri düşecek..ama ligde kalma yolunda şuan en avantajlı takım eskişehir..[/QUOTE]
Insallah dedigin olur yigido |
[QUOTE=50sekiz;974162]ücü degil, ikisi[/QUOTE]
Evet, 'ikisi' yazacağıma üçü yazmışım. Sivassporun durumu benim de 'ayarlarımı bozdu'. Birazdan her zamanki gibi stadda yerimi alıp takımımın yanında olacağım. Hasta hasta ne kadar sesimiz çıkar, gücümüz yeterse artık. Akhisar'ı yenip umudu haftaya taşıyacağız. Halis muhlis hakem faktörlerine , üst akıl manevralarına, teknik hödüklüğe, topçu kabızlığına vs. pabucu bırakmamak adına orada, 4 Eylül'de olmalıdır. Allah, hakkımızda hayırlısını ne ise onu eyler. Bizim işimiz tribün ... . |
[QUOTE=A.Turan Korkmaz;974173]Evet, 'ikisi' yazacağıma üçü yazmışım. Sivassporun durumu benim de 'ayarlarımı bozdu'.
Birazdan her zamanki gibi stadda yerimi alıp takımımın yanında olacağım. Hasta hasta ne kadar sesimiz çıkar, gücümüz yeterse artık. Akhisar'ı yenip umudu haftaya taşıyacağız. Halis muhlis hakem faktörlerine , üst akıl manevralarına, teknik hödüklüğe, topçu kabızlığına vs. pabucu bırakmamak adına orada, 4 Eylül'de olmalıdır. Allah, hakkımızda hayırlısını ne ise onu eyler. Bizim işimiz tribün ... .[/QUOTE] Haklisin hocam.. Ama unutmayalim ki; Kume dusme hattinda olan bir Sivasspir ile, Avrupa hayali olan Akhisar musabakasina daha tecrubeli ve deneyimli hakem atamasi yapilarak "musabakayi ciddiye aliyoruz" mesaji verilebilirdi.. Oysa tecrubesiz hakem atamasi ve 1. Yardimci hakemin ise hangi bolge hakemi oldugu bilgisi gelince "TFF gozunde SIVASSPIR LIGDEN DUSMUSTUR" mesaji verilmisitir.. Tabii 30 haftadir yapilamayan 4 galibiyet kalan 4 musabakada elde edilebilir mi. Olur ama ZOR DOSTUM ZOR. Stadyumda gorusmek uzere... |
bizim kurtulmamız mucizelere kalmış.bunun olması için futbol şansıda lazım.buda bu sene maalesef bizde yok.tam tersi talihsiz deve gibiyiz.
|
Kayseri maçı 3puan aldığımız diğer maçlarda anda 6 puan aldığımız takdirde ligde kalırız
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:46. |