![]() |
Cevap: Sivasspor - Fenerbahçe
antalya vefa borcunu öder gençler de normal oyunu oynar ve fener maçını yenersek ligde kalıyoruz...olmayacak şey değil ama ben zaten eses maçından itibaren kendimi düşmüş gibi hazırlamıştım
|
Allahdan herhangi bir aksilik olmazsa cuma günü sivastayim pazar günüde staddayim insallah sezonun son macini alarak ligde kalacagiz biletimi simdiden aldim insallah Rabbim bizi utandirmaz biz inaniyoruzki feneri yenecegiz keza fenerde büyük degisiklikler olacak ve herkesin kafasi karisik kimi tatil derdinde kimi baska kulublerle irtibatta velasil fenerin bize karsi motivasyonu cok düsecek ama bizde cok dikkatli ve erken gol yememliyiz hocamiz tüm as oyuncularimizi degerlendirmeli artik baska caremiz kalmadi bunu oyunculara bire bir anlatmali herkes iki kisilik ve son gücüne kadar kendini oyuna vermeli sahaya boy göstermek icin cikanlari derhal degistirmeli bu doksan dakika birsenenin karsiligi bir oyun artik bol bol dua ediyoruz insallah gülen taraf sivasspor olacak
|
[QUOTE=Külhan;975615]Allahdan herhangi bir aksilik olmazsa cuma günü sivastayim pazar günüde staddayim insallah sezonun son macini alarak ligde kalacagiz biletimi simdiden aldim insallah Rabbim bizi utandirmaz biz inaniyoruzki feneri yenecegiz keza fenerde büyük degisiklikler olacak ve herkesin kafasi karisik kimi tatil derdinde kimi baska kulublerle irtibatta velasil fenerin bize karsi motivasyonu cok düsecek ama bizde cok dikkatli ve erken gol yememliyiz hocamiz tüm as oyuncularimizi degerlendirmeli artik baska caremiz kalmadi bunu oyunculara bire bir anlatmali herkes iki kisilik ve son gücüne kadar kendini oyuna vermeli sahaya boy göstermek icin cikanlari derhal degistirmeli bu doksan dakika birsenenin karsiligi bir oyun artik bol bol dua ediyoruz insallah gülen taraf sivasspor olacak[/QUOTE]
Yalnız stadyuma Pazar günü giderseniz biraz geç kalmış olursunuz:) |
[QUOTE=mnt3;975603]Bütün istanbul takımları rakiplerine her hafta 5-0yenilse umrumda olmaz. Feneri yenip ligde kalacağız. Sivasporluyum diyen yanında 1 de istanbul takımı tutan tüm hemşehrilerimiz lütfen bırakalım o takımları tutmayı[/QUOTE]
Lafınızla eleştiriniz şahsıma mı? |
Ben genel yazıyorum
|
Setkusun hatalı golünden sonra lige veda ettik.umutlarımızın mucizeye dönüşünü bekliyoruz
|
3 ki avaraj bir kenara dursun YİĞİDOLAR önce fenerbahceyi yenmemiz gerekiyor. Bu hafta herşey istediğimiz gibi oldu aslında ama biz gayseriyi yenemedik maalesef bu nedenle İNSALLAH Fener'i yeneriz sonrası Allah'a havaleden başka birşey yok tevekkül etmek gerekiyor artık hakkimizda hayırlısı
|
[QUOTE=58YIGIDO58;975583]Prestij maci olur.
Benim ümidim yok gaziyantep evinde Antalyayi yenecektir. Sivasin son sansiydi kayseri maci yazik oldu. Düstük maalesef artik ptt hesaplari yapilmali.[/QUOTE] Gayserisporu yenseydik 32 puan olacaktık yine diğer takımların yenilmesini bekleyecektik şimdide bekleyeceğiz değişen bisey yok bence |
[QUOTE=otceken58;975649]Gayserisporu yenseydik 32 puan olacaktık yine diğer takımların yenilmesini bekleyecektik şimdide bekleyeceğiz değişen bisey yok bence[/QUOTE]
degisen cok sey var.. |
[QUOTE=otceken58;975649]Gayserisporu yenseydik 32 puan olacaktık yine diğer takımların yenilmesini bekleyecektik şimdide bekleyeceğiz değişen bisey yok bence[/QUOTE]
Orası öyle değil işte:) Kayseri'yi yenseydik eğer Antep'e beraberlik yetmeyecekti. Kayseri'yi yenseydik Eskişehir maçıyla ilgimiz kalmayacaktı. Kayseri'yi yenseydik Gs-Kayseri maçını da takip etme imkanımız olacaktı. Kayseri'yi yenseydik belki de Fb ile beraberlik durumu olursa Antep'in yenilmesiyle kalabilecektik. Tabi geçti artık. Ligden düşen tüm takımların taraftarları şu şöyle olsaydı, bu böyle olsaydı derler iş bittikten sonra. Bizim de çok ilginç puan kaybettiğimiz maçlarımız oldu. Ama zaten bunları kaybettiğimiz için burdayız. Takımlar böyle puanlar kaybettikleri için düşüyorlar. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:59. |