SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   PTT 1. Lig Takımları (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=32)
-   -   Hoşbulduk Ptt 1. Lig (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39942)

furky.b 20.05.2016 01:29

Cevap: Hoşbulduk Ptt 1. Lig

Belki bu yönetimimize ve idarecilere bidahakine icin bir uyari ve ders olur. Yapilan yanlis transfer politikasi, yanlis hoca secimi yüzünden bu hallere geldik. Insallah bunlardan bir ders cikarilir ve kisa zamanda ait oldugumuz super lig'e cikariz.

bugra5858 20.05.2016 01:36

Düştük. Bu durum çok canımızı yakıyor. Elbette üzüleceğiz, ağlayacağız ama bu üzüntümüzü kısa kesip yeni sezona odaklanmamız lazım. Kadromuzu koruyup süper lige yeniden çıkmak istiyorsak bu takımı paralı birisinin alması için dua etmeliyiz. Çünkü PTT 1.Lig'de 10 kat gelir kaybına uğrayacağız. Paralı birisinin gelmesi ihtimali zor olduğu için Mecnun Başkan ya da yeni gelecek yönetimin ince eleyip sık dokuması ve takımı yeniden yapılandırması lazım. Antalya,Konya, Mersin gibi asansör takım değiliz. Bu takımlar düşse bile ertesi sene çıkmasını biliyor. Kayseri'de zengin bir şehir ve kulüpleri de mali yönden güçlü olduğu için çıkmasını bildiler. PTT 1.Lig'de Allah yardımcımız olsun. Bursaspor küme düşüp geri çıktığında şampiyon olmuştu. İnşAllah böyle bir durum bizim başımıza da gelir. Takım, taraftar ve kent bütünleşir. Bu takım bizim sevdamız ve "Sevdanın ligi olmaz!"
Amatöre bile düşsen seninleyiz Sivasspor!

Poyrazcan 20.05.2016 03:11

[B][/B]Ölüm kalım maçına 7 bin seyirci geliyorsa bu şehir Süperlig'i hak etmiyor demektir!

Poyrazcan 20.05.2016 03:26

Bu takımı sabote eden iki topçuyu asla affetmiyorum! Biri; Batuhan, diğeri; Ümit.
Batuhan'ın ölüsü bu sezon 10 gol atardı. Devre arasında golcü diye aldıklarımız 2 golü geçemediler.
Bir söz de seyirciye; ölüm kalım maçına 7 bin kişi geliyorsa, bu şehir Süper Lig'i haketmiyor, demektir.

Has Sivas`li 20.05.2016 05:40

[B]"Dönüşümüz süper" olacak parolasıyla organize olmalıyız.
Büyük Kombine kampanyası yapmalıyız. [/B]

shang 20.05.2016 07:30

gerçekçi olmak gerekirse bu yılki seyirci ortalamamızın yani 3-4 binin yarısı bile ptt de maça gelmez yazık oldu çok üzüldük ama her zamanki gibi kombinemizi alıp desteklemeye devam edeceğiz işimiz çok zor

Efe Sivasspor 20.05.2016 07:54

[QUOTE=Poyrazcan;975971][B][/B]Ölüm kalım maçına 7 bin seyirci geliyorsa bu şehir Süperlig'i hak etmiyor demektir![/QUOTE]

Asla katılmıyorum bizim yine kemikleşmiş ve saygın bir taraftarımız var. O zaman uefaya katılan başakşehirin ne işi var kasımpaşa yine öyle kayseride beleş maça gitmiyorlar bizim yine vefalı bi taraftarımız var kendimizi bu kadar düşürmeyelim lütfen

Efe Sivasspor 20.05.2016 08:01

Bir an önce toparlanıp teknik direktör gidecekler kalacaklar belirlenip genç dinamik zirveye oynayacak bir takım kurmamız lazım iştahlı başarıya aç futbolcu topluluğu olmalı artık

muhalif 20.05.2016 08:02

metriste yatmış futbolcularla, sivasli diye alınan topcularla, bedava bonservisi elinde olan topcularla , boşta kalmış antrenörlerle bu iş olmuyormuş efendiler.

Sivassporun menfaatlerini herşeyin üstünde tutacak personel ve yönetim şart diyorum. Bunun içinde bu yolda emek verecek elini taşın altına sokacak insanlar lazım.

Acilen sivassporun kongre üye sayısı artırılmalı. 300 den 3000 5000 kişiye cikarılmalı bu insanların en seçkin ve en fedakarları ile yola devam edilmeli.

34MUAMMER58 20.05.2016 08:43

[b]Sivassporun en son 2.ligden düştüğünü kaç kişi hatırlıyor?bugün yaşı 30-35 olan kimse hatırlamaz,bizim taraftar profilimiz böyle travmalara alışık değil,aslında gerçeği konuşmak lazımsa sivassporun düşmesi toplasan 100 bin kişiyi geçmeyecek bir kitle haricinde kimsenin umrunda da değil,daha acısını söyleyim,nufusunda sivas yazanların ,bu şehirde aç karınlarını doyuranların ,toprağını ekip biçip bu şehre zerre kadar hayrı olmayanların enaz %80 i üzülmedi hatta sevinenler oldu ,bugün türkiyenin enaz %95 i sivassporun düşmesini kutluyor ,düşmeye düştük te,ben sezon başından beri bu takımı küme düşüren,taa ilk hafta takımın bu ligde kalmıyacağını öngören tüm taraftarlara teşekkür ediyorum ,harbiden adamsınız ,boşuna 40 yıl futbol izledim,heyecan yaptım,matematik,istatistik,mantık,pskoloji,ne varsa hesap ettim,hepsi boşa gitti.ptt ligine düşen hemen ertesi sezon geri çıkıyor diyede bişey yok,malatya,diyarbakır,van,erzurum,yozgat,istanbul,ordu,siirt,manisa,aydın,çanakkale,zonguldak,1461 ts,akçaabat,erciyes,giresun,adana,altay,adana ds,karşıyaka ,Göztepe,sarıyer,bakırköy,zeytinburnu,vs....,bunların çoğu bi düştü gidiş o gidiş,efendim bursa döndü,karabük döndü,antalya döndü,rize döndü,kayseri döndü filan,bu takımların arkalarında büyük destek var,kurumlar var,siyasi güçleri var,sivasda kim var?şimdi ptt ligde nasıl kalıcı oluruz?ve nasıl vakit kaybetmeden geri çıkarız bunun muhasebesini yapmak lazım[/b]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:25.