![]() |
Cevap: Aatif Fenerbahçe ile anlaştı
[B][I]Elimizde iyi para getirecek bir futbolcumuz var onu da evvelkiler gibi ucuz göndermeyelim. O parayla da adam gibi birkaç transfer yapalım.[/I][/B]
|
Su an Aziz Yildirim'i dinliyorum.
Adam para yok diye agliyor. Bonservis icin 10 milyon euro paralari varmis. Gökhan Gönül ve Mehmet Topal'a rest cekti. Cok para istiyorlar diyor. Indirime gitmezlerse sözlesmeyi uzatmayiz diyor. Bunlari niye yazdim? Eger Aatif gerceken Fb ye transfer olursa, muhtmelen rakam düsük olacak ama onun yerine 1-2-3 futbolcu vereceklerdir. 2+2 gibi bir cözüm olabilir. |
[QUOTE=50sekiz;977286]Su an Aziz Yildirim'i dinliyorum.
Adam para yok diye agliyor. Bonservis icin 10 milyon euro paralari varmis. Gökhan Gönül ve Mehmet Topal'a rest cekti. Cok para istiyorlar diyor. Indirime gitmezlerse sözlesmeyi uzatmayiz diyor. Bunlari niye yazdim? Eger Aatif gerceken Fb ye transfer olursa, muhtmelen rakam düsük olacak ama onun yerine 1-2-3 futbolcu vereceklerdir. 2+2 gibi bir cözüm olabilir.[/QUOTE] Bu sene transfer yapamayabiliriz diyor :) Yukarıda söylediğim gibi Fenerbahçe haberi de olmazsa şaşırmayalım derim. |
Adam para yok diye agliyor. Bonservis icin 10 milyon euro paralari varmis. Gökhan Gönül ve Mehmet Topal'a rest cekti. Cok para istiyorlar diyor. Indirime gitmezlerse sözlesmeyi uzatmayiz diyor. Bunlari niye yazdim? Eger Aatif gerceken Fb ye transfer olursa, muhtmelen rakam düsük olacak ama onun yerine 1-2-3 futbolcu vereceklerdir. 2+2 gibi bir cözüm olabilir.[/QUOTE] Gerideki yorumlarımda da belirtmiştim. Bende bu şekilde takas+para düşünüyorum. Dediğim gibi gelecek veya getirilecek oyuncuların kim olacağı çok mühim. Muhtemelen genç oyuncular ve daima kadroda yer bulacak oyuncular olmalı ki Hocanın yaşlıları takıma alma yolu tıkansın... |
[QUOTE=tavatir;977287]Bu sene transfer yapamayabiliriz diyor :) Yukarıda söylediğim gibi Fenerbahçe haberi de olmazsa şaşırmayalım derim.[/QUOTE]
Yok öyle demiyor. Trasfer yapacagiz ama yildiz transferi beklemeyin diyor. Nani, Van Persie ayarinda yani. |
Adam para yok diye agliyor. Bonservis icin 10 milyon euro paralari varmis. Gökhan Gönül ve Mehmet Topal'a rest cekti. Cok para istiyorlar diyor. Indirime gitmezlerse sözlesmeyi uzatmayiz diyor. Bunlari niye yazdim? Eger Aatif gerceken Fb ye transfer olursa, muhtmelen rakam düsük olacak ama onun yerine 1-2-3 futbolcu vereceklerdir. 2+2 gibi bir cözüm olabilir.[/QUOTE] [FONT="Arial Black"][I]benim tahminim uygar+hakan çinemre+2M euroya bu transfer biter.[/I][/FONT] |
Aziz Yildirim'in söylediklerinden cikarttigim sonuc: Aatif haberi dogru. (böylelikle dünkü yaptigim yorum/tahmin de dogru cikti)
Bu sezon yildiz futbolcu yani isim yapmis futbolcular yerine bonservisi düsük, Aatif vb gibi futbolculari transfer edecekler. |
[QUOTE=çorluluyiğido;977290][FONT="Arial Black"][I]benim tahminim uygar+hakan çinemre+2M euroya bu transfer biter.[/I][/FONT][/QUOTE]
herhangi bir tahminim yok. hocanin hangi bölgelere futbolcu istedigine bagli olabilir. ben fb den en az 2 futbolcu gelecegini düsünüyorum. fb kadro sayisini düsürmek istiyor o yüzden 3 futbolcu bile gelebilir. |
Adımız FB ile sık sık anılmaya devam edecek diyorsun yani.
|
[QUOTE=tavatir;977294]Adımız FB ile sık sık anılmaya devam edecek diyorsun yani.[/QUOTE]
Yildirim ve Otyakmaz'in baskanliklari devam ettigi sürece bu yolda sapma olmaz.. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:22. |