![]() |
bence volkan olur ama altani gs birakmaz
mahmut niye gelecek yoksa hayrettin bir yerleremi gidiyor?? |
volkan kocaelideyken hem rekabet edecek duzeyde bi alternatifi hemde gece hayati olmadigi icin cok iyi oynuyodu ancak ge se ye geldiginden beri bayaa bozdu....
m.hanifiyse solda baya etkili sivasta basrili olacagina inaniyorum.... altanida hafife almamak lazim.... |
Toplam 1 Eklenti Bulunuyor.
[B]Bence Altan gelse iyi olur..diğerleri hikaye.....[/B]
|
[QUOTE=DJMuRaT][B]Bence Altan gelse iyi olur..diğerleri hikaye.....[/B][/QUOTE]
KARDAŞ KİM O RESİMDEKİLER |
Zavvvvvvvvvvv
[QUOTE=Etemtemizkan]KARDAŞ KİM O RESİMDEKİLER[/QUOTE]
[B]Etem Baba Göğsünde onur yazan onur..Yanıdakide benim!!!!:[/B]D |
ŞİMDİ OLDU CANIM AMMA KARİZMATİKMİŞİNİZ
COK SEVİNDİM RESİMDENDE OLSA SİZİ ĞÖRMEK MÜKEMMEL ONUR MURAT |
[QUOTE=Etemtemizkan]ŞİMDİ OLDU CANIM AMMA KARİZMATİKMİŞİNİZ
COK SEVİNDİM RESİMDENDE OLSA SİZİ ĞÖRMEK MÜKEMMEL ONUR MURAT[/QUOTE] [B]Sağol etem abi...Bizde seni çokseviyoruz canınımız ,ciğerimizsin abi..[/B] |
[QUOTE=SivasSpor.Com]İlk yarının tamamlanmasıyla birlikte transfere başlayan Sivasspor yerli transferde üç futbolcuyu daha renklerine katmak için çalışıyor.
Hakikat Gazetesi Spor Servisi sır gibi saklanan bu futbolcuların isimlerini ele geçirirken, bu futbolcuların isimleri ilk kez su yüzüne çıkıyor. İşte Sivasspor’un yerli transferlede görüştüğü isimler; Galatasaraylı Volkan ve Altan, Fenerbahçeli Mahmut Hanifi. Sivasspor bu üç futbolcu için her iki kulübe de resmi teklifte bulunurken, şuana kadar net bir cevap alamadıkları öğrenildi. Sivasspor Yönetimi bu futbolcuları alabilmek için her iki kulübünde kapılarını aşındırırken, Mahmut Hanifi’nin Teknik direktör Daum’un izin vermesi halinde gönderileceği öğrenildi. Sivasspor’un Galatasaray’dan kadrosuna katmak istediği Volkan ve Altan’ın ise Hayrettin’in transferi ile netlik kazanacak. Galatasaray’ın bu futbolcuları Hayrettin ile takas için kullanmak istediği öğrenildi. Hakikat Gazetesi[/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]hayirlisi olsun, eminimki yönetim ne yapacagini iyi biliyordur... Sivasspora basarilar dilerim ....[/FONT][/COLOR][/I][/B] |
SİVAS İÇİN HAYIRLI OLUR İNŞALLAH.[B][/B]..[B][/B][FONT="Arial"][/FONT]
|
GELİCEKSE ALTAN GELSİN O BİZE YETER
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:15. |