![]() |
AAAAAAAAAAAAAAAH AH...!!!
ARKADAŞLAR BENİM DE BÖYLE BİR SİHİRLİ DEYNEEM OLSAYDI; CÜZDANIMI VE CEP TELEFONUMU ÇALAN HIRSIZI BULURDUM VE BULUR BULMAZ DA MEMLEKETİNİ SORARDIM... MEMLEKETİNİ ÖĞRENDİKTEN SONRA DA O'NU VEYSEL'E (FORZASİVAS) EMANET EDERDİM...!!! NOT: [b]1- [/b]17 MART PERŞEMBE GÜNÜ HALI SAHA MAÇIMIZ SIRASINDA SOYUNMA ODASINDAN CÜZDANIMI VE CEP TELEFONUMU ÇALMIŞLAR ......(KREDİ KARTIMDAN DA ALIŞVERİŞ YAPMIŞLAR) [b]2- [/b]SAKIN HA ANASINA SÖVMEYİN; YOKSA BÖYLELERİNİN SAYISI ARTAR...!!! :wink: |
[color=darkred][i][b]SÖNMEZ ABİ HIRSIZ YENİÇERİYE TESLİM ET GERİSİNE KARIŞMA....KÖKTEN ÇÖZÜM [/b][/i][/color]:lol: :lol:
_______________________________________________ [b][color=indigo]BUILT FOR THE DESTROY...[/color] [color=green]S&S[/color][/b] |
[quote=VICTORY][color=darkred][i][b]SÖNMEZ ABİ HIRSIZ YENİÇERİYE TESLİM ET GERİSİNE KARIŞMA....KÖKTEN ÇÖZÜM [/b][/i][/color]:lol: :lol:
_______________________________________________ [b][color=indigo]BUILT FOR THE DESTROY...[/color] [color=green]S&S[/color][/b][/quote] [b]Allah meyfaza elimize düşseydi ona verirdik emaneti verirdik emaneti[/b] |
[color=darkred][i][b]PUHAHAHAAAAAAAAAAA[/b][/i][/color] :lol: :lol: :lol:
[b]________________________________________________________ [color=indigo]BUILT FOR THE DESTROY...[/color] [color=green]S&S[/color][/b] |
bir sihirli değneyim olsa tuttuğum takımları şampiyon edip digitürk'ten de izlerdim.
|
[quote=futbolcu58]bir sihirli değneyim olsa tuttuğum takımları şampiyon edip digitürk'ten de izlerdim.[/quote]
SEN GALİBA TAKIM DEMEK İSTEDİN YANİ TEK TAKIM SİVASSPORDA O YÜZDEN 8) |
[quote=futbolcu58]bir sihirli değneyim olsa tuttuğum takımları şampiyon edip digitürk'ten de izlerdim.[/quote] abi kac takım tutuyorsun :lol: :lol: :lol:
|
sonmez abi benımde aksam mac var aklıma takıldı sımdı bızımkıde gıdermı :?: ama alan gerı getırı heralde zaten kartlardada lımıt yok :lol: :lol: :lol:
|
walla herhalde başımıza böle bişiy geldiği zamn bunların hep anasına sövüyozya ondan mıdır nedir bunların sayısı gün geçtikçe artıyo....peki neresine küfür edelim yahu .....
tabi tabiiii en güzel cevap onları yeniçerilere emanet etmek olacak en güzel dersi sanırım onlar veriyor..... |
Sivasi tum dunyaya tanitirdim. Ve Sivassporu hep yukseklerde tutardim..
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:14. |