![]() |
...
[INDENT][B][I][U][COLOR="Red"][/COLOR][/U][/I][/B][/INDENT]iyide abiler siz görüyorsunuz..
kimse yazmıyorki ankaradan... yazsa eyvallah... |
[QUOTE=1967_Dernek_Levent][INDENT][B][I][U][COLOR="Red"][/COLOR][/U][/I][/B][/INDENT]iyide abiler siz görüyorsunuz..
kimse yazmıyorki ankaradan... yazsa eyvallah...[/QUOTE] "rguler" nickinde bir arkadaşımız var Ankara'da onunla irtibata geçin o bu konularda ön ayak olacak yapıda bir arkadaş bence. Önce bir tanışma çerçevesinde bir araya gelmeye bakın,sonradan gelişmeler olacaktır. |
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Haydi Ankaradaki Yiğidolar şimdi birlik ve berbaerlik zamanı....[/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
leventciğim beni tanıyorsun bu konuda bir çalışma yaptım ben.
hibir hareket göremedim maalesef.tekrar denemeyde hazırım yeterki başarılı olalım. |
[QUOTE=1967_Dernek_Levent][INDENT][B][I][U][COLOR="Red"][/COLOR][/U][/I][/B][/INDENT]iyide abiler siz görüyorsunuz..
kimse yazmıyorki ankaradan... yazsa eyvallah...[/QUOTE] ACELE [COLOR="Red"] ACELE ETME LEVENT ARARLAR ELBET SAIRLI OL BİRAZ[/COLOR] |
....
[QUOTE=rguler]leventciğim beni tanıyorsun bu konuda bir çalışma yaptım ben.
hibir hareket göremedim maalesef.tekrar denemeyde hazırım yeterki başarılı olalım.[/QUOTE] RIFAT abi ben hazırım... YILMADAN BU İŞİ SENLE BERABER BAŞARALIM... ABİ MÜSAİTSEN YARIN SENİN PERSENBE GÜNÜ YANINA GELECEM... |
SENLE Beraber bu işi başaracagız...
|
CEBİMİZDEKİ SON KURUŞA KADAR BİLETİMİ ALIP GEREKİRSE AÇ KALARAK YAĞMUR ÇAMUR DEMEDEN VE DEPLASMANDAKİ TÜM MAÇLARA GİDECEĞİM...
İNADINAA İNAT.... |
[QUOTE=1967_Dernek_Levent]CEBİMİZDEKİ SON KURUŞA KADAR BİLETİMİ ALIP GEREKİRSE AÇ KALARAK YAĞMUR ÇAMUR DEMEDEN VE DEPLASMANDAKİ TÜM MAÇLARA GİDECEĞİM...
İNADINAA İNAT....[/QUOTE] [B] helal olsun Levent sana ..........[/B] |
LEVENT ABI BASARILAR
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:28. |