![]() |
FUTBOLCU SEÇİMİNDE SEÇENLER YANILMAZ BUNU İLK DEVRE GÖRDÜK ONLARA GÜVENİYORUZ,
|
[COLOR="Blue"]bizden hızlı davrandılar ve altanı aldılar olsun bundada vardır bir hayır[/COLOR]
|
[COLOR="Black"][B]Altan iyibir futbolcu ama çokta hayıflanmadım desem yalan olmaz Altan gibi bir futbolcuya bile önem vermeyen bir yönetim çok daha iyibir transfer peşindedir eminim.
Altanada Çaykurrizede başarılar diliyorum.[/B][/COLOR] |
belki yönetim daha iyilerinin peşindedir belki altandan daha iyisini alma uğraşı içindedir ama kim nederse desin altan alınmalıydı güçlü tecrübeli büyük maçlarda hata yapmıyan bir takımın yedekklubeside güçlü olmalı altanın yerine alternatif yerli topçu yok . yabancı getirecek ler büyük ihtimalle........
|
KACIRDIK ALTANI BEN CE SİVASA COK LAZIM BİRİYDİ NİYE DERSEN İLERİYE DÖNÜK BİR ORTA SAHA TOPCUSU LAZIM BİZE AKILLI VE TEJRÜBELİYDİ OLSA COK GÜZEL OLURDU HAYIRLISI DİYELİM
|
KAÇAN BALIK SONRADAN BÜYÜK OLMASIN ALSAYDIK İYİ OLURDU
|
Giden gitmiştir,keşkelerle artık biryere varamayız.Artık işi daha sıkı takip edip,işbitirici bir transfer politikası izlemeli yönetim,yoksa beklemekle kimse bize alın size futbolcu getirdik demez.
|
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Valla Altana çok üzüldüm çünkü bizim tam aradığımız bir futbolcu idi...Ama yerine futbolcu bulamayacağız diye bir kaide yok...Sivasspor inşallah daha iyisini alacaktır..[/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
bu hizla giderseniz hic kimseyi almazsiniz.. caykur rizesporea gidecegine keske sivasspora gelseydi..
|
ya allah askına altan cokmu ıyı oyuncu ya yapmayın ya altan gıbı oynayan cooook oyuncu var olcanı alsın madem altan en buyuk oyuncu gorsunler olcan nasıl yararlı olur takıma ayrıca rizede para var salıha kardes sivasta o kadar yok
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:14. |