![]() |
HAKKI YANLISIYLA,DOGRUSUYLA KAPTAN OLMALI
SU ANDA BASKA ALTERNATIF YOKTUR! |
HAYRETTIN OLMALI.KALLA DA OLABLIR AMA O MAÇ ESNASINDA DERDINI ANLATAMAZ ARKADASLARINA HAYRETTIN OLURSADAHA IYI OLURRRR
|
hayrettin daha cok genc o yukun altindan kalkamaz,kaptan olmak kolay is degil,sakin hayrettini kucumsedigimi sanmayin ama daha cok genc
|
bence en ideali hakki
|
HAYRO
Sivasspor'a Sivas'lı kaptan yakışır.
|
[QUOTE=SaRiKaN58]WERNER LORANT MUHAMMED ALIYI KAPTANLIKTAN ALMAYI DÜSÜNÜYOR,
SIZCE YENI KAPTAN KIM OLMALI???? YORUMLARINIZI BEKLIYORUM..........[/QUOTE] [COLOR="Blue"][CENTER][I][B]kaptanlık ta tek aday baba hakkı ona yakışır ...[/B][/I][/CENTER][/COLOR] |
BENCE DE HAKKI OLMALI OLACAK TAAA
|
[QUOTE=1967_dernek_erhan][COLOR="Blue"][CENTER][I][B]kaptanlık ta tek aday baba hakkı ona yakışır ...[/B][/I][/CENTER][/COLOR][/QUOTE]
[B][COLOR="Red"][FONT="Comic Sans MS"]EVET ABI AYNEN KATILIYORUM...KAPTAN HAKKI !! TARTIŞILAMAZ TEK İSİM !![/FONT][/COLOR][/B] |
[CENTER][QUOTE=Berkem 58]Sivasspor'a Sivas'lı kaptan yakışır.[/QUOTE]
[B][FONT="Comic Sans MS"]KIM NE DERSE DESİN HAYRO [/FONT][/B][COLOR="Red"][B][FONT="Comic Sans MS"]NUN KALBI FENER DE[/FONT][/B][/COLOR] [COLOR="DarkGreen"][B][FONT="Comic Sans MS"]ONUN KAPTAN OLMASINA [/FONT][/B][/COLOR][B][COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"]KARŞIYIM BEN.......![/FONT][/COLOR][/B][/CENTER] |
TABİKİ HAKKI OLSUN BU SAATTEN SONRA ONDAN ALINIP BAŞKASINA VERİLMEMELİ
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:55. |