SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   CEZALI MAÇIMIZI NEREDE OYNAYALIM (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=4628)

SivasLady 06.01.2006 12:35

[QUOTE=1967_DERNEK_ÖZGÜR][COLOR="Red"][FONT="Comic Sans MS"][B]istanbuldakı onca Sivaslı bı meyda cıkmadı gitti !! hala x takım sevdaları devam ediyor [/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE]

sanirim onlar artik özlerini unutmuslar
ne üzücü birsey
bizde biraktik eski takimimizi memleket icin

serhankaburcuk 06.01.2006 12:40

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Ben yine söylüyorum maçın Sivasta oynanmasını isterdim...Ama dışarıda oynanacaksa eğer ve de öyle gözüküyor...Ben yakın bir ilde oynanması taraftarıyım...En çok Tokatta oynanmasını isterdim ama Tokat Gaziosmanpaşa stadı Uefa kriterlerine uymadığı için Tokatı alternatif olarak göstermezler...Ben geriye kalan alternatiflerden ya Kayseride oynanması yada Yozgatta oynanması taraftarıyım...Eğer buralardada olmaz ise eğer İstanbulda Olimpiyat stadı hariç bir stadyumda oynanması taraftarıyım...Belki Rıfat Güler abim kızacak ama Ankarada seyirci sayımız bu illerden daha fazla olmadığı için Ankarada oynanması taraftarı değilim...

İnşallah Sivasspor için hayırlısı olur....[/COLOR][/FONT][/I][/B]

Arif Coşkun 06.01.2006 13:10

İstanbul'a verilirse maç, olimpiyat stad'ı olmamalı,kış mevsiminde çok zor oraya seyirci toplamak,Ali sami yen veya inönü stadyumu güzel olur.

spainloco 06.01.2006 13:20

en hayırlısı

[QUOTE=arifcoskun]İstanbul'a verilirse maç, olimpiyat stad'ı olmamalı,kış mevsiminde çok zor oraya seyirci toplamak,Ali sami yen veya inönü stadyumu güzel olur.[/QUOTE]

bence istanbulda olacaksa inönü stadı cok iyi ne zaman doldurmadık ki inönüyü!!!!

serhankaburcuk 06.01.2006 13:20

[QUOTE=arifcoskun]İstanbul'a verilirse maç, olimpiyat stad'ı olmamalı,kış mevsiminde çok zor oraya seyirci toplamak,Ali sami yen veya inönü stadyumu güzel olur.[/QUOTE]

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]
İstanbulda oturup Olimpiyat stadına maça gitmek Sivastan kalkıp maça gitmekten daha zor valla...[/COLOR][/FONT][/I][/B]

rguler 06.01.2006 13:39

[QUOTE=serhankaburcuk][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Ben yine söylüyorum maçın Sivasta oynanmasını isterdim...Ama dışarıda oynanacaksa eğer ve de öyle gözüküyor...Ben yakın bir ilde oynanması taraftarıyım...En çok Tokatta oynanmasını isterdim ama Tokat Gaziosmanpaşa stadı Uefa kriterlerine uymadığı için Tokatı alternatif olarak göstermezler...Ben geriye kalan alternatiflerden ya Kayseride oynanması yada Yozgatta oynanması taraftarıyım...Eğer buralardada olmaz ise eğer İstanbulda Olimpiyat stadı hariç bir stadyumda oynanması taraftarıyım...Belki Rıfat Güler abim kızacak ama Ankarada seyirci sayımız bu illerden daha fazla olmadığı için Ankarada oynanması taraftarı değilim...

İnşallah Sivasspor için hayırlısı olur....[/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE]

öyle deme kardeş daha ankarada yenilmedik ora bize uğurlu geliyor.

serhankaburcuk 06.01.2006 14:26

[QUOTE=rguler]öyle deme kardeş daha ankarada yenilmedik ora bize uğurlu geliyor.[/QUOTE]

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Öylede abi ama Ankarada Seyirci açısında biraz zayıf kalıyoruz....[/COLOR][/FONT][/I][/B]

Er58Ol 06.01.2006 14:48

SERHAN REİS ÇOK GÜZEL BİŞEY YAZMIŞSIN TEBRİK EDİYORUM,,OLİMPİYAT STADINI YİĞİDOLARA EZİYET İÇİN YAPTILAR DİYE DÜŞÜNMEYE BAŞLADIM:)

Er58Ol 06.01.2006 14:49

İSTANBULDAKİ TARAFTAR POTANSİYELİMİZ BURADA 3 BÜYÜKLERİN AĞZINI AÇIK BIRAKTI ...KİMSE İNKAR ETMESİN,KİMSE BU BÜYÜK TARAFTARA HAKSIZLIK YAPMASIN ...EL_İNSAF

serhankaburcuk 06.01.2006 14:53

[QUOTE=Er58Ol]İSTANBULDAKİ TARAFTAR POTANSİYELİMİZ BURADA 3 BÜYÜKLERİN AĞZINI AÇIK BIRAKTI ...KİMSE İNKAR ETMESİN,KİMSE BU BÜYÜK TARAFTARA HAKSIZLIK YAPMASIN ...EL_İNSAF[/QUOTE]

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Haklısın gardaş ama Olimpiyata vereceklerse vermesinler Sivas yakın bir şehirde oynasın yani...[/COLOR][/FONT][/I][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:24.