![]() |
[QUOTE=SivasLady]HEPSI RAKIPTE EZEL OLARAK TEK KAYSERISPOR OLUYOR :D[/QUOTE]
desdekliyorun konyayıda unutma rakip bunlar |
tek rakibimiz THY başka yok ..........hem nerde var bu kadar adam ki ?? ama fenerbahce olabilir diye düşünüyorum
|
[QUOTE=dogukan58]tek rakibimiz THY başka yok ..........hem nerde var bu kadar adam ki ?? ama fenerbahce olabilir diye düşünüyorum[/QUOTE]
Sivas´da o kadar FB´li varken malesef olmaz... |
[B][FONT="Comic Sans MS"]BİZİM HİÇKİMSEYE Bİ SEMPATİMİZ YOK ..OLMAMALIDA...ÇÜNKÜ BİZ SİVASLIYIZ!!!![/FONT][/B]
[COLOR="Navy"][B] NE BJK NE FENER NE DE CİMBOM BU SENE SENSİN ŞAMPİYON ÖLÜMÜNEEEEEEEEEE SİVASSPOR!!!!!![/B][/COLOR] |
sivasın ezeli rakipi
bana göre üc büyüklerde beşiktaş cünkü ben de besiktaslılım
ANADOLU TAKIMLARINDA İSE KARSERİSPOR OLUR AMA TÜRKİYEDE TEK BÜYÜK VAR ODA SİVASSPOR DUR |
Rakip olarak şimdilik federasyon ve hakemleri görüuorum, ama onlar zamanla rakipliği bırakmak zorunda kalacaklar.:D Maçlarımızın daha hırslı ve ateşli geçecek rakip olarak bende Kayseri diyorum. Oynadığımız son maçta ortadaydı herşey.
|
besiktas ve trabzonspor
olur |
Tabiki Kayserispor olacak Geçmişten Gelen bir Mazimiz var...
|
[QUOTE=arifcoskun]Rakip olarak şimdilik federasyon ve hakemleri görüuorum, ama onlar zamanla rakipliği bırakmak zorunda kalacaklar.:D Maçlarımızın daha hırslı ve ateşli geçecek rakip olarak bende Kayseri diyorum. Oynadığımız son maçta ortadaydı herşey.[/QUOTE]
SUANDAKI TEK RAKIBIMIZ FEDERASYON |
sivasin rakipi dört büyükler....
bjk,gsaray,fbahce.trabzon... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:13. |