![]() |
Bende yönetimin kötü bir İş yapacağını zannettmiyorum Başkanımıza Ve Menejerimize güvenim Tam En kısa Zamanda da bize gerekli Oyuncular takıma katılacaktır...
Bu arada Kenndy Bakircioglu transferinden haberi olan var mı? |
ikinci devrede yeni transferler kimler
|
[QUOTE=ulas1958]ikinci devrede yeni transferler kimler[/QUOTE]
Tam olarak Gelenler Kaleci Oğuz, Cem Can ve Muharrem... Bunlar dışında tam olarak anlaşılmış başka hiç bir futbolcu yok |
ARKADAŞLAR BİZ SİVASLI OLARAK HEMEN YÖNETİMİ YARGILIYORUZ
MADEN KALİTELİ OYUNCULAR İSTİYOR SUNUZ SİVASSPORUMUZA BİRAZ OLSUN DESTEK ÇIKALIM HERKES DİYOR EN ÇOK SİVASSLI VAR HERKES 4MİLYON SİVASLI CEBİNDEN HER AY 5YTL VERSE NE GÜZEL FYTBOLCULAR ALINIR |
[QUOTE=ulaşlı yiğido58]ARKADAŞLAR BİZ SİVASLI OLARAK HEMEN YÖNETİMİ YARGILIYORUZ
MADEN KALİTELİ OYUNCULAR İSTİYOR SUNUZ SİVASSPORUMUZA BİRAZ OLSUN DESTEK ÇIKALIM HERKES DİYOR EN ÇOK SİVASSLI VAR HERKES 4MİLYON SİVASLI CEBİNDEN HER AY 5YTL VERSE NE GÜZEL FYTBOLCULAR ALINIR[/QUOTE] Arkadaşım güzel söylüyorsunda.Bir işle kim sorumluysa kim ilgiliyse sanırım,olumlu yada olumsuz eleştirilerini ona yaparsın. Bazı şeyleri söylemezsek istemezsek herzaman susarsan ne kazanmış olursun. Para verme fikride güzel bir fikir ayda 5 değil 10 ytl de verilebilir,fakat onuda organize edecek sanırım yönetim.Herşeyi tartışacağızki doğruyu bulalım değilmi? Onun için eleştirileride büyük bir özen ve titizlikle dikkate almalıyız. |
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"][B][I]2.Yarıya başlamadan evvel yapılan transfer politikasını şuana kadar ben hiç anlamış değilim...Hem yedek kulübemizin ve kadromuzun zengin olmadığını söylüyorlar hemde ha bire futbolcu satıyorlar veya kiralıyorlar...Halen ilk 11 zorlayacak bir futbolcu aldıgımızı düşünmüyorum...İnşallah 2.yarı bizim için hayal kırıklığı olmaz...[/I][/B][/COLOR][/FONT]
|
[QUOTE=ReDYiGiDo]Bende yönetimin kötü bir İş yapacağını zannettmiyorum Başkanımıza Ve Menejerimize güvenim Tam En kısa Zamanda da bize gerekli Oyuncular takıma katılacaktır...
Bu arada Kenndy Bakircioglu transferinden haberi olan var mı?[/QUOTE] [B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Indigo"] Valla kardeşim bizde yönetime ve teknik heyete güvenimiz sonsuz ama ligin başlamasına 4 gün var ve biz halen kayda değer bir futbolcu alamadık... Kenndy transferide olmadı...[/COLOR][/FONT][/I][/B] |
[QUOTE=serhankaburcuk][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Indigo"]
Valla kardeşim bizde yönetime ve teknik heyete güvenimiz sonsuz ama ligin başlamasına 4 gün var ve biz halen kayda değer bir futbolcu alamadık... Kenndy transferide olmadı...[/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE] Valla bende Anlayamadım Bende Ara transfer döneminde İyi futbolcular Almalarını Bekliyordum.. Ama dediğin gibi 4 gün kaldı ses soluk yok hala.. Ama şuda var ara transfer döneminde kaliteli ve ucuz futbolcu bulmak gerçekten çok Zor onun için Teknik direktörümüzün ve Yönetimimizin bir bildiği vardır herhalde diyorum |
[QUOTE=ReDYiGiDo]Valla bende Anlayamadım Bende Ara transfer döneminde İyi futbolcular Almalarını Bekliyordum.. Ama dediğin gibi 4 gün kaldı ses soluk yok hala.. Ama şuda var ara transfer döneminde kaliteli ve ucuz futbolcu bulmak gerçekten çok Zor onun için Teknik direktörümüzün ve Yönetimimizin bir bildiği vardır herhalde diyorum[/QUOTE]
[COLOR="Blue"][I]bu saatten sonrada zaten transfer yapılmaz sanmıyorum yapılsada hayrı olmaz ama takım da giden çok gelen henüz isimli birisi yok hayırlısı olsun ...[/I][/COLOR] |
[QUOTE=1967_dernek_erhan][COLOR="Blue"][I]bu saatten sonrada zaten transfer yapılmaz sanmıyorum yapılsada hayrı olmaz ama takım da giden çok gelen henüz isimli birisi yok hayırlısı olsun ...[/I][/COLOR][/QUOTE]
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Yeni transferin takıma uyumu baya zaman alır...Artık transfer bitti bencede...[/COLOR][/FONT][/I][/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:34. |