![]() |
[quote=RüstüElmas]Burda bende Can kardesimizin oynadigi oyundan kendisiyle büyük gurur duydugumu söyleyebilirim.
Bu ne hirs, bu ne mücadele. Tek kelimeyle bravo Can. Seni hep böyle görmek istiyoruz :wink:[/quote] fazla söze gerek yok ________________________________ [color=red][b]victory[/b][/color] |
Bursa deplasmanından dönerken,ORHAN dinlenme tesislerinde CAN'la konuştum.''merak etmeyin,Manisa'yı döve döve yeneceğiz'' demişti.Mersin deplasmanında da maç sonunda bu sözünü teyit ettirdim.''Unuturmuyum hiç'' dedi.
Mardin maçında yokluğu dayanılmaz hissedildi.Mersin de ise defansta yine o vardı.Diğer tüm oyuncularımızda bir harikaydı ama CAN başka... O bir YILDIZ... O bir KALE... O bir İSTANBULLU... O bir BEYEFENDİ... O bir SORUMLULUK ADAMI... O bir YAKIŞIKLI... O bir CAN... CAN..CAN...CAN.........Sen bizim canımızsın CAN .. ...ARSLANLARIN GERÇEK TARİHLERİ YAZILANA DEK, AVCILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTECEKTİR... |
[size=6]ya gardaslar bu CAN ın sivaslı olmadığından eminmisiniz ??
bu kadar özellik ancak bir yiğido da olabilir ?? :D :D :D [/size] |
Daha cok genc olmasina ragmen vazgecilmez oyuncularimizdan birisi.Dilerim süperligte Sivasspor"da kalir ve Sivas"la beraber dahada tecrübe kazanir.
|
Abiler stam'a falan benzetmişiniz ama fazla uzağa gitmeye gerek yok, daha çok luciano'yu andırıyo..Zaten fener elinde bi tane olduğu için Can'ı bize vermiş herhalde..:wink:
Ama izlediğim bütün maçlardan edindiğim düşünce Can'ın " ADAM OLACAK ÇOCUK" olduğu. İnşallah sakatlık filan yaşamaz.... |
[quote=karli-58]Daha cok genc olmasina ragmen vazgecilmez oyuncularimizdan birisi.Dilerim süperligte Sivasspor"da kalir ve Sivas"la beraber dahada tecrübe kazanir.[/quote]
[size=4][b][i]Bu hafta süperdi inşallah dahada iyi olacak bizim yönetimden isteğimiz seneye Can ARAT'I bırakmaması ...İnşallah seneye de Can Sivassporun futbolcusu olur...[/i][/b][/size] |
CAN DEFANSTA VAZGECILMEZİMİZ.MA BENİ ÜZEN ONU BİZE BIRAKMAZLAR.DEVRE ARASINDA SÜPER LİG HOCALARI BENİM YANIMDA ONUN İÇİN MAÇI İZLEDİKLERİNİ SÖYLEDİLER.HEMDE ÖYLE BOŞ TAKIMLAR DEGİLLERDİ TAKİP EDENLER.BONSERVİSİ F.B DE.EGERKİ AZİZ YILDIRIM ONU BİZE BIRAKSIN BİZİM EN BÜYÜK TRANSFERİMİZ OLUR EMİN OLUN.
|
evet arkadaşlar benim fikrimde aşagı yukarı böyle ah birde topu ayagında iken iyi kullanabilse işte her meziyet bir arada toplanır ama inş.kapıtacak geçen günlerle bunuda çünki hırsı azmi var:)
|
Can super bir futbolcudur. Sivassporda kesinlikle kalmasi lazim...
|
CAN antremanda nobrenin kaşını yardığı gerekçesiyle ertesi gün hemen takımdan uzaklaştırılmıştı...Şimdi düşünüyorumda iyikide kaşını yarmış nobrenin yoksa can fenerbahçede koca 1 yılını heba edecekti...Sivassporda çok tecrübe kazandı ve seneye fenerbahçede luciano gidince onada çok iş düşecek...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:44. |