![]() |
En iyisi uefa
Bence Fenerbahçe gruptan çıkacak güçte. Ama ben uefaya gitmesini istiyorum. Diuyeceksiniz ki kesin Beşiktaşlısın. Evet beşiktaşlıyım. Uefaya gitmesini istememin nedeni ise Fenerbahçe eğer uefaya giderse oranın altını üstüne getiri bence kupoayı da alır. Gönül isterki Final maçı Fener-Beşiktaş olsun. Ama ben fener uefaya düşerse kupayı alır diyorum.
|
selam
mrb hakan abi fikrin için teşekkür ederim ben yusuf kardeşimize bir konuda katılmıyorum fener bu gruptan çıkar almanyada shalkeyi yener bence taraftarda var almanyada bu gruptan fener ikinic çıkar benim görüşüm saygılar
|
[B]fener çıkmasında kim çıkarsa çıksın[/B]
|
U.E.F.A. sız ALEM
|
[B][COLOR="Red"]ben insallah cıkar dıyorum cunku ona farklı bır takım olarak degıl de turkıyemızı temsıl eden adını duyuran bır takım olarak bakıyorum..her ne kadar farklı takımlara gönul vermıs olsak da TURKIYE İÇİN fenere guvenmelı ve ınanmalıyız basarılarrr[/COLOR][/B]
|
bende çıkar diyorum hem Türk futbolu için hem kendi için hem de sivasspor için faydası olacaktır diye düşünüyorum bunu da başaracak gücte inşallah bir üs tura çıkar.sevgilerle
|
ülkemize puanlar lazım
Geçmiş yıllardaki Galatasarayın yaptığını Şimdi Fenerbahçe yapmalı.O dönemlerdeki başarılarıyla Galatasaray ülkeye kazandırdığı puanlarla avrupada 4 takımlarla mücadele etme hakkı kazandırmıştı. Fenerbahçeninde şimdi aynısını yapıp alacağı her puan takımlarımız lehinedir.Umarım gruptan çıkar ve gideceği yere kadar gitme başarısı gösterir.
Saygılar |
[b]Fenerbahçe dünkü gibi eğer oynarsa bu gruptan çıkmayı bırakın uefayı bile zora sokar....Ama Psv maçında 1-0 olduktan sonraki futbolunu sergilerse veya Milanodaki gibi oynarsa ilk 2 ye girer ve bir üst tura çıkar...Ama bence Fenerbahçe 3.olur ve Uefaya gider...[/b]
|
böyle oynarlarsa gurupdan cikarlar
|
[B]temennimiz cıkması yönünde umarım o şekilde olur... [/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:34. |