![]() |
[COLOR="Red"]şu anda gerçek olan birşey yok[/COLOR]
|
[B][COLOR="Purple"]ben bu sezon kımsenın gitmesınden yana degılım ama sonrası için....[/COLOR][/B]
|
Anderson'dan daha iyisi gelecekse gitsin,Anderson'un yapabileceği bu kadar, hayırlısı olsun yönetim bu konuları daha iyi biliyordur.Kararlarına saygı duyarız.
|
[COLOR="Blue"][CENTER][I]hava hakimiyeti süper..özlellikle taraftarla ilişkileri çok iyi...[/I][/CENTER][/COLOR]
|
HAYIRLISI NEYSE O OLSUN...................
|
[QUOTE=Onur Büyükdere][COLOR="Blue"][CENTER][I]hava hakimiyeti süper..özlellikle taraftarla ilişkileri çok iyi...[/I][/CENTER][/COLOR][/QUOTE]
[B]Özelliklede bizim Dernekle arası süper!!!! I LoVe You Andi!!![/B] |
SEZON SONUNA KADAR GİDECEGİNİ SANMIYORUM. TAKIMDAN AYRILMAYI DÜŞÜNEN KİŞİNİNDE BİR AN ÖNCE AYRILMASI GEREK..TAKIMA FAYDALI OLAMAZ
|
YAZIKLAR OLSUN..
[FONT="Arial Black"][COLOR="Black"]ARKADASLAR KUSURA BAKMAYIN AMA HEPİNİZE İSYAN EDEREK İTİRAZDA BULUNUYORUM ÇÜNKÜ BÖYLE HAVA TOPU HAKİMİYETİ OLAN VE TAKIMINA BU KADAR YARARI DOKUNUN BİR OYUNCUYU HİÇBİR YERDE BULAMAZSINIZ..SUNUDA BİLİNKİ BURALARA KADAR GELMEMİZDE EN BÜYÜK PAY ONUN....EGER YÖNETİM BU OYUNCUYU GÖNDERİRSE BÜYÜK YANLIS YAPAR..VE BEN SİVASSPOR YÖNETİMİNİ İSTİFAYA DAVET EDERDİM KUSURA BAKMAYIN..[/COLOR][/FONT]
|
BENCE..
[FONT="Arial Black"]ANDERSON MEHMET YILDIZ DAN İYİDİR EN AZINDAN İNŞALLAH YÖNETİM BÖYLE BİR HATA YAPMAZ....cellomany ARKADASIMIN DEDİG İGİBİ BU OYUNCU GELECEGİN GOLCÜSÜ...HEM NEDEN MONACO_MARSİLYA_NANTES GİBİ TAKIMLAR İSTESİN KÖTÜYSE ...DEMEKKİ ONLAR DA İYİ BULDULAR ANDERSONU...[/FONT]
|
Bencede hayrettin gitmemeli...anderson gidebilir bence yeri doldurulmuyacak bir futbolcu değil....
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:23. |