SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   TÜRKIYE / Kazakistan maci TAHMIN ve YORUMLARI (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=5098)

sivasli-sinan 05.06.2005 21:48

Ersun YALAN, KRAL HAKAN

türkiye: 8
kazakistan: 1

Anonymous 05.06.2005 21:52

[quote=Braveturk]Bence Ersun Yanal in Yaptgi en dogru iş Hakan Şükürü kadroya almamak. Geriye Kalan her yaptığı hata cesaretsiz yerinde degişiklikler yapamıyor. sanırım değişiklik yaptığında kötü bir sonuc olursa medya ne der diye korkuyor. Bence Milli Takımın Başına Aykut Kocaman gecmeli. En azından Kendine güveni var.[/quote]

Hakan Sükür sana ne yapti Inancli biri oldugu icinmi onu cekemiyorsunuz götverenin cocugu.......

kadir20 05.06.2005 22:03

bu hakan sükür den ne istiyor millet anlamiyorum
gelmis gecmis en golcü milli futbolcu bizim millet bu kadar vefasiz mi yaa dünki macta olsaydi bence türkiye farkada giderdi cünkü o kadar hakan sükürlük orta yapildi ki maca bakanlar bilir

ElbeyLi58 05.06.2005 23:33

[quote=kadir20]bu hakan sükür den ne istiyor millet anlamiyorum
gelmis gecmis en golcü milli futbolcu bizim millet bu kadar vefasiz mi yaa dünki macta olsaydi bence türkiye farkada giderdi cünkü o kadar hakan sükürlük orta yapildi ki maca bakanlar bilir[/quote]

saten ne geldiyse basimisa Hakan´dan geldi
kötü gidisimis onun sayasinde.
Babasini alip Medyalara cikti beni oynat miyor diye
Acep neden oynat miyor Ersun Hoca
elbet Hakan biseyler yapmistir
Hakan tartisalmas bir iyi Fotbolca ama
[i]örnek futbolcu degil [/i]
misal Ankaragücü macindan Hagi cikartirken Hakan nasil tepki verdi :!:

EneS ElmaS 06.06.2005 06:22

[quote=elbeyli58][quote=kadir20]bu hakan sükür den ne istiyor millet anlamiyorum
gelmis gecmis en golcü milli futbolcu bizim millet bu kadar vefasiz mi yaa dünki macta olsaydi bence türkiye farkada giderdi cünkü o kadar hakan sükürlük orta yapildi ki maca bakanlar bilir[/quote]

saten ne geldiyse basimisa Hakan´dan geldi
kötü gidisimis onun sayasinde.
Babasini alip Medyalara cikti beni oynat miyor diye
Acep neden oynat miyor Ersun Hoca
elbet Hakan biseyler yapmistir
Hakan tartisalmas bir iyi Fotbolca ama
[i]örnek futbolcu degil [/i]
misal Ankaragücü macindan Hagi cikartirken Hakan nasil tepki verdi :!:[/quote]

abi eger hektikli ve önemli bir macsa öyle seylerin olmasi nomal. Insan devam oynamak istiyor ve cikarilinca da sinirlenior tabii.
Bir misal vereyim: Bundesligada Schalke de oynuyan Ailton her cikisinda sinirlenior, antrönörüne bagiriyor, su şişesini yere atiyor..... :lol: :lol:

mehmet34 06.06.2005 09:02

[size=7][i][b][color=red]KAZAKİSTAN 1
TÜRKİYE 3[/color][/b][/i][/size]

ElbeyLi58 06.06.2005 10:47

A ve Ümit Milli Futbol Takimlari,
Kazakistan ile oynayacaklari mac icin Almati'ya geldi.
Ay-yildizli kafileyi, Almati Havalimani'nda Türk Büyükelcilik görevlileri, Kazakistan Futbol Federasyonu yetkilileri ve bir grup Türk taraflar karsiladi.
A Milli Takim ile Ümit Milli Takim kafileleri,
daha sonra havalimanindan kamp yapacaklari otele gecti.

GencTürk Haber

mehmetcik58 06.06.2005 10:57

turkiye : 555555555555555

i
kazakistan :00000000

nicolasdasouza58 06.06.2005 11:52

hakan kendi takiminda oynuyamiyor haginin sayesinde oynadi zaten sizde hakan niye oynamiyor diyorrsunuz ozaman bende tanju colagi istiyorum geri. hakan gelmis 35 yasina daha ne oynuyacak allah allah

FatihSoner58 06.06.2005 12:53

[quote=efsanedavulcu][quote=CAGLAYAN][i][size=6] Görünen Köy Klavuz Istemez !!! bu is Ersun Yanal la olmaaaaaaaaz
genede Skeptis olmamak lazim .
TÜRKIYEM :3
Kazakistan :0 [/size][/i][/quote][b]
+İMZA

HAKAN ŞÜRÜRSÜZ HİÇ OLMAZ ABİ[/b][/quote]

+IMZA

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:17.