![]() |
CAGLAYAN demiş ki:
Cumartesi Günü SIVASSPOR un Sampiyona Kutlamasina az bir istirak varken Pazar günü Fenerbahce / Galatasaray Macindan sonra Binlerce Sivaslilarin Cadde ve sokaklarini Fenerbahce Sampiyon nidalariyla Inleterek Cirkin bir görüntü sergilediler!! Cok Üzüldüm dogrusu Simdi Soruyorum !!! Bizler ne Kadar Sivassporluyuz ? ne Zaman bitecek Istanbul Takimlarina olan Sevdamiz? + 1967 |
HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL.AYNI GÖRÜNTÜLER SİVASTA'DA VAR DI AMA BİZ TOPLANANA KADAR.HARBİDEN SİVASSPORLUYUZ DİYEN ARKADAŞLARLA ÇEŞİTLİ YERLERDE BULUŞUP BİZDE BURDAYIZ DEDİK VE VARLIĞIMIZI GÖSTERDİK ....
|
BEN KENDİ ADIMA KONUŞUYUM HARBİDEN SİVASLIYIZ.HARBİDEN SİVASSPORLUYUZ...KİMSE AKSİNİ İDDA EDEMEZ...
|
[quote=ultraSivas_58]HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL.AYNI GÖRÜNTÜLER SİVASTA'DA VAR DI AMA BİZ TOPLANANA KADAR.HARBİDEN SİVASSPORLUYUZ DİYEN ARKADAŞLARLA ÇEŞİTLİ YERLERDE BULUŞUP BİZDE BURDAYIZ DEDİK VE VARLIĞIMIZI GÖSTERDİK ....[/quote]ANLAYAN ANLAMIŞTIR.ANLAMAZSA BU İŞİN SÜPER LİGİDE VAR.. :idea:
|
[quote=gakgo58][quote=CAGLAYAN][img]http://www.sivasspor.com/modules/coppermine/albums/userpics/10015/thumb_Sivasspor%20Bayrak.jpg[/img]
[i][color=red] [size=6] Cumartesi Günü SIVASSPOR un Sampiyona Kutlamasina az bir istirak varken Pazar günü Fenerbahce / Galatasaray Macindan sonra Binlerce Sivaslilarin Cadde ve sokaklarini Fenerbahce Sampiyon nidalariyla Inleterek Cirkin bir görüntü sergilediler!! Cok Üzüldüm dogrusu Simdi Soruyorum !!! Bizler ne Kadar Sivassporluyuz ? ne Zaman bitecek Istanbul Takimlarina olan Sevdamiz? [/color][/size][/i][/quote] [color=darkred][b][size=6]TOPRAKTAN GELDİK..TOPRAĞA GİDECEĞİZ.... SİVASSPORLU DOĞDUK....SİVASSPORLU ÖLECEĞİZ..[/size][/b][/color][/quote]İMZA+1967 |
Ülkemizde bundan yıllar önce Lösemi hastası dr.Oktar BABUNA yararına kan bağış kampanyası düzenlenmiş olup,binlerce insanımızdan da kan örnekleri alınmaya başlanmıştır.Kampanya neticesinde toplanan kan örnekleri ABD'de ki tanınmış X üniversitesine gönderilmiştir.Bu arada ülkemizde ki bazı siyasetçiler,biz Türklerin genetik şifresinin çözülebileceği ve bununda aleyhimize kullanılabileceğini öne sürerek,kan örneklerinin iade edilmesi istenmişsede;maalesef gelen cevapta örneklerin bulunamadığı,kayıp olduğu bildirilmiştir.
X üniversitesinin bilim adamlarından Prof.George W.Brusch,aradan yıllar geçtikten sonra yaptığı açıklamada,örneklerden bazılarını incelediklerini ve hayli ilginç ve bilim dünyasını yerinden sarsacak sonuçlara ulaştıklarını açıklar.Türk kanları üzerinde yapılan genetik incelemelerde,%68'inde savaşçı ve mücadeleci genlerin (Phq), %74'ünde misafirperverlik genlerinin (Zqx) bulunduğu anlaşılır. Ve fakat kan numunelerinde bir gene daha rastladıklarını ve genetik şifresinin çözülmesi sonucunda hayretler içinde kaldıklarını,bu %92 oranında yüksek baskın (SS 58 genin,Türklerin büyük çoğunluğunun doğuştan SİVASSPORLU olduğu,ancak çok az inatçı genlerin sonradan takım değiştirdikleri tesbitine ulaşılır. :) Dipnot:İşbu yazının bir benzeri Bursaspor sitesinde görülmüş olup,beğenilerek ve kısmen tarafımca değiştirilerek,sitemize sunulmuştur... ...ARSLANLARIN GERÇEK TARİHLERİ YAZILANA DEK, AVCILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTECEKTİR... |
CAGLAYAN demiş ki:
Cumartesi Günü SIVASSPOR un Sampiyona Kutlamasina az bir istirak varken Pazar günü Fenerbahce / Galatasaray Macindan sonra Binlerce Sivaslilarin Cadde ve sokaklarini Fenerbahce Sampiyon nidalariyla Inleterek Cirkin bir görüntü sergilediler!! Cok Üzüldüm dogrusu Simdi Soruyorum !!! Bizler ne Kadar Sivassporluyuz ? ne Zaman bitecek Istanbul Takimlarina olan Sevdamiz? Eksik bile yazilmis adamin zoruna gidiyor,basarisiz oldunmu niye basarisiz deniyor basarili oldunmu kimse gelmiyor.Ayip hemserilerim Riza Calimbay sivasa destek amacli mac duzenliyor toplasan 2 bin veya 2bin bessuz kisi katiliyor sadece istanbulda 1 bucuk milyondan fazla istanbulda yasayan sivasli var yav tabiki zihniyetsiz sivaslilar olursa ne sivas sivas nede sivasspor kalkinir,uyumayin eeeeeyturkiyede yasayan sivasliyim diyenler nerdesiniz gorecegiz.Aha iste 1.lig |
Cumartesi Günü SIVASSPOR un Sampiyona Kutlamasina
az bir istirak varken Pazar günü Fenerbahce / Galatasaray Macindan sonra Binlerce Sivaslilarin Cadde ve sokaklarini Fenerbahce Sampiyon nidalariyla Inleterek Cirkin bir görüntü sergilediler!! Cok Üzüldüm dogrusu Simdi Soruyorum !!! Bizler ne Kadar Sivassporluyuz ? ne Zaman bitecek Istanbul Takimlarina olan Sevdamiz? söyleyecek söz yok ALLAH BELASINI VERSİN ONLARIN .En büyük SİVAS |
[quote=ergin]Ülkemizde bundan yıllar önce Lösemi hastası dr.Oktar BABUNA yararına kan bağış kampanyası düzenlenmiş olup,binlerce insanımızdan da kan örnekleri alınmaya başlanmıştır.Kampanya neticesinde toplanan kan örnekleri ABD'de ki tanınmış X üniversitesine gönderilmiştir.Bu arada ülkemizde ki bazı siyasetçiler,biz Türklerin genetik şifresinin çözülebileceği ve bununda aleyhimize kullanılabileceğini öne sürerek,kan örneklerinin iade edilmesi istenmişsede;maalesef gelen cevapta örneklerin bulunamadığı,kayıp olduğu bildirilmiştir.
X üniversitesinin bilim adamlarından Prof.George W.Brusch,aradan yıllar geçtikten sonra yaptığı açıklamada,örneklerden bazılarını incelediklerini ve hayli ilginç ve bilim dünyasını yerinden sarsacak sonuçlara ulaştıklarını açıklar.Türk kanları üzerinde yapılan genetik incelemelerde,%68'inde savaşçı ve mücadeleci genlerin (Phq), %74'ünde misafirperverlik genlerinin (Zqx) bulunduğu anlaşılır. Ve fakat kan numunelerinde bir gene daha rastladıklarını ve genetik şifresinin çözülmesi sonucunda hayretler içinde kaldıklarını,bu %92 oranında yüksek baskın (SS 58 genin,Türklerin büyük çoğunluğunun doğuştan SİVASSPORLU olduğu,ancak çok az inatçı genlerin sonradan takım değiştirdikleri tesbitine ulaşılır. :) Dipnot:İşbu yazının bir benzeri Bursaspor sitesinde görülmüş olup,beğenilerek ve kısmen tarafımca değiştirilerek,sitemize sunulmuştur... ...ARSLANLARIN GERÇEK TARİHLERİ YAZILANA DEK, AVCILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTECEKTİR...[/quote]arada bir kaçtane arıza çıkıyor onlarda en kısa zamanda doğru yolu bulacaktır.diyorum ve imzamı atıoyrum...+1967... |
arkadaslar bu sorun heryerde var anadolu takimlari icin gecerli ben istanbul takimlarini kesinlikle sevmem trabzonsporu severim ama artik oda yok sadece sivasspor benim icin bu olay trabzondada gecerli adam trabzonun ekmegini yiyor sonra trabzon sokaklarinda fener diye bagiriyor dayagi yiyor tabi aslimizi inkar etmiyelim 3 büyük yok tek büyük var oda SIVASSPOR
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:09. |